Week 02 – 2020

Maandag 6 januari
Kinderen weer naar school, mama weer werken. Ik ben wel klaar voor die regelmaat maar zoals gewoonlijk de kinderen totaal niet! 🙂 Geef ze eens ongelijk he.
Ik vond het zelfs zo prettig dat ik met plezier heb gekookt na het werk zodat we samen konden eten (en ik kook écht niet graag!). Perfect night.

Dinsdag 7 januari
Mike moest deze middag naar de orthodontist en omdat zijn vader met hem gegaan is, ben ik hem na het werk daar gaan ophalen. Nadat ik wat gegeten had, zijn we naar Stephanie gegaan.. die muts is gewoon al 40 geworden en daar moest ik dus wel even langs gaan!! 😛 Het was een hele gezellige avond, echt héél gezellig! 😀 We waren redelijk op tijd thuis en ik ben ook direct naar bed gegaan. Ondanks dat de avond geweldig was, kan ik steeds moeilijker met prikkels omgaan. Dus het blokken ervan lukt even niet zo goed, waardoor ik echt heel snel moe ben.

Woensdag 8 januari
Na het werk niet gaan sporten maar met Kyra even langs vrienden gegaan. Ze had hun dochter even nodig voor een opdracht van school en dat gaf ons de tijd om even lekker koffie te drinken 🙂 Na het eten ben ik nog even langs mijn ouders gegaan en thuis heb ik nog Sequence gedaan met Kyra en Semm. Ken je dat spel? Niet? Echt een aanrader !! Iedereen met wie ik dit spel gespeeld heb, is om!

Donderdag 9 januari
Het is nog altijd rustig op kantoor, dus ik kan mijn achterstallige werk tenminste helemaal afwerken. ’s Avonds ben ik met mijn moeder weer naar yoga gegaan en dat was echt weer fijn. Toen ik thuis kwam echter, voelde ik mij ineens heel misselijk. Zo erg zelfs dat ik tijdens het tanden poetsen moest kokhalzen. Ik ben snel in bed gaan liggen en gelukkig redelijk snel in slaap gevallen.

Vrijdag 10 januari
Nadat ik Mike op school heb afgezet, ben ik gaan sporten met mijn pa. Daarna boodschappen gedaan en Mike weer opgehaald. Ik was doodmoe dus ik ben “even” op de bank gaan liggen voor een powernap…. anderhalf uur later werd ik pas wakker! Pfff… snel gedoucht en bij mijn ouders een hapje gegeten. Daarna ben ik naar een verjaardag gegaan en ondanks dat ik niet lang wilde blijven, werd het toch bijna middernacht voordat ik thuis was.

Zaterdag 11 januari
Zo ontzettend slecht geslapen 😮 Echt niet te doen! We moesten ook heel vroeg opstaan, want om 9 uur moesten we in de auto zitten onderweg naar Purmerend. Vandaag was het vrijgezellenfeest van Maaike en hoe dat was kun je hier lezen! Vrijgezellenfeest

Zondag 12 januari
Het duurde lang voordat ik sliep en heb ook echt weer bizar slecht geslapen. Ik moest om half acht weer bij mijn ouders zijn omdat ik met Mike naar een hockey wedstrijd moest. Het ongekende gebeurde… mijn ouders hadden zich verslapen! Dat gebeurt hun echt nooit hahahaha. Ik heb Mike dus wakker moeten maken en 20 minuten later zaten we alweer in de auto. Mijn moeder zag hoe kapot moe ik was en is mee gegaan zodat zij eventueel kon rijden als het niet meer ging (lief hè). De wedstrijden waren leuk, Mike heeft weer twee keer gescoord en is nu topscoorder. Dan wordt sport ineens een stuk leuker voor hem 😛 Na de wedstrijd hebben we bij mijn ouders nog wat gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan. Ik heb alles opgeruimd en ben op de bank in slaap gevallen. Niet geheel raar, werd ik twee uur later pas wakker.. Ik heb wat eten gemaakt en ben daarna gewoon weer op de bank gaan zitten, want ik was niet echt tot veel anders in staat.

Vermoeidheid slaat wel toe.. ik ben gewoon continu moe en dat zit soms wel heel erg in de weg. Je kunt er tenslotte niet elke keer aan toegeven.

XmelX

3 thoughts on “Week 02 – 2020

  1. Melanie luister naar je lichaam. Vermoeidheid dat op je lichaam slaagt heeft een teken. Misschien wat vitamine te kort. Of eens goed uitrusten zonder je ergens zorgen van te maken. Maar is makkelijker gezegd dan gedaan.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s