Week 3 – 2020

Maandag 13 januari
Ik werd op kantoor in de middag ineens overvallen door een enorm gevoel van vermoeidheid. Zo erg zelfs, dat ik een kop koffie heb genomen (ik drink normaal alleen thee en water op kantoor). Gelukkig hielp dat wel. Na het werk met de kinderen gegeten en daarna kwam mijn moeder en zijn we naar mijn nichten in België gegaan. Het was een gezellige avond (zoals altijd als we daar zijn), maar ik was echt moe en blij toen ik thuis was. Ik ben ook gelijk naar bed gegaan.

Dinsdag 14 januari
De planning was eigenlijk dat ik na het werk wilde gaan hardlopen, maar ik kreeg in de ochtend al wat berichten van Kyra. Er was vanavond een info avond op haar school en ze wist dat ik graag wilde gaan… ik was het echter helemaal vergeten en had mij niet aangemeld 😦 Ze had wat rond gevraagd op school en we konden alsnog gaan. Daar ging mijn hardlooprondje dus. Na het eten zijn we haar vader gaan ophalen en naar Sittard gereden. Kyra waarschuwde ons in de auto dat we ons moesten gedragen en we keken elkaar allebei met een grijns op ons gezicht heel onschuldig aan 😛
Het was een hele informatieve avond en we hebben ons keurig gedragen (dat vonden wij.. Kyra dacht daar duidelijk anders over 😀 ).

Woensdag 15 januari
Het sporten vandaag was lekker, maar wel kort. Daarna ben ik thuis verder gaan sporten (poetsen dus) en heb ik later met de kinderen samen gegeten. In de avond kwam Joyce  langs en Kyra heeft haar wenkbrauwen geëpileerd en geverfd, waarna we met een kopje thee en een koekje erbij heerlijk de hele avond doorgepraat hebben. Het werd een latertje!

Donderdag 16 januari
Prima de week afgesloten op kantoor en na het werk alleen met Mike gegeten. Kyra was werken en ik ben later nog naar de yoga gegaan. Mijn lijf/spieren doen pijn, dus de yoga kost mij wat meer moeite en energie. Neemt niet weg dat het nog altijd super goed voelt!
Eenmaal thuis ben ik gelijk naar bed gegaan, want ik was echt heel erg moe.
Sliep ik maar eens een nacht door..

Vrijdag 17 januari
Tijdens het sporten heb ik mijn hele programma gedaan en whoooooop dat voelde lekker! Mijn armen deden voelden wel loodzwaar daarna, maar dat neem ik voor lief. Ik heb nog boodschappen gedaan, wat gepoetst, even snel bij Hornbach naar binnen gerend en nog een kopje koffie bij Michael en Joyce gedronken. Daarna Mike van school gehaald en pannenkoeken gebakken. Rond vijf uur heb ik Mike naar zijn vader gebracht en ben ik met een select groepje gekken naar de bioscoop gegaan :Pfbt
The Grudge 3! Leuke film, niet echt horror, maar ik vond hem heel vermakelijk.
We waren vroeg thuis en ik ben ook (alweer) vroeg naar bed gegaan.

Zaterdag 18 januari
Om kwart voor zes was ik al wakker.. *zucht* Gelukkig heb ik vrienden die ook vroeg wakker zijn, dus nog een leuk app-gesprek had alvorens ik ben opgestaan.
Om 10 uur begon de voorverkoop voor de kaarten van Park City Live en daar zat ik uiteraard klaar voor (op 3 apparaten). Het duurde 10 minuten voordat ik er door was en ik heb snel een aantal kaarten aangeschaft, die zijn dus ook weer in de pocket.
Ivo was inmiddels al bij me en nadat ik alles geregeld had, zijn we naar de sauna gegaan.
We hebben een heerlijke middag gehad, heel ontspannend en leuke gesprekken gehad. Tussendoor zijn we even naar huis gegaan (zodat ik mij kon fatsoeneren, dat was hard nodig) en daarna zijn we gaan eten in Heerlen bij Live Piano’s. Het eten was heerlijk (vegetarische hamburger en Ivo had zalm) en het live piano spel vind ik echt zo fijn om naar te luisteren. Het was jammer dat het heel rumoerig was, je hoorde meer gepraat van mensen dan dat je de pianist hoorde.. echt heel jammer. Tegen half elf was ik er klaar mee, de prikkels en de geluiden hadden zijn tol geëist en ik was echt kapot moe.
We hebben wel een heerlijke dag gehad ❤

Zondag 19 januari
Ik werd midden in de nacht wakker en kwam niet meer in slaap. Deze keer heb ik geluisterd naar de wijze woorden van een vriendin van mij en heb een meditatie op gezet. Gelukkig ben ik weer in slaap gevallen en om 8 uur werd ik pas wakker. Dat moet ik dus vaker doen! Om tien uur was ik bij Alique, daar heb ik in hun nieuwe huis de ramen gewassen en de keuken gepoetst. Het waren behoorlijke ramen en de keuken was echt te smerig voor woorden, dus rond 3 uur waren we allebei helemaal kapot! Ik heb daarna nog een kopje koffie gedronken bij Michael en Joyce en toen ik thuis was ben ik op de bank gevallen en heb ik geprobeerd nog een uurtje te slapen.. dat lukte helaas niet.
Nadat de kids thuis waren hebben we bij gepraat, heb ik nog American Football gekeken en ben ik op tijd mijn bed in gerold.

Drukke week.. minimaal plannen lukt niet echt en dat begin ik toch wel te voelen.

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s