Week 5 – 2020

Maandag 27 januari
Ik had deze week een korte week, want donderdag had ik verlof en dus heb ik vandaag al een tandje bij gezet. Na het eten nog even met een doekje rond gerend en ’s avonds kwam Joyce langs. Koffie, goede gesprekken en veel lol.. beter kun je de maandag niet beginnen.

Dinsdag 28 januari
Werken, hardlopen en dit keer niet alleen Gertie maar ook Amanda op visite! 🙂
Hele gezellige avond gehad en lekker met de dames kunnen kletsen.

Woensdag 29 januari
Vandaag had Mike een meeloopdag op een potentiële middelbare school en ik ben in die tussentijd bij mijn ouders koffie gaan drinken. We hebben maar gelijk een weekendje weg geboekt (gewoon omdat het kan.. en omdat ik daar echt behoefte aan heb ook) en daarna heb ik Mike weer opgehaald. Hij vond het een hele leuke middag en kan nu zijn keuze gaan maken.. spannend! Ik heb thuis nog wat gepoetst, gezellig met de kids gegeten en een hele rustige avond gehad. Ik ben ook echt vroeg gaan slapen.

Donderdag 30 januari
Ik werd hartstikke moe wakker, maar moest om 9 uur al met Mike bij Alique’s oude huis zijn. Vandaag gingen we keihard werken in het nieuwe huis en proberen zoveel mogelijk dozen leeg te maken. Eerst de boel in het oude huis opgeruimd en daarna zijn we aan de slag gegaan in het nieuwe huis. Mike was een enorme hulp en we zijn ook echt ver gekomen! Dik 20 dozen leeg gemaakt, dus het was een hele productieve dag! Toen ik eenmaal thuis was, merkte ik pas hoe intens deze dag was en ik ben een beetje ingestort op de bank. Mijn moeder kwam ’s avonds langs voor naar de yoga les te gaan, maar in plaats van dat te doen, hebben we op de bank gezeten en gekletst. Ik was zo blij, want het idee dat ik van de bank af moest komen en mij moest bewegen, vond ik niet zo aanlokkelijk! En een avond kletsen met mijn ma is altijd gezellig 🙂 Ik ben ook heel vroeg naar bed gegaan. Morgen weer keihard aan de bak.

Vrijdag 31 januari
Om 9 uur stond ik weer bij Alique en dit keer had ik Kyra mee genomen. Vandaag hebben we alle kleding en boeken uit de dozen gehaald. Het was een helse klus en weer minstens 20 dozen leeg gemaakt. Toen we weg gingen, stond er niet één doos meer huis! Dus missie volbracht! 😀
Ik ben nog boodschappen gaan doen en daarna is Mike opgehaald. Ik heb nog best lang in de douche gestaan, want ik had een avondje stappen gepland. Misschien niet heel verstandig gepland, maar het was nu eenmaal zo. We zijn met een hele groep naar de Muziekgieterij in Maastricht gegaan, een optreden van de Dirty Daddies. Ik zei vooraf al dat ik geen idee had of ik het vol ging houden, maar ik ging mijn best doen.
Rond kwart over acht waren we daar en om half tien begonnen de Dirty Daddies.

Het eerste deel heb ik vanaf het begin staan dansen, springen en zingen en in de pauze realiseerde ik mij dat ik niet gegeten had… vergeten! Dat was een beetje dom..
De tweede ronde sprong ik net zo hard als de eerste ronde en ik kon gewoon niet ophouden.. het was echt een te gek optreden! Echt een feestje. Toen het afgelopen was zei ik tegen de rest dat ik echt iets moest gaan eten en dus zijn we met de hele club naar Mc Donalds gegaan. Gek genoeg had ik het minste eten op mijn dienblad staan, terwijl ik de meeste honger had hahahahaha. Geweldige avond, maar ik lag echt voor dood in bed.

Zaterdag 1 februari
Je zou toch denken dat je goed slaapt als je zo moe bent, maar niets was minder waar. Vreselijk geslapen en ik was dan ook niet vooruit te branden. Ik heb tot half 10 in bed gelegen, dat rennen kreeg ik toch niet geregeld. Nadat ik ontbijt naar binnen had gewerkt, ben ik naar Michael en Joyce gegaan. Ze was ziek.. maar echt goed ziek! Dus ik heb daar een aantal uurtjes gezeten. Tussendoor nog wat broodjes en olie gehaald en daarna heb ik thuis nog een uurtje geslapen. Om vijf uur had een afspraak met de allerleukste fysiotherapeute die er is 🙂 We zijn een hapje gaan eten en een drankje gaan doen en het was echt een hele leuke avond, heerlijk gekletst en gelachen!

Nadat ik haar weer veilig thuis had gebracht ben ik nog even langs Michael en Joyce gegaan. Het ging nog altijd niks beter en ik heb even een tijdje bij haar gezeten. Gelukkig werd ze daar wat rustiger van en kon ze ook nog een beetje slapen… wat ben ik blij dat ik zelden ziek ben, want als ik zie hoe beroerd iemand kan zijn, dan mag ik mijzelf echt gelukkig prijzen! Bij iemand zijn is dan eigenlijk ook het enige dat je kunt doen..

Zondag 2 februari
Ik had met mijn ouders afgesproken dat ik kwam ontbijten en dat was erg gezellig 🙂 Ik ben wel op tijd naar huis gegaan zodat ik nog wat kon poetsen, want Thomas en Maaike zouden rond de middag hier zijn. We zijn met z’n allen nog naar de stad gegaan en daarna hebben we het thuis rustig aan gedaan. Maaike is even naar bed gegaan en Thomas en ik hebben sport gekeken. Zelf heb ik mijn ogen ook nog even dicht gehad en rond half vijf kwamen mijn ouders, Kyra en Semm. Samen hebben we naar Ajax-PSV gekeken en daarna chinees gegeten (bleghz.. ik ben daar nu ook gelijk weer klaar mee voor de komende vijf jaar). We hebben nog spelletjes gedaan en tegen tien uur begon de Superbowl avond pas echt 🙂 Hoe die avond was, kun je hier lezen Superbowl LIV

Pittig weekje, al zeg ik het zelf 🙂

XmelX