Week 6 – 2020

Maandag 3 februari
De dag na de Superbowl sta ik altijd met een kater op.. Niet omdat ik teveel drank heb gehad (geen alcohol gehad de hele avond), maar omdat ik daarna gewoon altijd in een gat val.. zo lang geen American Football op tv 😦
Ik was om 10 uur alweer wakker en ben gelijk beneden gaan afwassen en opruimen. Daarna was het tijd voor koffie. Aan eten hoefde ik voorlopig nog niet te denken, want ik had de afgelopen nacht echt bizar veel gegeten. Nadat Thomas en Maaike weg waren, ben ik nog een interval gaan rennen en na een frisse douche, ben ik ook nog langs mijn ouders gereden. Ze is druk voor mij bezig, want ze maakt een jumpsuit voor mij, voor de bruiloft 🙂 Ik heb in de vroege avond nog anderhalf uur geslapen op de bank en daarna heb ik het boek voor Maaike af gemaakt. Ik hoop dat ze het leuk gaat vinden!
Niet geheel onverwacht, lag ik om negen uur al in bed 😛

Dinsdag 4 februari
Vandaag gewoon weer gaan werken en ik had behoorlijk wat in te halen. De werkdag vloog werkelijk voorbij en thuis moest ik snel eten, want er stond een informatie avond van een potentiële middelbare school voor Mike op de planning. Deze heb ik samen met Mike’s vader bijgewoond en we hadden allebei wel het idee dat dit een hele goede school voor Mike zou zijn (tussen het ouwehoeren door hebben we ook echt geluisterd 😛 ).
Interessante avond dus. Gertie is in de avond ook nog gekomen maar ik lag toch alweer om tien uur in bed.

Woensdag 5 februari
In plaats van mij in het zweet te werken met mijn vader in de sportschool, had ik vandaag een ontspannende massage met mijn moeder gepland. Heel vervelend hè 😉
We begonnen met een ayurvedische gezichtsmassage, die werd gevolgd door een ontspannende rugmassage met hotstones. Je kon mij na een uur wel bij elkaar vegen, poe! Dat was echt genieten, mijn moeder vond het ook echt heerlijk!! Geen vervelende vervanging voor sporten 😛
Na het eten ben ik naar Joyce gegaan, gekletst, wat tv gekeken en op tijd weer naar huis!
(een nacht doorhalen, heeft nogal wat naweeën 😛 )

Donderdag 6 februari
Het was een lange werkdag en ik was ook echt gaar toen ik thuis kwam. Met de kinderen gegeten en ’s avonds naar de yoga les gegaan. Dat uur vloog werkelijk voorbij.. soms heb ik het gevoel dat het heel lang duurt, maar vandaag leek ik het wel in een soort van trance te doen. Nog altijd moe ja hahahaha

Vrijdag 7 februari
Voor het sporten nog even langs de huisarts gegaan, even praten over de instantie die de VGZ mij had doorgegeven. Ik denk echter niet dat hem die gaat worden,.. we gaan het zien. Eenmaal weer thuis heb ik de tassen gepakt, want zodra Semm thuis is vertrekken we naar Purmerend. Gelukkig wilde hij wel rijden en ik ben achterin gaan liggen met Mike en sliep al heel snel. IMG_20200207_185731 (Small)Ik werd wakker gemaakt voor een snelle hap en zijn daarna doorgereden tot Purmerend. Semm en Kyra zijn nog even de stad in gelopen en Mike en ik hebben het ons gemakkelijk gemaakt op de bank.

Allemaal op tijd gaan slapen want morgen is een grote dag!!

Zaterdag 8 februari
Op een bank slapen is niet meer zo’n goed idee voor mij hahahaha. Na een nogal brakke nacht, ben ik even de stad in gelopen om wat broodjes te halen. We hebben lekker ontbeten en daarna onze zooi bij elkaar geraapt en alles netjes achter gelaten. Onze spullen hebben we verhuisd naar het appartement van Thomas en Maaike want daar zouden we vannacht verblijven. Kyra wilde haar haren krullen, maar omdat we dat allebei niet goed konden, zijn we gewoon naar een kapsalon gegaan. Het resultaat mocht er zijn!

Om kwart voor drie waren we op de locatie van de bruiloft en het was leuk iedereen weer te zien. De trouwambtenaar was Dirk Zeelenberg (bekend van de serie Divorce) en hij heeft er een hele mooie en leuke ceremonie van gemaakt! Kyra en ik moest een traan wegpinken toen Maaike naar binnen kwam.. ze zag er zo mooi en gelukkig uit! Daarna was het tijd voor koffie en taart, foto’s en gelul en om zes uur mochten we aan tafel voor het diner. We zaten bij geweldige mensen aan tafel en samen met het heerlijke eten, was er dus helemaal niets te zeuren! Het was ook wel een zeer goed georganiseerde bruiloft! Om half negen begon de feestavond en druppelde nog meer mensen binnen en de dansvloer heeft amper leeg gestaan.

Er werd ontzettend veel gedanst, er werd veel gebruik gemaakt van de photobooth die er stond en er waren nog een aantal leuke ingestudeerde liedjes. Kyra en ik hebben samen met de dames van het vrijgezellenfeestje “Temara” gezonden (voor degene die het willen opzoeken, Demi Sec zingt dit). Ik heb een week lang niets anders geluisterd dan dit nummer, omdat ik de tekst gewoon móest kennen… en dat is gelukt! 😛
Met heel veel pijn in onze voeten zijn we rond kwart voor één naar huis gegaan..
Maar wat een heerlijke avond was dit !!
… en mijn vriendinnetje is nu gewoon getrouwd!!

Zondag 9 februari
Met de storm op komst, hadden we besloten al vroeg te vertrekken en om 9 uur zaten we dan ook al in de auto. Semm reed weer en moest echt de hele weg corrigeren, zo hard waaide het. Ik werd er ook echt misselijk van achterin dus ik ben gaan slapen. Nadat we thuis waren ben ik gelijk boodschappen gaan doen en daarna wat gaan poetsen. Ik was hartstikke moe maar die dingen moeten toch gebeuren. Nadat ik eindelijk op de bank kon ploffen, kwamen mijn ouders nog langs met zelf gebakken vlaai en cake en hebben we een heerlijk kopje thee erbij gedronken. Even later kwam Joyce ook nog langs en was het dus een drukke maar heel gezellige boel bij ons! Tegen vijf uur was iedereen weer weg en ben ik met de kinderen gaan eten. We zijn daarna weer op de bank geploft en hebben niks meer gedaan. Wat een onwijs mooi weekend 🙂

Ik denk dat ik nog even door moet gaan met bijslapen, want deze week hakte er behoorlijk in 😛

XmelX

5 thoughts on “Week 6 – 2020

   • Melanie veel hangt van jezelf af. Ik bedoel als lichaam en geest rust vragen zou je dat ook moeten geven.
    Als je een bepaalde therapie gaat doen is dat vaak 45min en nadien moet je weer het voor jezelf kunnen doen. Het zijn handvatten en die moet je nemen en vasthouden.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

   • Het gaat ook net om die handvaten die ik nodig heb.. Daar heb ik echt een beetje hulp bij nodig want ik verdrink er nu in..
    Sport is altijd een uitlaatklep en ontspanning geweest, maar nu is het vaak zo’n enorme opgave en geeft het daarna ook klachten. Ik vind het lastig daar mee om te gaan want het is zo goed voor me! En nu lijkt het tegen mij te werken..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s