week 7 – 2020

Maandag 10 februari
Toen ik Mike vanmorgen naar school reed, hoorden we een raar geluid in de auto. Dat klonk echt niet gezond, dus ik ben direct naar de garage gereden. Ik kon de auto laten staan en ben naar mijn ouders gelopen. Ik heb uiteindelijk hun auto gepakt om naar het werk te gaan en zij hebben in de middag mijn auto weer opgehaald. Heel fijn als het zo geregeld kan worden 🙂 Auto is weer gemaakt en ik kon na mijn werk gelijk aanschuiven voor het eten, heerlijk! ’s Avonds is Debby nog even langs gekomen en we hebben bij gepraat, dat was hoog nodig!

Dinsdag 11 februari
Ik ben na het werk gaan rennen en dat ging op zich wel lekker. Daarna de tijd genomen om goed te rekken en lekker lang gedoucht. Gertie is nog langs gekomen en het was zoals altijd gezellig.

Woensdag 12 februari
Vandaag weer met mijn pa gaan sporten en wederom hebben we de oefeningen samen gedaan. Ging lekker en we hebben ook echt gelachen 😀 Thuis heb ik nog wat gepoetst en op tijd gekookt. Weer discussies thuis meegekregen waar ik echt strontziek van word en die veel te veel energie kosten, maar toen Joyce langs kwam kalmeerde ik al snel en heb ik een heerlijke avond gehad. Ik kan echt niet veel meer hebben van die onzin, merk heel goed aan mijzelf dat die grens stukken lager ligt. Vermoeiend 😦

Donderdag 13 februari
Na een lange dag werken heb ik thuis met Mike gegeten en ben ik ’s avonds met mam naar yoga gegaan. Dat was zo lekker.. dat uur vloog voorbij en ik merk dat ik er ook echt van op knap. Ik ben vrijwel direct gaan slapen nadat ik thuis was.

Vrijdag 14 februari
Als vrijgezel is Valentijnsdag natuurlijk wel zo’n dingetje he 🙂
Iedereen roept altijd heel hard: ik doe niet mee aan die commerciële shit!
Maar al die mensen die dat roepen vieren ook Kerstmis, Sinterklaas en Pasen.. en die dagen zijn net zo commercieel dus dan moet je gewoon je muil houden.
Iedereen vindt het namelijk leuk om in het zonnetje gezet te worden. Iedereen vindt het leuk om liefde te ontvangen en op een dag als Valentijnsdag is dat gewoon lief om te doen! En dat vind ik er van!
Ik heb in de ochtend gelijk iemand heel blij gemaakt door bloed te geven.. er zal toch echt iemand heel blij worden hiervan 😀 86322916_10158011902594700_8293830634556620800_o (Small)
Maar ik doe elk jaar iets op Valentijnsdag.. voor iemand. En nu had ik van alles gehaald voor een aantal van mijn vrienden om ze gewoon even te laten weten dat ik van ze hou. Spread Love people, spread love! 85095482_10158012927214700_440080976421322752_o (Small)
Uiteraard had ik geen date, maar ik was wel uitgenodigd om te komen eten bij Michael en Joyce en dat heb ik ook met alle liefde gedaan. Het was heerlijk (die vrouw kan echt goed koken!) en daarna hebben we nog wat spelletjes gedaan. Als we eenmaal op de bank belanden, dan is het snel afgelopen met Joyce want die slaapt binnen 15 minuten 😛
Ik was dus niet laat thuis 🙂

Zaterdag 15 februari
Vandaag ben ik met mijn saunamaatje weer een hele dag in de sauna geweest. Het was echt weer lekker. We hebben vijf opgietingen gedaan en twee “koude” sauna’s (zoals wij ze noemen.. circa 60 graden zijn die maar). Het was ook weer leuk om weer te kletsen en te horen wat hij weer allemaal uitgespookt heeft 🙂 Heerlijke dag was het!
Ik was ook niet zo laat thuis, maar nadat ik alles opgeruimd had en op de bank zat, was het ook klaar voor mij. Ik heb voetbal gekeken en daarna mijzelf met moeite naar boven gesleept om te gaan slapen.

Zondag 16 februari
In plaats van te gaan rennen, ben ik gaan poetsen. Mijn mentale state of mind zorgt er echt voor dat ik lichamelijk veel minder kan. Vier keer sporten en rennen in de week haal ik echt niet meer, ik moet leren doseren en dat lukt mij niet zo goed. Ik wil rennen, minstens twee keer per week, maar ik voel vaak aan mijn lijf dat ik gewoon te moe ben en daar baal ik vreselijk van!! Tegen twaalf uur kwam Joyce en zijn we naar een brasserie gegaan waar we een uitgebreide brunch hadden. En uitgebreid was het ook echt!! Hemeltje lief wat een eten! 86695260_10158019424879700_6986179037576036352_n (Small)We hebben daar 2,5 uur gezeten, gegeten en gepraat en zijn daarna naar buiten gerold.. Voordat we de auto in zijn gestapt zijn we eerst een stuk gaan wandelen. Dat werd zo nu en dan nog hilarisch met die wind, LoL! Daarna hebben we bij mij thuis op de bank nog gepraat, heel veel gepraat! En zoals gewoonlijk vloog de tijd weer voorbij en was het zo vijf uur. Ik zweer het: iemand laat de tijd sneller gaan als wij zitten te praten! Ik heb haar naar huis gebracht en heb thuis op de kinderen gewacht.
Wat een fijn weekend was dit..

En ik moet duidelijk vaker naar de sauna gaan! Die ontspanning heb ik nu echt nodig.

XmelX

One thought on “week 7 – 2020

  1. Melanie een sauna kan deugt doen alleen moet je als alles het vasthouden die rust en energie. Je doet zoveel mooie dingen sport, yoga. Het laatste geeft ook je lichaam en geest rust. En op bepaalde momenten hou je het voor jezelf niet vast. Kijk wat je daaraan doen kan Melanie.
    Ik maar van dag tot dag scrollen om eten tegen te komen en ja op zondag was het zover. hahahahaha

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s