Je hebt van die bijzondere mensen..

Ik heb een vriendinnetje hè..
Nou ja, ik heb wel meer vriendinnetjes 😛 (ze zijn mij ook allemaal even dierbaar!).
Maar goed.. dat vriendinnetje hè.. dat is echt een unieke!

Vanaf het eerste moment was er een klik en sinds we elkaar beter zijn gaan leren kennen, is het een versmolten klik geworden. Die kan niet meer kapot. Soms heb je dat met mensen.
Hoe meer ik haar leer kennen, hoe duidelijker haar bijzonderheden naar boven komen. Het is echt een schat, zo ontzettend lief en zorgzaam, maar mijn hemel.. die vrouw kan soms een potje lastig zijn 😮 Whahahahahaha.. geniaal vind ik het! 😛
Ze is onzeker, twijfelt over alles (weegschaal.. pfff!), wilt altijd alles perfect doen, denkt over alles na (maar dan ook echt alles!), heeft een waslijst aan dingen waar rekening mee gehouden moet worden (ik probeer het allemaal te onthouden, maar daar is geen beginnen aan!), je kunt géén film met haar kijken want ze valt altijd in slaap en het is een mega controlfreak!
Leuke eigenschappen hè 😛
Ik zie deze eigenschappen overigens niet als negatief.. ze is wie ze is en ik hou ontzettend veel van haar. Soms is het lastiger voor haar zelf dan voor een ander denk ik.

Naast al deze hopeloze eigenschappen, zijn er ook echt wel dingen waar een ander heel veel van kan leren.
Ze is ontzettend zorgzaam, laat iedereen in zijn waarde, zal nooit iemand veroordelen, heeft de mensen om haar heen ontzettend lief, ze doet alles voor haar naasten, ze luistert, ze is geduldig (bij mij tenminste wel ;P ), ze heeft enorm veel humor, ze kan hilarische opmerkingen maken waar we nog maanden over na kunnen praten, ze is eerlijk en oprecht, ze is zo puur als maar kan zijn en ze is veel sterker dan ze denkt.
Dat is toch ook een mooie lijst of niet 🙂 (en ik vergeet vast nog veel meer!)

In sommige dingen staan we lijnrecht tegenover elkaar. Ik ben totaal niet onzeker en wat een ander denkt interesseert mij niet. Bij haar ligt dat heel anders en over zulke onderwerpen kunnen we hele mooie gesprekken voeren. Soms luistert zij en praat ik, soms praat zij en luister ik.. maar waar we het ook over hebben, we leren ontzettend veel van elkaar.
Hoe idioot onze week soms ook verloopt, als we bij elkaar zijn, worden we allebei heel rustig en ontspannen. We zitten soms minuten lang zonder een woord te zeggen (heel apart voor ons want we praten echt heel veel), maar het wordt nooit ongemakkelijk. Een ander moment vliegt de tijd gevuld met gesprekken voorbij en hebben we totaal niet door dat we al 4 uur verder zijn.
Het is altijd een verrassing hoe de avond gaat verlopen.
Of we gaan volledig stuk van de onzin die we uitkramen.
Of we hebben hele diepzinnige gesprekken.
Of ze valt gewoon in slaap terwijl ik aan het praten ben.. Jaaaaa dat doet ze dus ook! Die vrouw valt echt te pas en te onpas in slaap! 😛
Ongeacht wat we doen of waar we zijn, als wij bij elkaar zijn is het altijd oké.
Dan is het gewoon goed.

En het is fijn als er iemand is die je zo’n gevoel geeft… dat het goed is.
Ik hoef niet altijd vrolijk en aardig te zijn.. ik mag ook een kut dag hebben en balen als een stekker. Bij haar is het altijd goed.

Wat fijn dat jij in mijn leven bent!

XmelX

 

foto is van Pinterest

 

10 thoughts on “Je hebt van die bijzondere mensen..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s