Week 9 – 2020

Maandag 24 februari
Het voordeel van carnaval is dat je op kantoor weinig (lees: géén!) telefoon krijgt en één collega had vrij, de andere was om half 2 al weg dus ik kon de hele dag rustig en op mijn gemak doorwerken. Die tijd had ik ook wel nodig om alles bij te werken dus ik genoot er oprecht van!
De kinderen hebben vakantie en Kyra is al vanaf vrijdag aan het feesten (een echte carnavals-liefhebber). Vandaag zijn ze naar een optocht gaan kijken . Mike was mee maar dat is ook echt het enige dat hij doet wat met carnaval te maken heeft (dit moest hij van mij ook vrijwillig verplicht doen, want anders had hij de hele dag alleen thuis gehangen.. niet dus!). Ze hebben het leuk gehad en ik heb Kyra nog even gezien toen ik thuis was, maar ze is na een kwartier alweer vertrokken naar de volgende carnavals-gekte! Ik weet niet waar die meid het van heeft hoor 😛
Ik heb met Mike nog een film gekeken (we hebben er nu al drie gezien! 🙂 ).

Dinsdag 25 februari
Het is nog altijd heel rustig en ook vandaag ben ik behoorlijk opgeschoten. Mike was vandaag met mijn ouders naar de bios gegaan en ik ben na het werk ook daar gaan eten. Toen we thuis waren hebben we de vierde film van de Avengers serie gekeken (Iron man 2)  en toen ik al in bed lag en half lag te slapen, hoorde ik Kyra roepen dat ze thuis was.. rond half elf geloof ik. Ze is nu eindelijk klaar met feesten en morgen mag ze gewoon gaan werken 😛 Helemaal gestoord!

Woensdag 26 februari
Na het werk gaan sporten met pap en omdat Kyra tot zes uur moest werken, hebben we wat later gegeten. Na het eten ben ik naar Joyce gegaan, die ook al van vrijdag tot en met dinsdag carnaval heeft gevierd en dus helemaal naar de klote was! Ik heb wat verhalen aangehoord en ik wist gewoon dat ze vroeg in slaap ging vallen dus ik had al stiekem gekeken welke films er in de bios draaiden. Wat ken ik haar toch goed 😛 Rond kwart over negen vielen haar ogen dicht en besloot ik om naar The Boy: Brahms’ Curse te gaan. Die draaide om 22: 00 uur dus dat zou ik makkelijk halen. Michael besloot op het laatste moment mee te gaan en het werd een gezellige en spannende avond! Ik vond het een goede film en heb Michael rond middernacht weer thuis afgezet.

Donderdag 27 februari
Deze rustige carnavalsweek had ik echt nodig. Einde van de dag had ik al mijn werk bijgewerkt en kon ik met een tevreden gevoel naar huis. Na het eten ben ik boodschappen gaan doen. De yoga les ging niet door in verband met vakantie en ik wilde de boodschappen wel in huis hebben. De rest van de avond heb ik niks meer gedaan.

Vrijdag 28 februari
Vandaag zijn we (Mike en ik) samen met mijn ouders vertrokken naar een vakantiepark in de Rijp. We waren te vroeg daar, dus we konden het huisje nog niet in. We zijn maar wat gaan rondrijden en kwamen in een dorpje terecht waar we even wat gedronken en rondgelopen hebben. Het weer was ruk. Regen, veel wind, echt behoorlijk klote. Omdat we het restaurant wel erg leuk vonden hebben we gelijk voor de avond gereserveerd en om half 3 konden we dan eindelijk ons huisje in. Het was klein, knus, heel gezellig en meer dan voldoende voor ons!

We hebben onze spullen uitgepakt, de bedden gemaakt en ik ben met mijn moeder alvast broodjes gaan bestellen voor de ochtend erna. Het weer werd alleen maar erger en we werden bijna gezandstraald toen we daar liepen!! Om half zes zijn we gaan eten en het was echt zoooo lekker!!

Ik had spagetti met truffels en paddestoelen mmm!! Als toetje had ik een kleintje creme brulee, een kleintje cheesecake en een ijstruffel met een kopje koffie. Intens lekker! Eenmaal weer terug in ons kotje, hebben we gemakkelijke kleren aan gedaan en nog wat flauwekul gekeken op tv. Ik heb zo enorm gelachen met mijn vader, dat ik in mijn broek heb geplast! 😀 Echt te erg als wij samen zijn 😛 Heerlijke avond!

Zaterdag 29 februari
Ik ben al vroeg opgestaan omdat ik wilde gaan rennen. Maar dat ging even niet zo lekker.. zoals het al een tijd niet lekker gaat. Ik baal er ontzettend van :/
Ik ben om negen uur de broodjes gaan halen en we hebben heerlijk ontbeten. Om elf uur hadden we een afspraak bij reisbureau Doets en dat was ook de grote reden waarom we perse in het hoge noorden een huisje hadden gehuurd. Hoe dat verhaal in elkaar steekt, ga je nog lezen 😀
Nadat we daar klaar waren zijn we nog naar Alkmaar gegaan, maar het weer werkte echt niet mee. Verschrikkelijk zeg.. regen regen regen. We zijn wat gaan drinken (alcoholvrij nog altijd 😀 ) en daarna nog even naar een paar winkels gelopen die overdekt waren. Maar de lol was er voor ons allemaal wel af en we zijn redelijk snel weer terug naar het huisje gereden. Daar hebben we de zwemspullen gepakt en zijn we gaan zwemmen. Het zwembad was klein en er was eigenlijk niks te doen maar we hebben ons wel even geamuseerd. Ik ben niet zo van het zwemmen, mijn moeder en Mike wel (pap bleef in het huisje) en na een kwartier zat ik inderdaad al weer aan de kant. Maar dat kwam eigenlijk omdat mijn oor dicht zat. Helemaal dicht. Ik was even onder water gegaan en daarna wilde mijn oor niet meer open, vreselijk gevoel. Alles bij elkaar zijn mijn moeder en Mike toch een uur in het water geweest en toen zijn we weer terug gegaan. Daar hebben we lekker geluncht met al het eten dat we meegenomen hadden (heel veel!) en tussendoor nog schaatsen gekeken.

We hebben spelletjes gedaan en enorm gelachen… Weer zo’n heerlijke avond!

Zondag 1 maart
Ik ben wat langer blijven liggen, rennen ging toch niet lukken en we hadden geen haast vandaag. Mijn oor zat echt potdicht en dat gevoel was toch echt wel nasty. IMG_20200301_105933 (Small)Na een lekker ontbijt zijn we weer spelletjes gaan doen en tussendoor alvast wat opgeruimd. Tegen twee uur zijn we vertrokken en rond vijf uur waren we thuis. Kyra en Semm waren er ook en we hebben samen nog gegeten. Het was een fijn weekend, genoten! (alleen jammer van het klote weer!)

Zo’n weekend niks moeten en hoeven is echt wel nodig af en toe! Ontzettend van genoten.

XmelX

2 thoughts on “Week 9 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s