Dallas Cowboys

Zoals jullie in een eerdere blog konden lezen, was in laatst in een reisbureau in Heerhugowaard, Doets Reizen. Zij zijn gespecialiseerd in Amerika en Canada reizen en daar moest ik dus zijn voor de juiste info en hulp.

Vorig jaar ben ik begonnen met het afstrepen van dingen die ik echt heel graag wil doen, een soort van bucket list. Het eerste op de lijst was Sziget. Dat festival in Boedapest stond echt hoog op mijn lijstje en ik ben er vorig jaar 5 dagen geweest.. die ga ik nooit meer vergeten! Het was meer dan de moeite waard en ik ga ook echt nog een keer terug 🙂

Dit jaar staat iets op mijn lijst waar ik echt al jááren over aan het dromen ben. En elke keer als ik een wedstrijd zie, dan kruipen mijn haren recht overeind: ik wil daar een keer bij zijn. Een wedstrijd van de Dallas Cowboys in hun stadion.
En daarvoor ging ik dus naar dat reisbureau, want zij kunnen mijn hele vakantie uitstippelen. Nu is het voor mij heel eenvoudig, ik wil een week gaan en het enige dat ik écht wil is een wedstrijd zien! Ze hadden al vaker sportevenementen geboekt (basketbal en honkbalwedstrijden), maar nooit een american football wedstrijd. Dat was uiteraard geen probleem want hun hebben daar hun eigen tussenpersoon voor die kaartjes kan regelen. Ook handig dat ik dat zelf niet hoef te doen.
Helaas is het schema voor komend seizoen nog niet bekend, dus ik kon nog niets definitief boeken, maar ik heb wel de periode aangegeven die ik wil gaan en van daaruit is ze gaan kijken.

Ze had gelijk een mooi hotel voor mij, in downtown Dalles. De rit naar het stadion was van daaruit is maar 23 minuten en met een Uber is dat dus zo geregeld. Het leuke als je een hotel downtown hebt, is dat je midden in het centrum van al het leuke zit! 😀
Hoe meer ze vertelde, hoe meer het begon te kriebelen bij mij! Ik heb hier echt zoveel zin in!
Mijn ouders zaten er bij en ik was gewoon van plan om alleen te gaan, maar dat vond mijn vader niet zo’n geruststellend idee. Dus hij gaf aan met mij mee te willen gaan.. Prima! Kunnen we gelijk een paar dagen een auto huren en nog wat gaan rond rijden 🙂
Er zitten al een aantal dingen in mijn hoofd die ik wil gaan doen, maar ik ga zeker nog meer uitzoeken over Dallas en wat er daar (en in omstreken) nog allemaal te doen is.
De voorlopige offerte is klaar.. nu is het afwachten wanneer en welke wedstrijd het wordt en dan kan ik definitief gaan boeken. Zo spannend!

De eerste stap is gezet en ik hou jullie zeker op de hoogte! 😀
Voor een ieder die al eens in Dallas geweest is, laat vooral weten wat een absolute must is om te zien!

I can’t wait 😀 😀 😀

(mits het hele Corona virus natuurlijk geen stokje voor mijn plannen steekt.. dus alles in momenteel nog onder voorbehoud :/ )

XmelX

7 thoughts on “Dallas Cowboys

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s