Week 10 – 2020

Maandag 2 maart
Omdat ik vorige week zo fijn alles had af gekregen en nog wat kon voorwerken, kon ik de week aangenaam beginnen. Ook wel prettig. Na het avondeten ben ik nog langs mijn ouders gegaan, want mijn moeder had een kleine ingreep gehad en ik wilde even weten hoe het allemaal was gegaan. Ik ben vroeg naar bed gegaan, want ik was echt nog heel erg moe!

Dinsdag 3 maart
Ik ben voor het werk even langs mijn huisarts gegaan omdat mijn oor dicht zit en omdat ik teveel last blijf houden van mijn kuiten. Mijn oor moet ik druppelen en die wordt vrijdag uitgespoten en voor mijn benen wordt er een bloedonderzoek gedaan om bepaalde dingen uit te sluiten, dus ik ben maar gelijk gaan prikken. Na het werk zijn de hockeytrainingen op het veld weer begonnen, dus snel alles neerzetten, spullen pakken en weer vertrekken. Na de training heb ik gegeten en de rest van de avond met Gertie doorgebracht.

Woensdag 4 maart
Ik kon na het werk niet sporten, omdat ik met de kinderen naar de tandarts moest… was het niet dat ik een uur voor de afspraak een telefoontje kreeg dat hij ziek was :/
Beetje jammer van de verspilde middag, waarin ik dus wél had kunnen gaan sporten. Maar goed.. tijdens het koken kreeg ik een telefoontje van de huisarts. Nou ja, dat heb je hier al kunnen lezen: Lappenmand
Na het eten ben ik nog langs Joyce gegaan en rond 10 uur was ik thuis en ben ik gaan slapen.

Donderdag 5 maart
Doordat ik nu een paar dagen al aan het druppelen ben, zitten mijn oren helemaal dicht. Allebei! Vreselijk. Ik kan klanten amper te woord staan, mijn collega’s zie ik wel praten maar ik hoor niet echt wat ze zeggen tenzij ik echt naar ze keek en mij volledig op hun concentreerde. Vreselijk gevoel! Na het eten ben ik even naar mijn kamer gegaan omdat ik echt behoefte had om even alleen te zijn. Soms kun je gewoon niet tegen dingen die nergens over gaan en dan kan ik beter de ruimte verlaten. Ik ben ondanks mijn twijfel toch naar yoga les gegaan en dat had ik beter niet kunnen doen. Ik kon niet horen wat ze zei dus ik moest de hele tijd kijken. Zo kon ik mijn totaal niet concentreren op mijn lichaam en geest. Ik ben bij thuiskomst direct naar bed gegaan.

Vrijdag 6 maart
Het was weer eens zo’n drukke vrije vrijdag. Zucht..
Mike naar school brengen, plasje naar de huisarts brengen, sporten, naar de lidl, weer naar de huisarts om mijn oren uit te laten spuiten (ik kan weer horen!!), daarna naar de jumbo, nog even naar Takko, thuis de boel opgeruimd, Mike van school gehaald en toen was er even tijd voor koffie! Ik heb eten gemaakt voor ons en daarna moest ik een echo laten maken. Het scheelde niet veel of ik had de boel daar onder geplast! Pffff, laat mij geen 2 uur mijn plas ophouden, want dat gaat 9 van de 10 keer niet goed 😛
Gelukkig geen rotzooi gemaakt en toen we klaar waren heb ik Mike op KFC getrakteerd omdat hij een 9,8 had gehaald voor rekenen. Toen de kids eenmaal weg waren ben ik gaan douchen en na een half uurtje in stilte te hebben gezeten, ben ik naar Joyce gegaan. Samen met haar en haar zoon zijn we vervolgens naar de bioscoop gegaan. Bad Boys 3. Wat een leuke film en we hebben ook echt een hele leuke avond gehad 🙂

Zaterdag 7 maart
Ik had in de ochtend een massage gepland. Een oosterse rug- en nekmassage. Die zijn pittig hoor, want die gaan behoorlijk diep in je spier. Ik voelde het ook echt en heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor over een paar weken. Ik ben nog even de stad in gegaan want Kyra was daar ook, met de vriendin van haar vader. We hebben even wat rond gelopen (ik had geen idee wat ik er deed.. liep echt als een kip zonder kop rond) en daarna zijn we naar Subway gegaan waar Mike en zijn vader ook waren. We hebben nog even wat gepraat daar (niks gegeten, bleghz) en daarna ben ik naar Aroma gegaan voor een heerlijke koffie. Daar heb ik nog een uurtje gelezen en daarna weer naar huis gegaan. Mijn moeder is nog gekomen en we zijn een hapje gaan eten bij Burger King. IMG-20200307-WA0002 (Small)Daarna zijn we naar de film gegaan, The invisible man. Wat een goede film! Echt spannend!

Ik heb haar daarna naar huis gebracht en ben naar huis gegaan en heel vroeg mijn bed in gekropen.

Zondag 8 maart
Ik ben in de ochtend mijn auto gaan poetsen en daarna naar Alique gegaan. Ik heb even bijgekletst en daarna zijn we begonnen met het poetsen van de ramen. Toen we klaar waren met alles ben ik weer naar huis gegaan en de rest van de dag heb ik nog weinig gedaan.. soms ben je het gewoon even kwijt.

Een rare week.. kan er niet meer van maken :/

XmelX

One thought on “Week 10 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s