Week 11 – 2020

Maandag 9 maart
Het is weer is de laatste weken echt verschrikkelijk!! Alleen maar regen en wind! Ik word er echt simpel van. Ik klaag niet snel over het weer, maar het begint nu wel behoorlijk mijn oren uit te komen! En dan begint de ellende met het Corona virus ook nog deze kant op te komen.. je leest niets anders meer. Ik denk dat het een spannende tijd gaat worden.
Na het werk lekker met de kinderen gegeten en daarna niks meer gedaan. Ik was klaar voor vandaag.

Dinsdag 10 maart
Na het werk weer met Mike naar hockey training gegaan. In de tijd dat hij aan het trainen was, ben ik nog een stuk gaan rennen. Het was echt schijt weer, maar gelukkig was het heel even droog, alleen de wind zat mij soms wel dwars. Eenmaal thuis heb ik nog wat oefeningen gedaan en daarna ben ik gaan douchen. Gertie heeft mij weer de hele avond gezelschap gehouden.

Woensdag 11 maart
Na het werk met mijn vader gaan sporten, maar ik had totaal geen fut. Ik kwam niet vooruit, alles leek veel zwaarder en dat werkte tegen mij. Ik ben na de training nog met pap mee gegaan naar mam en daar een kopje koffie gedronken. Thuis heb ik gekookt en samen met de kinderen gegeten. Na de afwas heb ik nog oefeningen gedaan en heb ik een pittenzak op mijn nek gelegd. Die massage van afgelopen weekend heeft wel geholpen, maar het is zeker nog niet weg…
Even later kwam Joyce.. ik had haar eigenlijk niet verwacht maar we hebben samen koffie gedronken, wat gekletst, gelachen en Kyra heeft onze wenkbrauwen nog gedaan (dat kan ze dus echt heel goed!). Rustige avond en het werd ook niet laat.

Donderdag 12 maart
Het corona virus wordt groter en groter.. Vanaf komende maandag is Kyra’s school gesloten en gaan ze online les krijgen.. bijeenkomsten van meer dan 100 man zijn voorlopig verboden en sociaal contact moet geminimaliseerd worden. Heftige tijd wordt dit en daar was ik al bang voor. Geen voetbal meer, geen hockey, geen hardloopwedstrijden, geen concerten en festivals.. ik ben benieuwd waar dit ophoudt.
Met een beetje terughoudendheid ben ik wel naar yoga les gegaan. We waren maar met 4 vrouwen en de lerares zei dat we de site in de gaten moesten houden, want waarschijnlijk ging zij ook sluiten.

Vrijdag 13 maart
In de ochtend had ik een afspraak met de praktijkondersteuner en toen ik in de wachtkamer zat, belde ze mij dat alle afspraken voorlopig telefonisch gedaan werden. Dat gaat voor mij dus niet werken. Dan sluit ik helemaal af, ik moet iemand zien en zeker als het over zoiets zwaars gaat. Dan maar wachten tot ze weer lijfelijk werkt. Het is niet anders. Ik ben nog gaan sporten met mijn vader en dat ging gelukkig wat beter dan woensdag. Ik ben daarna boodschappen gaan doen met Kyra en het was bij de Lidl een gekkenhuis. Mensen denken dat de wereld vergaat en daar hebben ze heel veel wc papier voor nodig ofzo. Idioot hoe mensen aan het hamsteren waren!! Bij de Jumbo viel dat gelukkig heel erg mee. Nadat we thuis alles hadden opgeruimd, had Kyra online les en ben ik Mike gaan halen. We hebben samen zijn kamer gepoetst en zijn tas gepakt en tegen half 5 is Mike al naar zijn vader gefietst. Ineens stonden Michael, Joyce en Renee voor de deur.. ze kwamen even langs, zomaar. Oké.. gezellig. Even later kwam mijn ex man de tassen halen en daarna is de rest ook gegaan. Ik was blij dat iedereen weg was en er rust in huis was want daar was ik aan toe. Even niemand.. even niks… en dat de hele avond. Perfect.

Zaterdag 14 maart
Om half 10 ben ik met mijn moeder de stad in gelopen en hebben we wat gewinkeld en koffie gedronken. Ook nog even langs het reisbureau gegaan om informatie te krijgen over onze komende vakantie. Het wordt natuurlijk spannend of dat allemaal wel door gaat, want het corona virus begint meer en meer om zich heen te slaan. Toen we weer koffie gingen drinken, zaten Joyce en Renee er ook al en hebben we even samen gezeten en gekletst.

Een half uur later zijn mijn moeder en ik gaan lunchen en daarna weer naar huis gelopen en daarna is mijn ma naar huis gegaan. Tegen vijf uur kwam Alique langs en hebben we samen sushi gegeten. IMG_20200314_182204 (Small)Heerlijk was dat zeg! Nog een filmpje gekeken en toen moest Alique alweer naar haar werk. De rest van de avond heb ik naar de tv gekeken zonder eigenlijk te zien waar ik naar keek.. ken je dat?

Zondag 15 maart
In de ochtend gaan rennen en dat ging weer eens helemaal ruk! :/
Ik heb wat gepoetst, even wat bij vrienden opgehaald en voor de rest rustig aan gedaan.
Vandaag werd ook bekend dat alle scholen dicht gaan tot 6 april. Dit betekent dus dat ook Mike thuis komt te zitten. Poe.. ik moet zien te regelen dat ik wel vaker thuis kan zijn, want ik kan de kinderen niet 3 weken zo veel alleen laten zitten.
Wat een bizarre tijd.. en dit is pas het begin.

XmelX

2 thoughts on “Week 11 – 2020

 1. Jullie mogen nog bij elkaar komen. Dat was hier al niet meer waar. Hier gaat alles via whatapp om de kids en kleinkinderen te zien.
  Bij ons is het BLIJF IN U KOT al een hele lange tijd.
  Maar ook dat is genieten vind ik.

  Aum Shanthi

  Like

 2. Wat fijn dat jullie nog naar de stad en zo kunnen gaan. Hier mag jammer genoeg niemand buiten dan alleen om te werken en om eens te gaan wandelen maar dan enkel met het gezinnetje. Ik hoop dat alles rap achter de rug is. Hou je gezond zou ik zeggen. ☺

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s