Week 13 – 2020

Maandag 23 maart
De discussies en overbodige gesprekken beginnen nu al, pfff. Ik ben blij dat ik nog halve dagen op kantoor kan werken :/
Ik ben in de avond nog langs mijn ouders gegaan en daar werd er tijdens een persconferentie duidelijk dat er nog wat strengere maatregelen getroffen moeten gaan worden… De wereld staat stil en hopelijk komt de aarde ook een beetje tot rust nu.

Dinsdag 24 maart
Ik werd met hoofdpijn wakker en die is heel fijn de hele dag blijven hangen. Echt prettig.
Na het werk heb ik even boodschappen gehaald voor mijn ouders en die heb ik ’s avonds afgegeven toen we bij hun zijn gaan eten. Thuis heb ik heerlijk gedoucht en zijn we op de bank gestort. Ik begin mijn vrienden te missen.. ik begin mij opgesloten te voelen.. dit is niet leuk.

Woensdag 25 maart
Het enige wat ik vandaag gedaan heb, is werken, poetsen, rennen, eten en film gekeken.
Dit kun je toch geen weken, misschien maanden vol houden? Ik weet helemaal niet waar ik naar kijk als ik de tv aan heb staan, dus dat boeit mij nog altijd niet. Misschien moet ik maar wat meer en intensiever gaan lezen, die tijd benutten om ook wat meer te schrijven.. maar ik heb nergens zin in. Ik pak meestal mijn telefoon en app wat met vrienden, kijk wat online en dan ga ik naar bed. Ik ben hier duidelijk niet goed in LoL

Donderdag 26 maart
Na de werkzaamheden op kantoor en thuis, hebben we lekker gegeten en nog een wandeling gemaakt. De dagen lijken veel minder uren te hebben, want ondanks dat ik thuis werk, krijg ik eigenlijk veel minder gedaan dan normaal. Het normale huishouden is een stuk lastiger bij te houden, dat krijg ik gewoon niet zo heel goed geregeld momenteel. Vroeg naar bed gaan, dát krijg ik wel goed geregeld!

Vrijdag 27 maart
Ik was weer vroeg in de winkel en heb boodschappen gedaan. Daarna ben ik meteen de boodschappen naar mijn ouders gaan brengen. Thuis heb ik ontbijt gemaakt voor Kyra en Mike en daarna heb ik nog wat opgeruimd. Even na de middag ben ik wat boodschappen naar mijn vriendinnetje gaan brengen en heb ik een paar uur op een stoel in de tuin gezeten. Zij binnen, raam open en dan maar zo even bijkletsen. Het is heel vervelend om het zo te doen, vreselijk om op afstand te blijven want ik hou mijn vriendinnen graag vast, ik knuffel graag.. :/ Is even wennen hoor. Maar het deed goed ze even te zien, dat zonder meer! Ik heb daarna de kinderen naar hun vader gebracht en toen was ik alleen… echt even alleen.

Zaterdag 28 maart
Ik was al vroeg op en gaan hardlopen. fbtRond negen uur kwam mam en zijn we gaan wandelen. Een stukje verder dan de bedoeling was dus we waren behoorlijk naar de klote toen we thuis kwamen hahahahaha. Ik ben later op de dag nog naar hun toe gegaan en we hebben samen gegeten. ’s Avonds was ik gewoon thuis en heb ik mijzelf de kont uit gehangen. Zo ben ik wel 😛

Zondag 29 maart
Ik heb gepoetst vandaag en nog langs de winkel gegaan voor koffiebonen. Ik had namelijk een nieuw koffiezetapparaat gekregen (vervroegd verjaardagscadeau) en daar wilde ik gelijk gebruik van maken. Dit was ook echt het hoogtepunt van mijn week: dit mooie apparaat een nieuw plekje geven, de gebruiksaanwijzing gelezen (jaaaa, die lees ik dus altijd!) en mijn eerste heerlijke kop koffie met versgemalen bonen gedronken!
Geluksmomentje.

IMG_20200328_191153 (Small)

Plaatje hè 😀

Daar wil ik graag meer van alsjeblieft!

XmelX

One thought on “Week 13 – 2020

 1. Geluk dat je nog langs je ouders kan gaan.
  Dat mag in principe hier ook al drie weken niet meer.
  Dat wordt niet gezien als een essentiële verplaatsing.
  Hier is het echt blijf in u kot nog niet op een bankje zitten met twee
  Maar ik geniet er wel van. En ja ons leven zal er helemaal anders gaan uitzien na verloop.

  Aum Shanthi

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s