Week 15 – 2020

Maandag 6 april
Vandaag weer een halve dag op kantoor gewerkt en toen ik thuis kwam, was mijn vader in mijn tuin aan het werken. Zo lief! Ik heb wat met hem gegeten en hem daarna naar huis gebracht, want hij had aardig last van zijn rug. Daarna nog gewerkt, samen gegeten met Mike en even een pittig gesprek met hem gehad. Voor hem is dit net een vakantie en dat is het absoluut niet! Eens kijken of ik ben doorgedrongen tot hem.

Dinsdag 7 april
Vanmiddag met Mike naar de Orthodontist moeten gaan. Hij had heel veel pijn door zijn beugel en daar moest iets aan geslepen worden. Gelukkig kun je met zulke spoedjes nog langs gaan. Gek genoeg ben ik altijd blij als het half tien in de avond is. Dan moet Mike namelijk naar boven en ga ik meestal mee, want die tv hangt echt mijn piepie uit!

Woensdag 8 april
Na het werk ben ik verder gegaan in de tuin, want mijn vader had nog teveel last. Wat een rotzooi was dat zeg, maar het resultaat mag er absoluut zijn!

Nog een paar dingetjes en de tuin is er weer klaar voor (naast het wekelijkse onkruid wieden, want daar kom ik helaas niet onderuit) Tegen vijf uur was ik er klaar mee en moest ik echt nodig douchen 😛 We hebben daarna samen gegeten en daarna nog een spel gedaan met z’n allen (beter dan tv kijken 🙂 )

Donderdag 9 april
Ik had vandaag echt een slechte dag.. maar die heb ik de laatste tijd wel vaker. Ze beginnen het thuis ook heel erg te merken, want Kyra is vandaag al naar haar vader gegaan in plaats van morgen 😦 Ik ben met Mike bij mijn ouders gaan eten en ’s avonds had ik de eerste online yoga les. Ik ben zo blij dat ze het voorlopig online gaat doen, want ik begin echt vast te roesten. De discipline om het allemaal zelf te doen thuis is ver zoeken. Normaal heb ik een ijzersterke discipline.. met alles. Maar momenteel is er totaal geen controle meer.  Na de yoga les was inderdaad wel duidelijk dat ik behoorlijk stijf ben geworden.. ik moet echt wat meer doen 😦

Vrijdag 10 april
Ik was alweer vroeg boodschappen doen en ben erna de winterbanden laten wisselen. Wederom stond ik dit weer lang te wachten en kregen ze wéér een bout niet los! Godsamme!!! Ik ben dus weer naar mijn garage gegaan die mij enorm geholpen heeft en gelijk afgesproken dat ik nu wel klaar ben met die zeik elke keer. Ik ga na de zomer gewoon all weather banden erop gooien. Gedoe altijd! De middag was al begonnen dus ik was behoorlijk pissed. Thuis ben ik de laatste dingen gaan opruimen in de tuin en ben ik samen met Mike gelijk langs het milieu park gegaan om alles weg te gooien. Dat ruimt lekker op! 😀 Om vier uur is Mike naar zijn vader gefietst en ben ik nog langs Hornbach gegaan en met mijn auto door de wasstraat gereden. Dat ging allemaal zo snel, dat ik toch redelijk op tijd thuis was en ik eigenlijk wat langer de deur uit had willen zijn.. dat valt dan weer even tegen. Op zulke momenten heb ik zo’n zin in een drankje… maar ik heb nog altijd geen alcohol gehad dit jaar en ik probeer dit ook zo lang mogelijk vol te houden (maar het is verdomme lastig!!).

Zaterdag 11 april
Ik ben de laatste tijd echt idioot vroeg wakker (rond zes uur) dus ik was ook al vroeg op. Rond negen uur was ik al bij mijn ouders en daar heb ik de keldertrap geverfd. Met een muziekje op en gezellig kletsen met mijn ouders tussendoor, was het zo gebeurd en hebben we ook nog in het zonnetje in de tuin gezeten. Echt chill! Daarna heb ik ook nog een paar uur in de tuin bij Michael en Joyce gezeten. Ik had daar kunnen blijven eten, maar ik had ook wel behoefte om alleen te zijn. Thuis heb ik de rest van de avond in alle rust gezeten… ook wel eens lekker.

Zondag 12 april
Pasen zal voor velen heel anders zijn, aangezien het sociale contact minimaal moet zijn. Voor mij is Pasen weinig speciaal, bovendien zijn de kinderen bij hun vader dus ik had alle tijd vandaag. Ik was vroeg op en heb de woonkamer gepoetst. Toen ik daar klaar mee was, ben ik met heel veel zin naar mijn slaapkamer gegaan want ik had een speciaal project voor mijzelf…. Euh, nee.. het wordt niet intiem ineens..

ik heb een boekenkast gekocht voor op mijn slaapkamer dus ik ging deze eens flink onder handen nemen. Ik vond nog een oude foto van mijzelf.. denk dat ik een jaar of vijftien was.. IMG_20200412_093340 (Small)
Gek genoeg was ik binnen 10 minuten klaar met het opzetten van die kast en stond hij binnen no time op zijn plek. Ik heb gelijk mijn kledingkast opgeruimd, flink gepoetst en alle boeken in de kast gezet. Binnen anderhalf uur was ik klaar met alles, beetje jammer. Ik had eigenlijk gehoopt dat ik hier wat langer mee bezig zou zijn, maar dus niet.
Het gaf mij nog de tijd om wat in de zon te liggen met een boek en toen ik eindelijk weer de puf had om op te staan, had ik helemaal geen zin meer om iets te doen. Het enige wat ik nog gedaan heb, is eten gekookt voor mijzelf (en dat is al heel wat!!) maar voor de rest was ik mijzelf alleen maar lastig!

Deze week niet zoveel stil gezeten als normaal, hopelijk kan ik dat vasthouden!

XmelX

4 thoughts on “Week 15 – 2020

  1. Haha, die benen 😖😂😂😂.
    Dat opruimen hé, hier hetzelfde, met een lelijk gebroken teen tot gevolg 🤮.
    Het weegt hier ook allemaal door, gewoon al het algemene besef van hoe de nabije toekomst eruit zal zien, met slecht slapen enz tot gevolg.
    Knuffel 😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s