Week 16 – 2020

Maandag 13 april
De kinderen zouden vanavond pas komen, dus ik heb in de ochtend wat gestreken en gewerkt en rond één uur kwam Joyce langs. We hebben weer eens met z’n twee kunnen bijpraten zonder gestoord te worden (dat was echt lang geleden!) en dat was echt heel fijn! Ik heb haar later naar huis gebracht en rond half acht kwamen de kinderen thuis.
Zoals altijd op tijd gaan slapen.

Dinsdag 14 april
Een dag die je net zo goed niet kan benoemen.. werken, werken, koken, lezen, eten, afwassen, poetsen en slapen..
*Gaaaaaap*IMG_20200416_142916 (Small)

Woensdag 15 april
Na het werk weer eens een wandeling gemaakt met Mike. Tijdens die wandeling heb ik weer een hartig woordje met hem gesproken. Hij was er duidelijk van onder de indruk want hij heeft geen woord gezegd, de hele wandeling niet. Maar of er nu ook iets gaat veranderen is maar de vraag, want dit was niet de eerste keer dat we hierover gepraat hebben. Kyra moest werken tot zes uur en daarna hebben we samen gegeten (kapsalon!) en een film gekeken. IMG_20200415_183702 (Small)Was een fijne avond met mijn kinderen.

Donderdag 16 april
Ons genotsmoment van de week was er weer 🙂 Gelukkig is eindelijk de koffie van Dunkin’ Donuts te bestellen en dus moest ik gewoon wat bestellen. Die koffie is echt één van de lekkerste die ik ooit gedronken heb, dus wil ik hem thuis ook graag drinken.

Hier kan ik intens van genieten, niet gelogen! Ik was ook blij met een uur yoga les vandaag! Heerlijk! En een fijne afsluiter van de dag

Vrijdag 17 april
Zoals op elke vrijdag heb ik ook nu weer de boodschappen gedaan en tussendoor bij mijn ouders koffie gedronken. Ik neem echt wel mijn tijd tijdens het boodschappen doen.
Thuis heb ik nog wat onkruid weg gehaald uit de tuin en nog met Gertie gekletst buiten.
Tegen zeven uur kwam een vriendin langs en we hebben de hele avond in de tuin gezeten. Daar is het makkelijker om op afstand te blijven. Op een gegeven moment kwam Kyra erbij zitten en hebben we nog zeker anderhalf uur buiten gezeten voordat ze naar huis ging. Is toch echt wel fijn als je af en toe een ander gezicht voor je hebt 😉

Zaterdag 18 april
Ik heb zo vreselijk slecht geslapen! Pffff.. in de ochtend wat gepoetst en nog even langs Joyce gegaan. Ik zat echt even niet goed en dat pikte ze gelijk op. Dus ben ik ook niet lang gebleven, want meestal heb ik dan geen zin in vragen. Toen ik thuis kwam was Kyra er ook weer (die was even bij Semm geweest) en hebben wij nog een behoorlijk heftig gesprek gehad. Eentje die nodig was, eentje die mij wel heel erg aangreep. Maar dit is goed, hoe pijnlijk het ook was.. dit is goed! We zijn daarna bij mijn ouders gaan eten en hebben het daar nog heel gezellig gehad. Kyra heb ik vervolgens naar een vriendin gebracht en ik heb met Mike thuis een film gekeken. We zijn ook vroeg naar bed gegaan.

Zondag 19 april
Ik wilde eigenlijk gaan hardlopen.. maar dat wil ik al langer.. het komt er niet van.. dat wil zeggen: ik krijg mij er niet toe gezet. Dus ben ik langer in bed gebleven en heb nog wat gelezen. Na een ontbijt de woonkamer onderstboven gehaald en Mike heeft mij echt heel goed geholpen daarmee. Rook heerlijk fris! In de middag heb ik nog een potje monopoly gespeeld met Kyra en Semm en daarna zijn we gaan eten. De kids hadden zin in frietjes en na die vette hap, hebben we nog een film gekeken.
Mooie afsluiter van de week.

Heftige momenten beleefd deze week, die gaan niet in mijn koude kleren zitten. Mentaal wordt het steeds zwaarder 😦 I could really use a drink..

XmelX

3 thoughts on “Week 16 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s