Week 18 – 2020

Maandag 27 april
Koningsdag,.. en de eerste dag van mijn vakantie. De kinderen waren een dag extra bij hun vader dus ik ben nog een wandeling gaan maken met Joyce en daarna heb ik de rest van de dag in de tuin gezeten. Het was heerlijk weer en ik had verder nergens zin in. Het enige waar ik echt zin in had was een gin-tonic! En na 3 maanden en 27 dagen heb ik dan weer eens mijn eerste drankje genuttigd. Boh, die smaakte goed!

Dinsdag 28 april
Ik ben in de ochtend een stuk gaan hardlopen, maar ik liep met lood in de benen. Poe, die waren zwaar. Na een ontbijt met Mike hebben we zijn kledingkast opgeruimd en heb ik zijn kleding die hij niet meer past online gegooid. Gewoon gratis af te halen en dat werd diezelfde middag ook direct opgehaald (meestal als je het gratis aanbiedt). De vrouw die het kwam halen, gaf mij een doosje milka chocolade als bedankje, dat vond ik nou echt lief!! Ik heb met Mike nog een film gekeken (van de Marvel serie) en nadat Kyra terug was van haar werk, hebben we samen gegeten.

Woensdag 29 april
Ik was echt bizar vroeg op en wilde wachten met poetsen en kabaal maken, totdat de kinderen wakker waren. Toen er om half 10 nog niemand wakker was, ben ik toch maar begonnen. Ik zou willen dat ik eens zo lang kon slapen. Nadat ik een rondje gepoetst had, kwam Joyce nog even op de koffie en zijn we daarna bij mijn ouders gaan eten. Ik ben vroeg naar mijn kamer gegaan en heb nog gelezen. Ik wilde ook gewoon even alleen zijn.

Donderdag 30 april
Kyra moest werken vandaag en ik wilde eigenlijk de dag beginnen met een rondje hardlopen. Ik werd echter met een rot gevoel wakker en heb dat maar overgeslagen. Ik had om elf uur afgesproken met Joyce om voor een tuinset te kijken, maar ik was echt beroerd gezelschap. Ik heb haar ook snel naar huis gebracht en ben maar thuis verder gaan chagrijnen. Wel heb ik met Mike nog een film gekeken en had ik in de avond yoga met mijn moeder. Die was pittig maar wel weer fijn!

Vrijdag 1 mei
Als mei net zo “gezellig” wordt als april, dan kan ik mijn lol op! 😦
We gaan er maar niet van uit. In de ochtend ben ik boodschappen gaan doen en heb ik mijn ouders zoals elke week, verse broodjes gebracht. Nog een kopje koffie gedronken en daarna weer verder gaan winkelen. Toen ik thuis alles had opgeruimd is mijn moeder mij komen halen en zijn we het tuinsetje gaan halen die ik gisteren uitgezocht had. Die hebben we daarna gelijk in de tuin gezet en ik ben er echt heel blij mee! IMG_20200501_120056 (Small)Pap is naderhand nog gekomen om bij Mike op de kamer een nieuwe lamp op te hangen en als mijn vader en ik zoiets doen, dan gaat het meestal moeizaam. Niet omdat we het niet kunnen, maar omdat we meer dan de helft van de tijd aan het ouwehoeren en lachen zijn 😛 Hilarische middag dus. In de avond waren we helemaal compleet, Mike, Kyra, Semm en mijn ouders en we hebben cocktails besteld. Als we niet naar het terras kunnen, dan halen we het terras gewoon naar ons. De cocktails waren heerlijk! Stuk voor stuk!

(Mojito, pina collada, sex on the beach en long island iced tea) en tijdens het gezellige drinken hebben we Knowledge is Power op de Playstation gedaan. Het was echt een hele leuke avond!!

Zaterdag 2 mei
Ondanks de twee cocktails van gisteravond, was ik al vroeg aan het hardlopen en het ging niet zo slecht als ik gedacht had. Mijn benen willen nog altijd niet wat ik wil, maar ik ben bang dat ik mij daar maar bij neer moet leggen. Voor de rest was het een rare dag vandaag, ook qua weer. Het ene moment scheen de zon, het andere moment kwam de regen met bakken uit de lucht. Semm en Kyra waren vrijwel de hele dag weg en ik heb met Mike thuis wat rond gehangen. ’s Avonds hebben we met z’n twee nog een film gekeken.

Zondag 3 mei
Ik zat al vroeg beneden aan de koffie en een boterham. Op een gegeven moment ben ik maar de muurkast gaan opruimen (wat al de hele week op de planning stond maar wat ik telkens voor mij uit heb geschoven). Het resultaat was heel veel plaats en heel veel rotzooi in de container. Daarna heb ik niet veel anders gedaan dan gelezen. Ik zal binnenkort eens even een lijstje maken van alle boeken die ik kortelings gelezen heb. Volgens mij heb ik best veel boeken er doorheen gejaagd in de afgelopen weken. Toen Kyra en Semm thuis waren hebben we samen gegeten en nog een film gekeken (voor de derde keer zijn we alle Harry Potter films maar weer eens gaan kijken 😀 ).
Morgen weer werken.

Ik had veel willen doen in mijn weekje vrij, maar ik had totaal geen drive of zin om iets te doen. En ach ja.. daar zijn vakanties ook voor he!

XmelX

2 thoughts on “Week 18 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s