Week 19 – 2020

Maandag 4 mei
Zelden zo blij geweest na een weekje vakantie, om weer te gaan werken. Ik smacht echt naar mijn normale ritme en wil gewoon weer werken. Hele dagen! Volgende week gaat Mike weer naar school dus dan kan het weer. Ik had uiteraard genoeg te doen en om 1 uur ben ik naar huis gekomen met heel veel werk om aan verder te gaan. Ik kreeg nog even bezoek van mijn vriendinnetje (met haar vriendinnetje ๐Ÿ˜€ ) en na een uur koffie en gelul kon ik weer verder aan mijn pak werk. Ik heb tot half zeven gewerkt (met tussendoor koken en eten), maar ik had het wel af! Nog even langs Joyce geweest voor een kopje koffie en een goed gesprek en ik was op tijd weer thuis. Daar hebben we het derde deel van Harry Potter gekeken ๐Ÿ˜€

Dinsdag 5 mei
Eigenlijk had ik vrij, maar daar heb ik mij even niks van aangetrokken en ik ben gewoon een halve dag naar kantoor gegaan (anders krijg ik mijn achterstand nooit weg gewerkt). Toen ik thuis kwam ben ik eerst een stukje gaan rennen (Virtuele bevrijdingsrace!) en daarna hebben we nog een film gekeken. Alique kwam nog even langs en ’s avonds ben ik nog naar mijn ouders gegaan.

Woensdag 6 mei
Na het werk had ik afgesproken met Stephanie, want die had ik ook al lang niet meer gesproken. Op een juiste afstand hebben we in de tuin gezeten en gekletst. We hadden elkaar genoeg te vertellen en de tijd vloog werkelijk voorbij. Soms heb je geen idee hoe erg je iemand mist en behoefte hebt om met die persoon te praten, als je er weer bent โค
Eenmaal thuis heeft Semm mijn bestelde tuinposter opgehangen. Die had ik laten maken van een eigen gemaakte foto van Antalya. Zo hebben we ons favoriete land ook een beetje in onze eigen tuin ๐Ÿ™‚IMG_20200506_165156 (Small) Na Kyra’s werk samen gegeten en net voordat de persconferentie van Premier Rutte begon, kwam Joyce. We hoorden dat vanaf 1 juni waarschijnlijk weer van alles open mag. Terrassen, restaurants, bioscopen.. ik kon wel janken van blijdschap! Eindelijk! Uiteraard moet je natuurlijk wel opletten en je houden aan bepaalde maatregelen, maar dat moet allemaal wel te doen zijn. De rest van de avond hebben we op de bank gehangen, gekletst en een film gekeken. Bridget Jones Diary.. en die had ik nog nooit eerder gezien. Leuke film. Herkenbaar ook ๐Ÿ˜›

Donderdag 7 mei
Ik was moe toen ik wakker werd. Het was laat geworden (voor mijn doen) gisteravond dus ik had nog minder slaap dan normaal. Zelf schuld. Op het werk schoot ik aardig op, maar eenmaal thuis liep ik volledig vast. Ik was echt enorm moe en ben op de bank een uur gaan slapen. Dat werk haal ik dit weekend in, want zo schiet ik toch niks op. ’s avonds had ik weer yoga bij en met mijn moeder en ik ben vroeg mijn bed in gegaan.

Vrijdag 8 mei
Weer vroeg boodschappen gaan doen en langs mijn ouders gegaan. Later kwam mijn vader langs en zijn we plantjes gaan halen en hebben we de tuin verder gepimpt. Ik ben echt heel blij met het resultaat en ik weet zeker dat we veel gezellige uren in de tuin gaan doorbrengen (zonder zwembad dit jaar).

Toen de kids weg waren, ben ik lekker op mijn gemak gaan douchen en heb ik de serie van Mr. Mercedes verder afgekeken. Ik lag er redelijk vroeg in, want alleen thuis zitten en tv kijken de hele avond is echt niet voor mij weg gelegd.

Zaterdag 9 mei
Ik was al om 8 uur bij Hornbach want er waren nog een aantal dingen die ik wilde om de laatste puntjes op de i te zetten (in mijn tuin). IMG_20200509_094110 (Small)Toen ik eenmaal klaar was met alles, heb ik een gin-fanta lemon voor mijzelf gemaakt en heb ik voldaan in mijn zitje naar de tuin gekeken. In de middag kwam Amanda nog even langs en rond vijf uur was Alique er. We hebben sushi besteld en nog een gin gedronken.IMG_20200509_181954 (Small) Toen het te koud werd buiten hebben we binnen nog twee horror films gekeken en rond half twaalf ging ze naar huis. Het was een lekkere dag, een gezellig middag en een hele leuke avond! Nice

Zondag 10 mei
Moederdag.
Mijn kinderen waren bij hun vader, dus voor mij werd moederdag iets later op de dag gevierd. Ik was al vroeg bij mijn ouders, want ik had voor mijn moedertje een heerlijk ontbijt geregeld. We hebben mijn vader maar mee laten eten, anders is het ook zo zielig hรจ ๐Ÿ˜› Het was echt een lekker ontbijt en ook weer heel gezellig. Toen ik bij mijn ouders weg ben gegaan, ben ik nog langs Michael en Joyce gegaan die aan het klussen waren. Na mijn inspectie en een snelle kop koffie, ben ik weer naar huis gegaan en heb ik een paar uur flink gepoetst. De kinderen waren rond vijf uur thuis en we hebben samen gegeten. Ik ben verwend geworden met heerlijke cadeaus. Een collectie thee (die echt heerlijk zijn) en een verwen-pakketje van Mike met Radler en nootje ๐Ÿ˜€

Ze weten echt wel hoe ze mij blij krijgen ๐Ÿ˜€ We hebben samen nog een film gekeken en ik ben op tijd naar bed gegaan.

Blij dat ik deze week weer wat vriendinnen heb gezien die ik een tijd heb moeten missen. En volgende week begint de school weer.. ik kan niet wachten!!

XmelX

7 thoughts on “Week 19 – 2020

 1. Een terrasje pikken of iets eten het zal niet meer zo zijn als vroeger. Maar ach genieten kan je toch als je het gezond verstand maar gebruikt zeg ik altijd.
  Toch een mooi moederdag met al dat lekkers. De therme hebben goede producten ๐Ÿ˜Š

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is hier een pak strenger dan bij jullie… de horeca, daar is nog geen sprake van, wordt een bloedbad trouwens. En vrienden zien, terrasje doen in eigen tuin met vrienden… vergeet het maar. Pffff, word er af en toe een beetje moedeloos van.
  Dikke knuffel ๐Ÿ’™๐Ÿ’™

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s