Week 20 – 2020

Maandag 11 mei
De scholen zijn weer begonnen en Mike had er helemaal geen zin in. Als het aan hem ligt, blijft hij fijn thuis les krijgen. Jammer voor hem dus. Na het werk had Kyra al gekookt en konden we dus vrij snel eten. We hebben later nog een film samen gekeken. Rustige avond dus.

Dinsdag 12 mei
Ik ben ook echt wel blij dat ik weer hele dagen kan werken. Mike gaat op Maandag en Donderdag naar school en om de week ook op Woensdag. Hij zit alleen op Dinsdag dus de hele dag thuis, maar dit is voor Mike nooit een probleem. Bovendien is zijn zus er ook nog, ik maak mij er niet zoveel zorgen om. Ik ben blij dat ik weer een normaal ritme kan aanmeten. Na het werk konden we gelijk door rijden naar hockey training, want die begon ook weer. Terwijl Mike training had, ben ik gaan rennen. Moeizaam, pijnlijk soms, maar ik ren. Toen we eenmaal thuis waren en fris gedoucht op de bank zaten, is Gertie ook nog langs gekomen.

Woensdag 13 mei
Ik heb na het werk even lekker in de tuin gezeten. Mijn moeder kwam nog langs en we hebben wat gepraat. Om vier uur kon ik met Mike naar de kapper en is hij eindelijk verlost van heel veel haar! Wat een opluchting!
Nog samen met de kinderen gegeten en daarna een film gekeken (wat moet je anders hè).

Knap koppie!

Donderdag 14 mei
Ik zou normaal de hele dag werken, maar Mike moest om één uur naar de orthodontist dus ik had een halve dag vrij. Hij had zelf dus ook geen hele schooldag en dat vond hij heeeel erg! (not!) We hebben daarna in de stad nog een broodje gehaald, Kyra een kusje gebracht en weer naar huis gegaan. Daar hebben we ons broodje opgepeuzeld en heb ik vooral veel gelezen. Na het eten ben ik naar mijn ouders gegaan voor de yoga les. Na de les ben ik meteen naar huis gegaan en mijn bed in gekropen.

Vrijdag 15 mei
In de ochtend had ik mijn eerste afspraak bij de psycholoog. Ik ga er nog even niet verder op in. Na die afspraak heb ik boodschappen gedaan en ben ik thuis in de tuin gaan zitten. Ik had even nodig om alles op mij in te laten werken en ineens stond Joyce voor mijn neus. Even checken hoe het met mij ging. Ze is niet lang gebleven, wat ik prima vond want ik ben niet zo goed in die dingen (praten met name). Nadat ze weg was ben ik met Mike de tassen gaan pakken en toen ook Kyra en Semm thuis waren, zijn we naar Purmerend gereden. Ik had Maaike (en Thomas) al dik 2 maanden niet gezien en ik miste ze enorm. Dus we moesten gewoon echt even gaan. Ik heb heerlijk lang geknuffeld met Maaike en we hebben die avond ook al veel gepraat (soms praat ik wel.. maar zeg ik niet zo heel veel). Heerlijk om daar te zijn ❤

Zaterdag 16 mei
Ik was heel vroeg wakker en heb beneden een tijdje kunnen lezen voordat de rest wakker was. Na het ontbijt hebben we eerst geprobeerd mijn haar te verven (niet gelukt!)

en daarna ben ik met Maaike een stukje gaan wandelen en hebben we weer gekletst. Toen we terug waren zijn Kyra en Semm fietsend de stad in gegaan en wij zijn in de tuin gaan zitten. Na een lunch hebben we ons maar uit de stoel gehesen en zijn we wat in de tuin gaan doen (gras maaien, heg snoeien, vegen). Kyra heeft gekookt en we hebben heerlijk gegeten.

We hebben nog twister gedaan (althans, de kinderen en Thomas hebben dat gedaan 😛 )

voordat ’s avonds de moeder en broer van Thomas langs kwamen. We hebben nog blind verstoppertje gedaan, hilarisch! Ik had eigenlijk helemaal geen zin in spelletjes, wilde het liefst gewoon in de bank kruipen en verdwijnen, maar dat breekt de sfeer ook zo :/
We hebben nog Roodkapje gedaan en dat was ook wel heel leuk. Daarna hebben we nog wat stom geluld (nog leuker) en rond half elf was iedereen weg. Ik was blij toen ik in bed lag.

Zondag 17 mei
Ik zat alweer vroeg beneden en Thomas kwam niet lang na mij. Dit gebeurt niet vaak, dat we met z’n twee zijn dus we hebben die tijd goed benut door te praten over van alles. Toen de rest wakker was hebben we samen ontbeten en daarna nog 30 seconds gedaan. Rond de middag zijn we naar huis gereden en thuis heb ik nog gewerkt. Best lang ook. We hebben eten besteld en heerlijk gegeten. Ik was aardig kapot en ben ook bizar vroeg naar bed gegaan.

Een vermoeiende week was het niet (lichamelijk), maar ik ben wel echt heel erg moe (mentaal). Alles kost heel veel moeite en te vaak wil ik het liefst weg rennen zodat ik alleen ben.
Gaat niet.
Moet ik ook niet doen.

XmelX

One thought on “Week 20 – 2020

  1. Wat leuk was het. Hier is mijn zoon vandaag voor de eerste keer terug gegaan en tis al volle weken dat hij moet gaan. Hier het zelfde, Hij had echt geen zin om te gaan. Zijn dansles, dat was al twee weken geleden terug op gestart. Maar dan wel in de buitenlucht. Je zoon zijn haar ziet der echt cool uit.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s