Week 21 – 2020

Maandag 18 mei
Weer een drukke dag op kantoor dus de dag vloog voorbij. Na het werk heb ik de kinderen opgehaald en zijn we bij mijn ouders gaan eten. Het was echt gezellig en hebben nog heerlijk in de tuin gezeten. We zijn pas rond acht uur naar huis gegaan en het was verder nog een rustige avond, iedereen lag er vroeg in.

Dinsdag 19 mei
Na wederom een drukke werkdag, ben ik daarna direct met Mike naar de hockey training gegaan. Ik heb die tijd benut door te gaan rennen (wat toch echt een struggle is de laatste tijd 😦 ). Ik heb nog even een glas water bij Joyce gedronken tussendoor en het nadat we thuis, gedoucht op de bank zaten, is Gertie nog langs gekomen. Gezellige avond.

Woensdag 20 mei
Het was een heerlijke dag vandaag, zonnetje scheen en toen ik na een halve dag werken thuis was, ben ik ook maar wat in de tuin gaan doen. Toen ik de heg aan het snoeien was, kwam een vriend van mijn schoonzoon mijn auto poetsen. Hij was net een bedrijf begonnen en ik vond het fijn dat hij gewoon bij mij thuis de auto kwam poetsen. Na anderhalf uur was hij klaar. Van binnen en van buiten had hij mijn kleine Pica helemaal geboend en hij zag er weer piekfijn uit! We hebben nog een klein uurtje met elkaar gekletst en daarna is hij naar huis gegaan en kon ik aan het eten beginnen. Na het eten, afwassen en opruimen, kwam Joyce en we hebben nog een leuke avond gehad 😀

Donderdag 21 mei
Hemelvaartsdag, dus lekker vrij! Ik was al vroeg wakker en ben in de ochtend even langs mijn ouders gegaan. Rond elf uur kwamen Valentina en Tyler langs en hebben we in de tuin gezeten. We hadden ons lang niet gezien, dus we hebben heerlijk bij gekletst. Ze vroeg mij nog hoe het met mij ging en ik heb heel direct gezegd dat ik geen zin had om daarover te praten. Wij gaan zo met elkaar om, gelukkig. Kunnen elkaar heel direct zeggen wat we denken en vinden, zonder dat één van ons zich ongemakkelijk voelt daarbij. Zulke vriendschappen zijn goud waard! Het was een hele leuk ochtend/middag en nadat iedereen weg was (de kinderen werden rond twee uur al door hun vader opgehaald) heb ik opgeruimd en ben ik in de zon gaan liggen met een boek. Ik was rusteloos en kon niet echt mijn draai vinden.

IMG_20200521_155114 (Small)

a little break

Ik heb het vooral rustig gehouden en ben vroeg gaan slapen.

Vrijdag 22 mei
Ik was weer idioot vroeg wakker en om half zeven was ik al buiten aan het rennen (poging tot). Dat was wel heel verfrissend. Ik heb wel nog wat virtual runs gedaan de afgelopen tijd en daar kreeg ik ook echt mooie medailles voor!

Daarna ben ik boodschappen gaan doen en tussendoor broodjes afgeleverd bij mijn ouders. Toen ik thuis alles had opgeruimd, ben ik mijn tuintafel gaan verven. Dat ging redelijk snel en hij is weer klaar voor de komende zomer(s).

Vervolgens ben ik naar Michael en Joyce gegaan, ik heb daar wat rondgehangen, nog huiswerk gemaakt met de jongste en een hapje mee gegeten. Later hebben we op de bank gehangen, maar ik ben redelijk op tijd naar huis gegaan.

Zaterdag 23 mei
Ontzettend slecht geslapen, dus ik had een behoorlijk pest humeur. Ik zou met mijn moeder de stad in gaan en dat was nog gezellig ook. Die afleiding deed mij wel goed. We zijn nog even naar hun thuis gegaan en daar heb ik met mijn vader nog een paar kastjes naar de kelder gebracht en hebben we in de tuin nog een biertje gedronken. Toen ik thuis was, wilde ik op de bank een uurtje slapen, maar dat lukte dus niet. Ik heb wat liggen draaien en woelen en ben toen maar gaan lezen. De rest van de avond wat voor de tv gehangen… hij stond aan, maar ik heb geen idee eigenlijk wat ik gekeken heb.

Zondag 24 mei
Sow, ik was toch een potje geïrriteerd vandaag!! 😮
Het is maar goed dat ik alleen was. Ik heb een beetje gepoetst en gezogen, maar de rest van de dag heb ik lezend doorgebracht. Dat is voor mij dé manier om te ontsnappen van mijn eigen gevoelens en gedachten en te verdwijnen in een andere wereld. Best lekker!
De kinderen kwam ook weer thuis vandaag.

Een aparte week, waarin ik heel veel gevoeld heb. Ik word steeds negatiever en dat irriteert mij mateloos, want zo ben ik helemaal niet! 😦

XmelX

6 thoughts on “Week 21 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s