Week 23 – 2020

Maandag 1 juni
Tweede Pinksterdag, dus weer een dag vrij. Ik ben met Mike al vroeg snel bij Decathlon een nieuw bitje gaan halen voor de hockey en daarna even bij mijn ouders op de koffie gegaan. Eenmaal weer thuis hebben Mike en ik wat gepoetst (die jongen helpt mij echt zonder te zeuren erover) en daarna ben ik wat gaan schrijven en lezen. Uiteraard ben ik ook weer in slaap gevallen. Na het eten ben ik met Gertie naar de bioscoop gegaan, want dat mocht weer!!! 😀 We zijn naar “I see you” gegaan en die film was echt goed! We zaten ook maar met zeven personen in de bioscoop, lekker rustig. Na de film zijn we nog op het terras gaan zitten en hebben we even genoten van de priveleges die we weer hebben.

Dinsdag 2 juni
Het was een redelijke drukke dag vandaag. Mijn collega heeft een week vrij maar vandaag ging het heel goed met z’n tweetjes. Na het werk ben ik weer naar de hockey training van Mike gegaan, waar ik tijdens zijn training zelf ben gaan rennen en wandelen.

IMG_20200602_184419_478 (Small)

Pijnlijke benen 😦

Ik moet echt een sportmassage gaan regelen! Na het sporten heb ik nog met Gertie in de tuin gezeten. Het was echt nog heerlijk weer.

Woensdag 3 juni
Na het werk heb ik niet zo gek veel gedaan. Ik ben niet echt vooruit te branden als ik eenmaal thuis ben. Na het eten met de kinderen, hebben we nog spelletjes gedaan en dat was hilarisch. We hebben echt gelachen. Ik ben op tijd naar bed gegaan.

Donderdag 4 juni
Ook vandaag hebben we goed met z’n twee doorgewerkt. Al was ik wel kapot moe toen ik naar huis reed. En voordat ik naar huis reed, moest ik nog langs mijn tattooëerder voor een nieuwe afspraak te maken. Ik weet nu eindelijk wat ik wil en waar ik het wil.. maar nu moet ik tot 14 januari wachten omdat hij zo druk is 😛 Zul je nou altijd zien. Thuis heb ik met Mike gegeten en ben ik daarna naar mijn ouders gegaan en hebben we de yoga les bijgewoond. Eenmaal thuis ben ik direct naar bed gegaan.

Vrijdag 5 juni t/m Zondag 7 juni
De horeca was weer open dus ik heb gelijk een hotel geboekt voor dit weekend. Ik moest echt weg.. weg van huis, andere omgeving, even lekker tot rust komen. Over dit weekend ga ik een aparte blog schrijven, want dat is wel zo leuk 🙂

Het is toch niet zo makkelijk om af te schakelen, ook al ben je een paar dagen weg van alles. De hersenspinsels in mijn hoofd maken het allemaal nog wat lastiger..

XmelX

One thought on “Week 23 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s