Weekendje weg met mams

Vrijdag 5 juni ben ik samen met mijn moeder rond de klok van één uur vertrokken richting Biddinghuizen. Toen het bericht kwam dat de horeca weer open ging, ben ik gelijk gaan neuzen en heb ik heel impulsief een hotel geboekt voor dit weekend.
Zonder eigenlijk goed te kijken waar het hotel lag.. Fucking 2,5 uur rijden 😛
Maar goed, dat maakt niet uit. Het lag in een hele mooie omgeving, luxe kamer met ontbijt en dat was even wat ik nodig had.
Ik had ook geen idee met wie ik zou gaan en toen een vriendin van mij aangaf niet te kunnen, heb ik mijn moeder maar gevraagd. Die wilde uiteraard maar al te graag mee! 🙂
De rit naar boven ging prima, was niet zo druk maar wel heel wisselvallig weer onderweg. Eenmaal daar zagen we dat het hotel inderdaad in een hele mooie omgeving lag, met een golfterrein en een schiet-gebied erbij (dus hardlopen heb ik maar niet gedaan! 😛 ). We lagen 7 minuten van Walibi af (ook dat wist ik dus niet), maar daar zijn we niet naar toe gegaan :).

fbt

De welbekende “liftie” 😀

Toen we op de kamer kwamen, viel die toch wel een beetje tegen. Hij was ruim, maar heel ongezellig. Er was niet eens een kapstok en je moest het ijskastje optillen om de deur open te krijgen. Op de badkamer was amper licht dus dat was wel lastig als je je een beetje wilt fatsoeneren. Voor die prijs was het wel teleurstellend.
Enfin, we zijn eerst een drankje gaan doen en hebben de ontbijtlijst ingevuld. Daarna zij we gaan zoeken waar we gingen eten en vervolgens ben ik even op bed gaan liggen. Ik kan normaal makkelijk de hele dag vooruit, maar ik ben zo ontzettend moe de laatste tijd dat na zo’n rit een klein dutje wel welkom is. Om zes uur zijn we gaan eten bij Friends & Bites in Nunspeet en dat was wel heel gezellig.

Voor de afwisseling heb ik eens géén hamburger gegeten (ik buig even voor het applaus) maar ik weet eigenlijk ook niet meer wat ik wél gegeten heb.. Het smaakte wel goed! 🙂


Nadat we terug op de kamer waren, zijn we in makkelijke kleren gesprongen en hebben we een masker op gedaan.

Heel gek, maar dat doen we altijd als we een weekend weg zijn 🙂 Met een wijntje en een biertje (0,0%) hebben we op bed gelegen, lekker uitgebuikt en bekeken wat we de volgende dag gingen doen!

Zaterdag 6 juni
Ik kon vannacht wel een moord begaan!! Nu weet ik ook weer waarom ik niet meer met mij moeder weg wilde..!! Die snurkt dat mens! Niet te geloven. En ik slaap dan gewoon niet.. dat lukt mij simpelweg niet. Nou…het was een feestje vannacht dus :/  Ik werd wakker en was al helemaal naar de klote! Na het ontbijt hebben we niet lang geluierd maar zijn we eerst een stukje rond het hotel gaan wandelen. IMG_20200606_093821 (Small)We hebben wat naar het kleiduivenschieten staan kijken en dat was nog best leuk om te zien! Terug op de kamer zijn we niet lang blijven hangen, want dan was ik echt weer in slaap gevallen. We hadden besloten naar Lelystad te gaan en dat is hem dus ook geworden. Het weer zou wisselvallig zijn, maar de enige bui die we hebben gezien, kwam gelukkig toen wij net een thee aan het drinken waren 🙂

IMG_20200606_142105 (Small)

We hebben nog wat leuke gekocht, winkeltjes gekeken, een heerlijke pitstop gemaakt en rond half vier zijn we richting hotel gereden. We hebben een reservering gemaakt voor het eten en daarna ben ik even gaan liggen. Ik had koude rillingen en stond te trillen op mijn benen, slaaptekort! Toen mijn hoofd het kussen raakte, sliep ik al en het voelde alsof mijn moeder mij na 3 minuten al weer wakker maakte, maar het waren 3 uur later. Sow, die had ik duidelijk nodig!
Nadat ik wakker was, zijn we gaan eten in het restaurant van het hotel en dat was een potje lekker 😮 !

We hebben echt genoten van deze maaltijd en zijn daarna nog lekker op de kamer gaan gekken. Paar drankjes gedaan, wat tv gekeken en gekletst en mijn moeder zorgde er heel lief voor dat ik al sliep voordat zij ging slapen. Zodat ik in ieder geval wat slaap zo krijgen voordat haar gesnurk weer begon :Pfbt

Zondag 7 juni
Gelukkig heb ik wat meer uurtjes slaap gehad dan de nacht ervoor, dat is toch weer iets 🙂 We zijn om negen uur gaan ontbijten en rond half elf zaten we in de auto terug naar huis. Ondanks dat het echt een heel leuk weekend was en ik oprecht geniet van quality tijd met mijn moeder, vond ik het lastig volledig te ontspannen. Maar we hebben gelachen, gekletst, heerlijk gegeten en gedronken en onwijs genoten van een moeder dochter weekend.
En zodra ze iets aan dat snurken heeft gedaan, gaan we weer boeken! 😉

XmelX

11 thoughts on “Weekendje weg met mams

  1. Mag ik een ietsiepietsie jaloers zijn? Ik zou “geld geven” om dit met mijn mama te kunnen doen… ik lees je log dus een beetje verdrietig. Fijn dat jullie dit samen kunnen. Kleine tip: oordopjes zijn wondermiddelen 😂😂.

    Geliked door 1 persoon

  2. Op dat schietterein heb ik mijn jachtexamen gedaan. En in Lelystad ben ik kind aan huis: ik heb daar 19 jaar gewoond. Ik had wel wat leukere en sfeervollere plekjes kunnen adviseren, maar afijn, als je het naar je zin hebt gehad is dat al de helft 😉

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s