Week 24 – 2020

Maandag 8 juni
Nieuwe week en we gaan gewoon door met Work, Eat, Sleep, Repeat. Begint een beetje saai te worden hè? Momenteel heb ik eigenlijk weinig behoefte aan iets anders. Gezellig samen gegeten met de kinderen en een rustige avond gehad.

Dinsdag 9 juni
Het was vandaag een drukke dag. Na het werk gelijk Mike opgehaald en naar de pedicure gegaan voor zijn ontstoken teen. Toen we thuis kwamen was Alique er al en heb ik snel gegeten. We hebben samen een film gekeken en later op de avond kwam Gertie ook nog. Ik ben elke dag weer blij als ik in bed lig..

Woensdag 10 juni
Vandaag zijn we na mijn werk het vervroegde verjaardagscadeau van Mike gaan ophangen (een tv voor op zijn kamer). Tijdens de voorbereidingen zag ik al snel dat de beugel niet ging passen op de tv dus zijn we terug naar de winkel gegaan. Daar kwamen ze erachter dat onze aangekochte tv op geen enkele beugel paste. We hebben dus alles terug gebracht en een andere tv en beugel gekocht en dat werkte prima! IMG_20200610_184051 (Small)Toen we daar eenmaal klaar mee waren, was ik er ook echt klaar mee en ben ik naar Joyce gegaan. Ze lag ziek op bed, maar wilde haar even zien. Ik ben niet lang gebleven en ook weer vroeg mijn bed in gekropen.

Donderdag 11 juni
Ik werd vanmorgen wakker met intense hoofdpijn! Echt zo eentje waarvan je ogen gewoon pijn doen! Daar heb ik de hele dag last van gehad en ik was blij dat Kyra al gekookt had. Ik heb wel nog de afwas gedaan maar daarna ben ik op de bank gaan zitten en heb ik anderhalf uur geslapen. Rond de klok van tien uur ben ik naar bed gegaan en gelukkig was de hoofdpijn een beetje aan het zakken. Die wil ik morgen niet nog een dag voelen!!

Vrijdag 12 juni
Ik was al vroeg in de winkel en heb mijn ouders nog verse broodjes gebracht. Nadat ik thuis alles had opgeruimd heb ik op Mike’s nieuwe tv de chromecast geïnstalleerd zodat hij kon streamen en ook echt gebruik kan maken van dat ding. Daarna ben ik nog even langs Joyce gegaan en ze was gelukkig weer een beetje terug op aarde. Voor de rest hebben Mike en ik het rustig aan gedaan, lekker samen gegeten en een chille avond gehad.

burst

burst

Zaterdag 13 juni
Kyra moest vandaag werken en ik was met Mike even de stad in gegaan en we hebben Kyra haar lunch gebracht. Nadat we een aantal dingen gehaald hadden, was ik er wel klaar mee. Mike wilde zo snel mogelijk weer naar huis en wilde dus alles heel snel gedaan hebben. Dan heb ik gelijk gegeten en gedronken en er echt geen zin meer in! Thuis ben ik lekker op de bank gaan zitten met een boek en toen Kyra thuis was van het werk, zijn we gaan uit eten bij La Cubanita.

IMG_20200613_173017 (Small)

Ready to go out with the kids!

Hadden we allemaal zin in! Het was jammer dat we zo’n tijdsdruk kregen, we moesten na anderhalf uur alweer weg en als je bij La Cubanita eet, dan weet je dat het allemaal niet zo snel gaat. Maar het was wel echt lekker!

We wilden daarna nog een drankje doen maar alle terrassen zaten vol dus zijn we thuis in de tuin gaan zitten en hebben we nog spelletjes gedaan.

Het was echt een heerlijke avond met de kinderen.

Zondag 14 juni
De kinderen hadden een luierdag en ik ben gaan poetsen. Nog even bij mijn ouders geweest en nog meer gepoetst. Daarna was ik ook gaar en ben ik op de stoel gekropen met een boek. Goede zondag zo!

XmelX

4 thoughts on “Week 24 – 2020

   • Hier krijg je een tijdspanne van 2uur. Maar ook dat is soms niet mogelijk. Wil je eens rustig uit eten. Nee dan blijf ik nog liever thuis. Als het leven om tijd gaat draaien dat is voor mij niet besteed.

    Aum Shanthi

    Like

 1. Pingback: Week 24 – 2020 — My journey.. | Mon site officiel / My official website

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s