Week 25 – 2020

Maandag 15 juni
Na het werk heb ik een pittig gesprek gehad met Mike. Ik had namelijk telefoon gekregen van zijn juf betreffende zijn lakse houding. Hij heeft veel last van het thuis werken, dan weer half op school, dan weer langer op school .. hij en heel veel andere scholieren gok ik. Mike is een hele makkelijke, wat vandaag niet komt dat komt morgen wel. Maar dat is helaas geen houding die hoort bij een groep 8 leerling die op het punt staat met zijn middelbare school te beginnen. We hebben afspraken gemaakt en ik heb zijn telefoon ingenomen. Dát is namelijk een hele grote afleiding voor hem! Later op de avond zijn we weer naar de pedicure gegaan want het gaat nog altijd niet goed met zijn dikke teen!

Dinsdag 16 juni
Mijn ouders hadden Mike al opgehaald in de middag en ik ben na het werk naar hun gegaan. We hebben lekker gegeten maar zijn niet al te lang gebleven. Ik ben moe en wilde echt op de bank ploffen. Slapen is nog altijd zo’n dingetje.. ik slaap namelijk echt slecht.

Woensdag 17 juni
Na mijn werk heb ik een tijdje met de kinderen in de tuin gezeten en daarna had ik een voetreflexmassage. Dat was erg lekker en ontspannend. Ik merkte het ook heel goed toen ik thuis was, want ik viel constant in slaap. Toen Semm thuis kwam ben ik frietjes gaan bakken en later kwam Joyce nog langs.

Donderdag 18 juni
Weer vreselijk slecht geslapen en ik merkte op kantoor dat er weer een hoofdpijn achter mijn ogen begon op te zetten. Ik was blij toen ik thuis was en even ontspannen kon zitten met mijn ogen dicht. Na het eten ben ik naar mam gegaan voor de yoga les. Die was lekker maar door het voorover buigen, begon mijn hoofd weer aardig hard te bonken.
Wat wel heel leuk was, was dat de kinderen al een vervroegd verjaardagscadeau voor mij hadden.. zo ontzettend lief! ❤

Vrijdag 19 juni
Vandaag toch maar met Mike bij de huisarts geweest met zijn teen en hij heeft een zalf en een antibiotica gekregen. Hopelijk helpt dit. Daarna de boodschappen gaan doen en nog wat in de tuin gezeten. In de middag had ik mijn eerste EMDR therapie. Die was heftig.. Ik heb daarna echt nog dik 20 minuten in de auto gezeten voordat ik de weg op ging. Poe.. dat hakte er aardig in! Thuis ben ik gelijk gaan poetsen en rond vier uur werden de kinderen opgehaald. Ik heb nog geprobeerd even te slapen, maar daarvoor gierde er teveel door mijn lijf. Debby en haar vriendin kwamen rond de klok van zeven langs en we hebben samen wat drankjes gedaan. Gertie voegde zich ook nog bij ons en het was een leuke avond (en goede afleiding!).IMG_20200619_220319 (Small)

Zaterdag 20 juni
In de ochtend gezellig met mam de stad in gegaan en ik heb voor Alique nog wat gehaald. Daar ben ik nog langs gegaan en heb ik nog een lekker kopje koffie gedronken. Rond half drie was ik thuis en ben ik even op de bank gaan zitten, daarna snel douchen en naar Stephanie want ik was uitgenodigd voor een barbecue. Het was echt super gezellig! Lekker gegeten en heerlijk gelachen. Maar rond half negen was ik op. Ik werd heel erg moe en ben dan ook gelijk naar huis gegaan. Ik lag heel vroeg in bed.

Zondag 21 juni
Ik had voor mijn paps een vaderdag-ontbijt geregeld dus in de ochtend was ik bij mijn ouders en hebben we een leuke ochtend gehad.IMG_20200621_094221 (Small) Thuis heb ik nog wat in de tuin gewerkt, de was gedaan en gelezen. Voor de rest vecht ik nogal met en tegen mijzelf.. mijn hoofd spat soms bijna uit elkaar van alle gedachtes. Bleghz

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s