Week 26 – 2020

Maandag 22 juni
Omdat hun vader jarig was vandaag, zijn de kinderen een nachtje langer daar gebleven dus ik had een rustige ochtend. Na het werk heb ik met Mike gegeten en ben ik daarna bloed gaan geven. Het was druk! Dus het duurde best lang. Ik kreeg een leuk cadeau omdat ik voor de 20e keer bloed gaf 🙂 IMG_20200622_193919 (Small)Daarna ben ik lekker tegen Mike aan gekropen en hebben we tv gekeken (geen idee wat, meestal sla ik dat niet op 😛 )

Dinsdag 23 juni
Je zou toch denken dat ik eens goed zou slapen, aangezien ik steeds meer als een zombie erbij loop. Maar niets is minder waar! Helaas..
Kyra was in de avond werken dus ik heb alleen met Mike gegeten. Gertie kwam in de avond nog langs en dat is altijd gezellig.

Woensdag 24 juni
Het was warm vandaag !!! Lekker man! Ik hou er van! Ik heb Mike naar zijn nieuwe school gebracht voor een meet en greet met de klasgenoten en mentor en ik ben in de tussentijd even naar de winkel gegaan. Daar heb ik ook nog een klein zwembadje gehaald, want de grote zet ik niet meer op. IMG_20200624_151559 (Small)Voordat ik Mike weer ging halen, had ik het badje al opgezet, hij moest alleen nog gevuld worden. Dat heb ik gedaan toen Mike weer thuis was en we zijn er gelijk in gaan zitten. Koud jonguh!

fbt

Maar lekker! Samen met Mike gegeten (Kyra en Semm hadden een verjaardag) en rond zeven uur kwam Joyce. We hebben de hele avond in de tuin zitten kletsen, tot een uur of half elf. De tijd vliegt altijd als we zitten te praten, alsof we nooit uitgepraat raken.

Donderdag 25 juni
Het was weer zo heet vandaag en idioot druk op het werk. Poe. Thuis ben ik gelijk even in het water gaan liggen met Mike en daarna hebben we gegeten. Ik had nog yoga les dus ik ben op tijd naar mam gegaan en die les was zweten hoor! Jeminee. Voelt wel altijd lekker. Thuis heb ik nog een uurtje in de tuin gezeten, afschakelen. Poging tot.

Vrijdag 26 juni
Happy Birthday to me. 43 jaar zomers lang loop ik al rond op deze aardbol. Mja..
Nadat ik Mike op school had afgezet, ben ik met Joyce boodschappen gaan doen. Ze wilde mij graag helpen, wat ik heel fijn vond want mijn hoofd zat helemaal los. Zo zorgt er in ieder geval iemand voor dat ik niks vergeet. Toen we thuis kwamen, hing Kyra net de laatste slingers op in de woonkamer, zo lief! We hebben met z’n drieën wat gegeten en zijn daarna begonnen met alles klaarmaken. Party tent opgezet, buiten versierd, stoelen schoongemaakt, binnen nog wat opgeruimd en nog wat kleine dingen. Rond half één heb ik Joyce naar huis gebracht en moest ik weer naar therapie. Ik keek er een beetje tegenop, want ik als we weer EMDR gingen doen, wist ik dat er weer van alles naar boven zou komen. We hebben in plaats daarvan nagepraat over de sessie van vorige week. Hoe ik het ervaren heb, waar ik nog over nagedacht heb, wat mij opviel en ook wat hem vooral opviel. Het uur vloog werkelijk voorbij en het was echt een heel fijn gesprek. Er kwamen dingen ter sprake waarvan ik wel even opkeek en waar ik eigenlijk nog nooit eerder over na had gedacht, maar ik ging een stuk lichter naar huis.
Rond vier uur kwamen pap en mam en even later kwamen Joyce en Michael. De rest van de genodigde volgde erna en het was een hele leuke, maar hele natte avond !!

Het begon namelijk behoorlijk te stortregenen en ik ben er gewoon midden in gaan staan!! Heerlijk!

Zaterdag 27 juni
Om half vijf was ik wakker.. niet te doen.. Ik ben om zeven uur mijn bed uit gerold en mijn lichaam voelde enorm moe. Maar mijn geest heeft het duidelijk even niet op slapen. Ik ben gaan puinruimen, afwassen, bbq schoonmaken, zwembad leeg gelaten, spullen opgeruimd en Kyra naar het werk gebracht. Toen Mike wakker was zijn we in de stad gaan ontbijten, maar dat ging niet zo van harte. We waren beiden nog moe, hadden beiden niet veel honger en wilden eigenlijk naar huis. Toch hebben we nog een nieuwe rugzak gekocht voor de Middelbare school en hebben we Kyra nog een lunch gebracht. Daarna naar huis gegaan en heb ik nog geprobeerd te slapen. Lukte niet. Ik heb wel nog gerust en dat moest voor nu maar even genoeg zijn. We zijn gaan uit eten met mijn ouders en dat was op een discussie met mij en mijn pa na, heel gezellig.

IMG_20200627_192305 (Small)

Lekker vissie!

We hebben thuis nog een biertje gedronken en een spelletje gedaan. Voordat ik ging slapen heb ik wietdruppels genomen, want ik moet echt slapen! Mijn lijf schreeuwt er om!

Zondag 28 juni
Ik heb gelukkig wel iets beter geslapen, maar nog niet wat ik er van gehoopt had. Ik heb thuis gepoetst, nog gewinkeld, gestreken en de resten vlees op de barbecue gegooid. Het huis is weer aan kant, het vlees is op en ik ben blij dat mijn verjaardag weer voorbij is.

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s