Week 28 – 2020

Maandag 6 juli
Nog een weekje werken en dan heb ik vakantie.. twee weken vrij en die heb ik heel hard nodig! Maar deze week wordt nog aanpoten, want zoals altijd moet alles natuurlijk af (en dat is altijd stressen als een gek, maar het lukt elke keer weer!) Ik heb thuis alleen maar gekookt, met de kids gegeten, afgewassen en daarna niks meer gedaan!

Dinsdag 7 juli
Na weer een hele drukke dag, ben ik na het werk bij mijn ouders gaan eten. En om zeven uur hadden we de eindfilm van Mike’s klas, groep 8. Het werd getoond in een prachtige bioscoop en de hele avond was te gek!

fbt

crazy people!

We hebben heerlijk gelachen en Mike kreeg van zijn juf een prachtig persoonlijk cadeau.

Ze heeft zoveel voor Mike betekend en gedaan, dat vergeten we niet snel. Mooie avond.

Woensdag 8 juli
Ik heb vandaag weer een foto van Mike’s teen naar de huisarts gestuurd, want die ontsteking is echt hardnekkig!! Daar moeten iets drastisch aan gedaan worden en dat zag de huisarts ook, want we moesten dezelfde dag nog langskomen. Na het werk hadden we eerst een afspraak bij Mike’s nieuwe mentor en dat was echt een heel fijn gesprek. Ik denk dat hij het op zijn nieuwe school en met zijn nieuwe mentor heel goed gaat vinden!  Daarna heb ik thuis wat gepoetst en ben ik met Mike naar de huisarts gegaan. Ze hoefde niet lang te kijken :/ Mike kreeg een herhaling van de antibiotica en ging een spoed aanvraag doen bij de chirurg om dit operatief te verhelpen. Hopelijk is hij dan snel van de pijn af. Weer thuis heb ik eten gemaakt voor de kids en ben ik even op bed gaan liggen, want ik was doodmoe. Rond zeven uur zat Joyce ineens naast mij op bed en daar hebben we nog een uurtje gekletst voordat we naar beneden zijn gegaan en daar verder hebben gekletst en tv gekeken, totdat we beiden moe waren. Dat is tegenwoordig al aardig snel!

Donderdag 9 juli
Ik werd vanmorgen gebeld dat Mike vrijdag al om 09:45 uur geholpen kan worden aan zijn teen. Gelukkig maar! Ik heb gewerkt tot half drie, omdat ik Mike van school af wilde halen op zijn laatste schooldag. Die uren zou ik eigenlijk morgen inhalen, maar omdat ik met Mike naar de chirurg moet, moet ik helaas Maandag nog werken.. het is niet anders! Zijn laatste schooldag op de basisschool.. jemig wat gaat dat toch snel! Het is al erg genoeg dat ik een tiener heb die al het tweede jaar HBO in gaat.. en nu gaat mijn jongste al naar de Middelbare school! :/ Konden ze maar klein blijven 😦


Nadat we hem vanuit de bus hadden opgevangen, zijn we met Tyler en Valentina naar McDonalds gegaan voor een ijsje. Ik vertelde hem, terwijl ik hem dicht tegen mij aan hield, dat we morgen al naar de chirurg moesten en dat kwam wel even aan bij hem. Hij werd zenuwachtig en kreeg amper zijn ijsje op.. Poor kid!
’s Avonds had ik yoga en die was behoorlijk pittig!!

Vrijdag 10 juli
Vol goede moed en zenuwen zaten we om kwart voor tien bij de chirurg. De arts legde alles heel netjes uit en daarna ging hij de verdovingsspuiten zetten. Die waren vies en dat hadden we hem ook uitgelegd. Hij heeft flink in mijn hand geknepen en heeft zich echt heel sterk gehouden! Na tien minuten kwam de arts terug en begon de “operatie”.

De nagels werden een stuk smaller geknipt, tot aan de wortel en vervolgens werd de wortel gedood door een chemisch goedje.

Verband erom en klaar. Hij heeft er niets van gevoeld natuurlijk, maar we vonden het wel apart om te zien. Zeker voor Mike was het apart, want er gebeurt van alles aan zijn teen, maar voelt helemaal niks!

Ik was trots op hem en heb hem thuis op de bank gezet, want hij moet zijn voet hoog houden en twee dagen droog houden. Zelf ben ik nog boodschappen gaan doen en nog gaan sporten. ’s Avonds heb ik nog lekker snacks gebakken en een gezellig avond gehad.

Zaterdag 11 juli
Mike heeft totaal geen pijn aan zijn teen gehad, ook niet nadat de verdoving uitgewerkt was. Dus zijn we toch maar even naar de kapper gegaan en heb ik hem daarna weer op de bank laten zitten met zijn been hoog. Ik ben daarna nog met mijn moeder de stad in gegaan. Toen ik weer thuis was, ben ik alles gaan pakken voor te kamperen want we gingen met Joyce en haar dochter kamperen. Rond drie uur zijn we die kant op gegaan en we hoefden alleen nog de binnentent op te hangen, want de rest hadden ze al opgezet.

Dat was zo gedaan en daarna zijn we lekker gaan barbecuen. We hebben heerlijk gegeten, spelletjes gedaan en om tien uur zijn we in de tent gaan liggen. Dat zal wel een nachtje worden..

fbt

Goodnight!

Zondag 12 juli
Ik heb echt elk uur, sterker nog: elk kwartier van de nacht gezien!! Pff, echt geen oog dicht gedaan en rond zes uur zijn Joyce en ik opgestaan. Een kwartier later kwamen de kids er ook uit en zijn we maar op de bank een filmpje gaan kijken. Tegen negen uur hebben we ontbeten en daarna ben ik de spullen gaan pakken en zijn we naar huis gegaan. Ik ben met mam nog boodschappen gaan doen en om één uur ben ik op bed gaan liggen. Gelukkig heb ik een paar uur kunnen slapen, want we zijn daarna nog een hapje gaan eten in de stad en gaan poolen.

Een hele gezellige avond gehad met de kids, maar wat ben ik kapot!!

Druk op het werk en het feit dat ik echt uitgeput ben, zorgde er voor dat dit een heftige week was! Nog even volhouden.

XmelX

2 thoughts on “Week 28 – 2020

 1. Auch, die teen… een throwback hier voor Middelste, maar die heeft gejankt van de pijn toen de verdoving uitgewerkt was…
  Hij moet wel nog steeds naar de pedicure, want dat nagelbed heeft toch de neiging weer aan te willen groeien 😨.
  Hoop dat Mike snel herstelt!
  Liefs voor jou!

  Geliked door 1 persoon

  • Toen het verband eraf was, kon hij na twee dagen al gewoon weer in zijn schoen en heeft tot op de dag van vandaag nergens last van gehad. Voor zijn andere teen hebben we al een afspraak staan zodat we kunnen gaan zorgen dat hij niet ook aan die teen geopereerd moet worden! 🙂 Thanks sweety!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s