Week 29 – 2020

Maandag 13 juli
Zoals gezegd heb ik vandaag nog moeten werken tot één uur. Toen ik naar huis reed had ik nog altijd niet het gevoel dat ik vakantie had.. dat heb ik normaal wel als ik van die laatste werkdag naar huis rijd. Hopelijk komt dat gevoel wel nog, want een beetje rust kan ik wel gebruiken. Ik ben met Mike nog de partytent gaan ophalen bij mijn ouders en die hebben we ’s avonds met z’n drietjes opgezet. Samen gegeten en voor de rest rustig aan gedaan.

Dinsdag 14 juli
Vandaag is Mike jarig!! Hij is al 12 jaar geworden. Die jongen groeit echt als kool en ik weet hoe dat straks gaat als hij op het Middelbaar Onderwijs gaat.. dan gaat dat nog sneller! Enfin, ik stond vanmorgen natuurlijk als een blij ei voor hem te zingen en hij zong gewoon als een blij ei met mij mee 😛 In de ochtend ben ik met Kyra de stad in gegaan, want we moesten de taart ophalen en Kyra wilde nog een kleinigheidje erbij kopen. Toen we thuis waren hebben we alles klaar gemaakt voor het bezoek en dat druppelde vanaf één uur binnen.

Hij heeft geweldige cadeaus gekregen, een heel leuk feestje gehad en hij was echt heel blij (dat weet ik omdat hij mij bleef bedanken voor de leuke dag en het leuke feest 😀 ).

Een vriendje van hem is blijven slapen en tegen tien uur heb ik ze toch gewoon naar boven laten gaan. Vakantie of niet, ik vind zo laat op blijven helemaal niet nodig. Ze vonden het ook echt niet erg en sliepen vrij snel want ik heb niks meer gehoord. Good boys 🙂

Woensdag 15 juli
De jongens waren al vroeg wakker en dus ben ik ook maar heel vroeg opgestaan (ik was ook al wakker dus dat was geen straf). Ik heb een lekker ontbijt voor ze gemaakt en daarna ben ik alles gaan opruimen en poetsen. Om elf uur werd hij opgehaald en Mike werd om één uur door zijn vader opgehaald die ook wat leuks met hem wilde gaan doen voor zijn verjaardag. Ik ben gelijk met ze de deur uit gegaan voor een rondje rennen en thuis heb ik nog wat oefeningen gedaan. ’s Avonds heb ik voor Kyra en Semm frietjes gebakken (ik heb niet mee gegeten, blegh) en daarna hebben we samen de partytent weer ingeklapt en opgeruimd. Genoeg gedaan voor vandaag lijkt mij!

Donderdag 16 juli
In de ochtend ben ik met Joyce de stad in gegaan. We hebben wat gewinkeld, geluncht en veel gepraat. Ik had niet in de gaten dat we al zo lang weg waren, dus heb ik op de weg naar huis nog maar een broodje Subway meegenomen voor Mike, die daar heel blij mee was 😀 We hebben samen op de bank gehangen en ik heb gekeken hoe hij gegamed heeft. Meestal kijk ik wel mee, dat vind ik wel leuk en bovendien is het goed te weten welke spellen hij allemaal speelt. Rustige middag en avond gehad, heerlijk!

Vrijdag 17 juli
Vroeg in de ochtend ben ik weer een rondje gaan rennen en daarna heb ik een paar boodschappen gedaan. Toen ik thuis kwam ben ik de koffers gaan pakken voor Mike en mij, want we gingen een weekendje weg. Aangezien ik vakantie in het buitenland geen goed idee vind, moeten we het dit jaar met ons eigen mooie landje doen. Tegen één uur zijn we vertrokken naar Zevenbergen. Het was echt druk op de weg, dus ik was blij toen we bij het hotel aankwamen. We hebben de spullen op de kamer gegooid en we zijn even op bed gaan liggen.

Geen goed plan, want ik ben in slaap gevallen hahahaha. Ik heb een uurtje geslapen en toen ik wakker was, zijn we een stukje door Zevenbergen gaan wandelen. Het was erg leuk wandelen daar, een hele leuke winkelstraat, gezellig pleintje met terrasjes en bij een tent met “Elke dag vers brood” aan de gevel, heb ik een döner wrap gegeten (was gewoon een Turkse eettent, die geen behoefte had om het bord eraf te halen 😛 ). Maar die wrap was toch een potje lekker!! IMG_20200717_172626 (Small)En groot!! Ik heb hem niet opgekregen en dat is heel wat voor mij hoor, om zoiets te laten liggen 😛 Mike had zich eerder al vol gegeten aan ijs dus die hoefde niet meer. Daarna zijn we terug gelopen naar het hotel en hebben gewacht op Kyra en Semm (die kwam na omdat Semm nog moest werken).

Toen zij er eenmaal waren zijn we nog op het terras bij het hotel gezeten en een hele leuke avond gehad. We hadden de kamers naast elkaar, met een deur ertussen. Dat was echt gezellig en handig.

We lagen met z’n vieren op mijn bed totdat we besloten te gaan slapen, heerlijk!

Zaterdag 18 juli
Om half tien zaten we aan het ontbijt en dat was echt zo lekker! De koffie was ook echt lekker (daar ben ik altijd lastig in) en we hebben heerlijk lang gezeten. Na het ontbijt zijn we naar Breda gegaan, een stad waar ik nog niet eerder ben geweest. We hebben heel wat uurtjes rond gelopen, geshopt, geluncht, terrasje gedaan en vooral veel geshopt 😛

Ik heb de kinderen goed verwend en dat voelde zo lekker! Nadat Mike en ik er echt klaar mee waren (Kyra kon nog wel een aantal uren door 😛 ) zijn we in Zevenbergen gaan uit eten. Ook dat hadden we perfect uitgezocht want we hebben echt heerlijk gegeten.

Daarna nog gezellig op het terras gezeten en rond half tien waren we weer op de kamer.

Alweer lagen we met z’n vieren op mijn bed .. genieten is dat hoor, als je kinderen (inclusief schoonzoon) zich zo fijn en op hun gemak voelen dat ze liever bij je zijn dan op hun eigen kamer vertoeven. IMG-20200718-WA0034 (Small)Dan voel ik mij heel rijk ❤

Zondag 19 juli
Mike heeft even uitgeslapen deze ochtend zeg! Sow. Hij wilde eigenlijk vroeg ontbijten, maar dat werd hem niet echt. LoL Toen Mike en ik klaar waren met het ontbijt, kwamen Kyra en Semm net aan. Terwijl hun nog genoten van het ontbijt, was ik al de spullen aan het pakken. Daarna zijn we twee verschillende kanten op gegaan. Kyra en Semm richting huis want zij moesten de dag erna weer werken en Mike en ik gingen nog een klein weekje naar onze vrienden in Purmerend. Gelukkig was het nu niet druk op de weg en waren we binnen anderhalf uur in Purmerend. We zijn eerst naar het Golfhotel gegaan, waar mijn ouders “toevallig” een paar dagen waren (nee, dat was niet toevallig hahaha) en daar hebben we nog even heerlijk in de zon op het terras gezeten.

Daarna zijn we naar Thomas en Maaike gegaan die ons niet zo vroeg hadden verwacht hahahaha. We hebben een rondleiding van het huis gekregen (vooral voor mijn ouders) en zijn daarna in de tuin gaan zitten. Later hebben we de barbecue aangezet en gegeten.

Tegen de avond zijn mijn ouders naar hun hotel gegaan en hebben wij nog marshmallows op het vuur gegooid. Ik ben om tien uur gaan slapen, blij dat ik in mijn bed lag.

Het echt vakantiegevoel is er toch niet.. daar ben ik nog te onrustig voor denk ik. Ik heb wel echt genoten van de tijd met de kinderen ❤

XmelX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Week 29 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s