Week 31 – 2020

Maandag 27 juli
Vandaag weer begonnen met werken en poe.. dat was een berg! Lieve hemel.. gelukkig had mijn baas al wat voorgewerkt dus ik kon gelijk erin duiken. Meteen een uur langer gewerkt en na het werk direct door gereden naar Joyce waar ik mee kon eten. Ik heb haar nog even wegwijs gemaakt met een programma op de computer en ben daarna naar huis gegaan. Ik had geen zin meer om op de bank te hangen, dus ik ben maar direct nara bed gegaan.

Dinsdag 28 juli
Ik moet 2 weken werk inhalen en dat moet het liefst allemaal deze week af … 😮
Dat gaat hem dus niet worden, maar ik doe mijn best. Met weer een uur overwerk, schiet het al wat meer op. Na het werk ben ik een stukje gaan hardlopen maar daar waren mijn kuiten alles behalve blij mee. Ik ben daarna even langs Gertie gegaan en Alique kwam er later ook nog even bij. Daarna thuis nog wat met Alique gekletst en weer op tijd mijn bed in gekropen.

Woensdag 29 juli
Ik kon vandaag echt maar tot één uur werken, omdat ik na het werk meteen naar een afspraak moest met Mike. Samen met zijn vader hadden we een afspraak bij een psycholoog die Mike kan gaan helpen. We hebben een uur samen gepraat en dat was echt een heel fijn gesprek. Ze merkte op dat we het vooral heel leuk samen hadden (ook de vader van Mike en ik gaan heel goed door een deur) en dat vond ze heel fijn om te zien. Daarna hebben we weer afscheid van elkaar genomen en ben ik mij thuis snel gaan omkleden omdat ik ging sporten. Samen met mijn vader heb ik een uurtje geknald om daarna nat van het zweet thuis lekker te ontspannen. ’s Avonds kwam Joyce langs en we hebben de hele avond buiten zitten kletsen.

Donderdag 30 juli
Wat een werkweek zeg!! Lieve hemel, ik heb nog nooit zoveel werk verzet in één week als deze week. Ik was dan ook helemaal kapot toen ik na het werk thuis kwam, maar helaas had ik weinig tijd om te luieren, want ik had afgesproken met Stephanie. Ik heb haar kwart voor zeven opgehaald en we zijn gaan eten bij Live Piano’s.

We hebben zó hard gelachen!! En echt een heerlijke avond gehad. Tegen tien uur was ik weer thuis, nog pijn in de kaken van het lachen 🙂

Vrijdag 31 juli
Ik kon vanmorgen blijven liggen en dat heb ik ook gedaan. Niet lang, want dan kom ik niet meer recht maar lang genoeg om ervan te genieten. Ik heb wat boodschappen gedaan en om half twaalf had ik een afspraak met de fysio. Behalve mijn kuiten, had ik ook last van mijn voet en mijn liezen en ze voelde al snel dat ik onder mijn voet nogal wat aanhechtingen van de spieren overbelast had. Die massage was niet fijn! Trust me! Ze gaf mij ook meteen het advies een podotherapeut te beraden, want een zooltje zou voor mij wel eens heel veel kunnen betekenen. Daarna heb ik nog een uurtje met pap gesport en om half drie had ik een afspraak bij mijn psycholoog. Ik ben weer met een lichter gevoel vertrokken en ik heb weer genoeg inzichten gekregen. Eenmaal thuis ben ik begonnen met de voorbereidingen voor de ladies night en rond half zeven kwam Alique al.

fbt

..voorproeven 🙂

Even later was Joyce er ook en de rest van de dames volgde al snel. Met acht vrouwen hebben we heerlijk gegeten (iedereen had iets meegenomen), een drankje gedaan en gruwelijk gelachen! Ik had voor hun allemaal een kleinigheidje gekocht om ze te bedanken voor hun vriendschap en liefde.

fbt

my girlz 😀

Ze betekenen allemaal enorm veel voor mij en dat mag ook wel eens gezegd worden. 🙂
Het was echt een heerlijke avond!

Zaterdag 1 augustus
Ondanks dat we pas om half twee zijn gaan slapen, was ik helaas alweer vroeg wakker. Ik ben maar opgestaan en heb beneden de zooi opgeruimd en daarna even rustig koffie gedronken in de tuin. Toen Alique beneden kwam heb ik haar een broodje in de oven gegooid en rond half elf zijn we beiden de deur uit gegaan. Zij naar huis en ik naar mijn moeke die jarig was vandaag. Ik heb geholpen met wat opbouwen van dingen, nog naar de winkel geweest en gewacht tot het bezoek kwam. Mijn kiddies waren er uiteraard ook en dat vond ik wel heel gezellig 🙂 Ik ben de hele dag en avond daar gebleven, totdat iedereen weg was. Toen we opgeruimd hadden ben ik ook naar huis gegaan en hemeltje lief, wat was ik blij toen ik in bed lag!

Zondag 2 augustus
Ik heb vanmorgen rustig aan gedaan, wel wat opgeruimd en gepoetst maar echt op mijn gemak. Om twaalf uur ben ik de stad in gefietst en heb een mijzelf een cadeau gedaan 🙂 Een Huawei Smartwatch GT2e. Geloof mij: ik was zo blij als een kind!

IMG_20200802_123921 (Small)

Happy Me !

IMG_20200802_124012 (Small)

Mooi is ie he 🙂

Semm moest om twee uur voetballen en daar ben ik naar toe gefietst en heb ik genoten van een potje voetbal. Toen ik eenmaal thuis was en wat gegeten had, ben ik op de bank geploft en niet meer opgestaan.

Een drukke week… té druk! Dat ga ik volgende week echt anders doen!

XmelX

One thought on “Week 31 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s