Week 32 – 2020

Maandag 3 augustus
Weer een dag hard gewerkt en na mijn werk bij mijn ouders gaan eten. Ze hadden mij vorige week weinig gezien en daar kreeg ik wel commentaar op 😛 Dus dan ga ik wel even langs en mag ik altijd mee eten. Lief hè. IMG_20200803_194415 (Small)Toen ik thuis was ben ik nog een half uurtje gaan wandelen en nadat ik nog wat geschreven had, ben ik naar bed gegaan.

Dinsdag 4 augustus
Ik werd voor de afwisseling eens om kwart voor zeven wakker, in plaats van kwart voor zes! Dat was wel lekker. Op mijn werk heb ik veel gedaan, maar wel allemaal op mijn gemak, zonder dat iemand achter mijn veren aan zat (zo fijn!). Na het werk ben ik langs Valentina gegaan en daar heb ik ook mee mogen eten. Altijd lekker als je aan kunt schuiven, maar ik verlang wel naar een beetje me-time. Het eten was heerlijk en we hebben nog een tijdje gekletst. Ik ben rond acht uur naar huis gegaan en een half uur later kwam Gertie langs. Het is heerlijk weer, dus we zitten dan de hele avond in de tuin.

Woensdag 5 augustus
Na mijn werk weer gaan sporten met mijn pa. Deze keer had ik eens geen afspraken, ook wel eens lekker. Na het sporten ben ik nog op de fiets gestapt en heb een rondje gefietst, even langs de huisarts voor een verwijskaart voor de podotherapeut en daarna nog de stad in. Kyra was aan het werk, dus die zag ik ook nog. Ik ben ook nog op het terras gaan zitten, heerlijk in mijn eentje. IMG_20200805_162108 (Small)Daar kreeg ik een appje van Joyce dat ze niet lekker was dus de avond was voor mij alleen. Ik heb nog even getwijfeld om naar de bios te gaan, maar ik had meer behoefte om gewoon thuis te zijn. Heerlijke avond.

Donderdag 6 augustus
Ik was het toch echt zat met al de afspraken na mijn werk dus ik besloot vanaf nu een aantal dagen nergens naar toe te gaan. Afgemeld bij de yoga en alleen thuis gebleven. We gaan een hittegolf in dus het wordt een mooi weekend.. fijn, kan ik lekker mijn ding doen! 🙂

Vrijdag 7 augustus
Om half negen had ik een afspraak bij de fysio en dat was weer erg prettig (not!), daarna met pap gesport. Het was echt warm, dus we hebben niet te gek gedaan. Ik ben daarna een boodschapje gaan doen, heb mijn kleine badje schoongemaakt, opgepompt, gaatje geplakt en weer gevuld en toen kon ik chillen. Lezen, in het water dippen, weer lezen, wasje ophangen, in het water dippen.. and so on. Mijn ouders kwamen nog op de koffie en in de avond is Gertie ook nog langs gekomen. We hebben samen een cocktail gedronken en gezellig gekletst.

Zaterdag 8 augustus
Ik was alweer vroeg op en ook al vroeg bij Hornbach. Daarna even door de wasstraat met de auto, langs Praxis en weer naar huis. Gertie kwam nog even koffie drinken en ik ben nog bij haar het zwembad schoon gaan maken. Daarna heb ik in de tuin het onkruid weg gehaald, om vervolgens mijn kleren uit te gooien en te genieten van het mooie weer. Lezen, zwemmen, lezen, zwemmen.. het was heerlijk!

Dit is nou waar ik behoeft aan had! Ik ben wel gewoon op tijd naar bed gegaan.

Zondag 9 augustus
Lekker lang in bed gelegen, beetje stroef gesprek op de app gehad met Joyce en daarna ben ik gaan strijken en heb ik nog gezogen. Rond tien uur ben ik naar mijn ouders gegaan, want ik had een dagje met mijn ma gepland. We zijn een stukje gaan fietsen en hadden een high tea.

Het was heel gezellig, nog wat stevige gesprekken gehad (positief) en daarna weer naar huis. We konden nog even rustig aan doen voordat we met z’n drieën sushi zijn gaan eten.

Het was heerlijk, gezellig en heel belangrijk: mijn moeder heeft genoten. Dit was haar verjaardagscadeau, een high tea en een etentje. Die vrouw heeft alles wat ze wilt, dus op een andere manier kan ik haar niet meer blij maken 🙂 Hier hecht ze meer waarde aan.

Ik heb deze week wat meer tijd voor mijzelf vrij gemaakt en dat beviel mij prima! Volhouden!

XmelX

3 thoughts on “Week 32 – 2020

  1. Met de beentjes languit genieten van de zon de warmte.
    En dan krijg je een pareltje te zien van lekker eten, de bubbels dat mag je weg laten voor me net als alcohol maar voor de rest schuif ik wel eens aan 🤭🤣

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s