Week 34 – 2020

Maandag 17 augustus
De kinderen hadden deze week nog vrij, maar ik moest gewoon aan het werk. Na het werk hebben we samen gebarbecued en dat werd een hele gezellige avond. Veel bijgepraat en gelachen (en lekker gegeten, niet geheel onbelangrijk). Joyce kwam langs (in plaats van woensdagavond) en terwijl de kinderen weer op de Wii gingen, hebben wij de hele avond in de tuin gezeten. Tegen half elf heb ik haar naar huis gebracht en ben ik daarna gelijk mijn bed in gekropen.

Dinsdag 18 augustus
Ik ben helemaal bij met werken. Veel jongens hebben vakantie dus het is een stuk rustiger. Zo krijg ik het werk dat een hele tijd is blijven liggen, ook eindelijk af 🙂 Na het werk heb ik met Mike gegeten, nog gestreken en daarna zijn we naar een wedstrijd van Semm gaan kijken. We hebben de eerste helft gekeken en daarna zijn Mike en ik weer naar huis gegaan. Gertie kwam nog langs en we hebben tot een uur of tien zitten kletsen.

Woensdag 19 augustus
Het was een rustige ochtend op kantoor en na het werk moest ik Mike naar de psycholoog brengen. Ik heb in die tijd in de wachtkamer gelezen en daarna kon ik gelijk door naar de podoloog. Dat werd eigenlijk een hele gezellige afspraak 🙂 Alles is opgemeten en ik mag over 3 weken mijn zooltje (roze!! Ik krijg een roze zooltje hahahaha) ophalen. Vervolgens heb ik de kinderen opgehaald en zijn we even langs opa en oma gegaan. Daar even zitten kletsen en toen we honger begonnen te krijgen, zijn we naar huis gegaan en heb ik frietjes gebakken. Daarna een welverdiende rustige avond gehad.

Donderdag 20 augustus
Ik heb vandaag veel werk verzet en alle dingen die zijn blijven liggen, zijn weg gewerkt. Dat geeft altijd een heel bevredigend gevoel 😀 Ik merkte wel dat ik heel erg moe was toen ik thuis kwam. Ik was alleen met Mike dus we hebben gezellig met z’n twee gegeten en daarna even in de tuin gezeten. Het was erg warm vandaag en dat was ook wel te merken tijdens yoga. Ik deed hem dit keer thuis omdat Mike al de hele dag alleen was, dus heb via de cam even naar mijn moeder gezwaaid 🙂 Ondanks dat het echt warm was, was het weer heerlijk om een uurtje yoga te doen. Ik ben wel vroeg naar bed gegaan, want de pijp was leeg!

Vrijdag 21 augustus
Meteen in de ochtend ben ik met Mike naar de kapper gegaan en daarna gelijk door naar de fysio. IMG_20200821_100932 (Small)Ik heb aansluitend nog anderhalf uur gesport en thuis lekker gedoucht. Mike bij de haren gepakt en samen met hem boodschappen gedaan (vindt hij eigenlijk helemaal niet leuk hahahaha). Na de boodschappen hebben we Valentina en Tyler opgehaald en mee naar ons genomen. Toen alle boodschappen opgeruimd waren en iedereen voorzien was van drinken, zijn Valentina en ik in de tuin gaan zitten. We hebben heel veel gepraat, ik ben ook heel open geweest (dat moest van J. dus ik heb eens mijn best gedaan ervoor .. applaus voor mij!). Na deze openhartige middag ben ik gaan koken, hebben we gegeten en daarna kwam het volgende bezoek. Weer achter in de tuin gezeten want het was nog altijd heerlijk weer en toen Kyra klaar was met sporten is ze erbij komen zitten. Gertie kwam later ook nog en zo werd het echt een hele gezellige avond! 😀

Zaterdag 22 augustus
Vroeg opgestaan, ontbijt gemaakt en aan de poets gegaan. Dat was hoog nodig! Om twaalf uur zijn we met de clan naar Valkenburg gegaan. Ik vond het zo gezellig vorige week met mijn maatje, dat ik dit ook eens met de kinderen wilde doen. Niet zo fucking veel lopen, maar gewoon toeristische dingen doen 😛

Nog even een dagje samen zijn voordat de school weer begint en nergens meer tijd voor is.  We zijn in de kabelbaan geweest, hebben een ijsje gegeten, midgetgolf, rodelbaan en daarna weer met de kabelbaan naar beneden.

Daar wat rond rond gewandeld, geluncht, ijsje gegeten, met wespen gedanst en vervolgens weer naar de auto gewandeld.IMG_20200822_154017 (Small)In de auto gebeld met de bowlingbaan, dat ze de schoenen klaar moesten zetten en nog een uurtje gebowld 🙂

We hebben nog wat spellen gedaan bij Gamestate, een paar burgers bij Burger King gehaald en toen zijn we naar huis gegaan.

Moe maar voldaan hebben we op de bank gehangen, dit was echt een hele leuke dag!

Zondag 23 augustus
Ik ben vandaag eens wat langer blijven liggen en daarna lekker ontbijt gemaakt. Terwijl ik bezig was, kwam Mike naar beneden dus die heb ik ook verwend met een ontbijt. Toen we dat op hadden, zijn we op de fiets gestapt en naar zijn nieuwe school gefietst. Ik wilde zeker weten dat hij de weg wist en dat hij ook weet hoe lang hij er ongeveer over doet, zodat hij op tijd kan vertrekken. Er werd dus op Mike’s tempo gefietst.. ik ben een paar keer bijna gevallen omdat ik dacht dat ik stil stond! Lieve hemel, dat kun je niet eens een tempo noemen hahahahaha 😛 Maar niet erg, hij moet het dagelijks fietsen, niet ik. Op de terugweg hebben we nog een milkshake gedronken in de stad.IMG_20200823_110145 (Small) Dus nog een gezellige tussenstop gehad (en lekker!)
Eenmaal thuis heb ik de fiets ingewisseld voor de auto en even langs mijn ouders gegaan voor een kopje thee. Weer thuis heb ik de badkamer en slaapkamers gepoetst en gewacht tot Kyra thuis kwam. Toen hebben we wat lekkers te eten besteld (kapsalon!) en genoten van de laatste vette hap voor de komende drie weken!
Wat? Waarom? Lees maar: 3 week Challenge

Een week waarin ik vooral genoot van mijn kinderen die weer thuis zijn 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s