Read some more..

Het is alweer even geleden dat ik een update over mijn gelezen boeken heb gegeven (25 mei was de laatste keer) en ik heb wederom niet stil gezeten.
Met vlagen las ik heel veel en er waren ook weken bij dat ik amper een pagina per dag las. Maar volgens mij heb ik toch aardig wat woorden langs mijn ogen laten vliegen 😛

Het vijfde meisje (J.D. Barker)
Deel 2 van de Sam Porter serie en ook dit boek las ik in een zucht uit. Briljant! Ik wil deel 3 heel snel lezen 😀

Donker water (Robert Bryndza)
Erika Foster. Deel 3 van deze serie en die leest ook zo lekker weg. Ik hou gewoon van zulke serie boeken en ook deze was heel spannend!

Laatste adem (Robert Bryndza)
Direct daarna naar deel 4 van Foster. Het wordt een beetje saai voor jullie hè, want ik lees alleen maar thrillers hahahahaha. Kan er niks aan doen, begin ze zelf maar eens te lezen. Geloof maar dat je dan niet meer stopt!

Nergens veilig (Karen Rose)
Dit boek was echt boh !! Als je mensen om je heen ziet sterven die als enige connectie JOU hebben, dan krijg je het toch wel moeilijk. Zeker de moeite waard om te lezen!

Koud bloed (Robert Bryndza)
En daar is Erika Foster weer hahahaha, deel 5! Deze serie sleept mij echt mee. Dit is echt een schrijver die ik blijf volgen!

Doods geheim (Robert Bryndza)
Je zult je kind maar vinden.. doodgevroren voor je deur. Dus komt Erika Foster eens kijken hoe dit in elkaar steekt 😀 Number six and again a good one.

Drie uur (Rosamund Lupton)
Dit boek was niet altijd even makkelijk om doorheen te komen. Maar naarmate ik door las, begon ik wel meer linken te leggen. Niet een boek die ik direct zou aanraden, maar ben wel blij dat ik hem uitgelezen heb.

Verzwegen (Karin Slaughter)
Ja ! De nieuwe Karin Slaughter! Die wil iedereen lezen natuurlijk. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag en had hem echt heel snel uit. Deel 10 van meneer Will Trent en ook deze was sterk. Leuk was ook dat Karen Slaughter zelf mijn bericht op Instagram heeft geliked 😀 (blij ei, ik weet het)thumbnail_Screenshot_20200902_115557 (Small)

Vergeef me (J.D. Barker)
Hier keek ik zoooo naar uit!! Het derde deel van Sam Porter en echt.. je gaat aan de man twijfelen als je dit boek lees. Ene Anson Bishop maakt het de rechercheur heel moeilijk waardoor zijn eigen mensen zelfs aan hem gaan twijfelen.. Verrassend einde.. ga dit lezen!

Onmacht (Yvonne Doorduyn)
Een volledig onbekende schrijfster, maar ik wilde het toch eens een kans geven. Eigenlijk vond ik hem vanaf het begin al heel interessant en het werd ook alleen maar leuker. Vaker onbekende dingen lezen dus.

In hechtenis (Nicci French)
Wie kent ze niet, het schrijversduo. Toen dit boek uitkwam, wilde ik het natuurlijk meteen lezen (aangezien ik bijna alles van hun al gelezen heb). Dit was een volledig losstaand boek en ik ben er echt doorheen geschoven. Heerlijk om te lezen, heel vermakelijk en weer een aanrader.

Het dilemma (B.A. Paris)
Heej.. geen thriller Mel? Nope, geen thriller, maar een Literaire Roman. Jaaaa.. fancy hè hahahahaha. Dit was wel een heel mooi boek. Ik voelde soms wel de pijn die de personages gevoeld moeten hebben en ik zat er dan ook helemaal in. Triest verhaal eigenlijk.. Maar wel echt de moeite waard om te lezen.

Bijna al deze boeken zijn wel echte aanraders dus als je van lezen houdt moet je ze echt eens gaan opzoeken.
Tussenstand van dit jaar is 29 boeken. Ik lees nu mijn dertigste (Wild van Harlan Coben) maar daar kom ik over een tijdje wel op terug 🙂

Veel leesplezier 😀

XmelX

3 thoughts on “Read some more..

  1. Vond je N French nog goed? Ik vind ze tegenwoordig echt waardeloos… hun boeken van een paar jaar geleden waren origineel en goed geschreven, heb ze bijna allemaal gelezen. Ik heb de indruk dat ze nu op een dood spoor zitten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s