Week 35- 2020

Maandag 24 augustus
Rustig dagje op kantoor, thuis met de kinderen gegeten en nadat alles opgeruimd was nog lekker wat oefeningen gedaan op de mat. Gewoon lekker in de woonkamer πŸ™‚ Heerlijk. De kinderen hebben nog op de Wii gespeeld en ik ben vroeg mijn bed in gekropen.

Dinsdag 25 augustus
Om half zes ging de wekker en ik ben om zes uur een rondje gaan hardlopen. In de avond is het gewoon lastig soms, dus dan maar wat eerder mijn bed uit. Het was heerlijk !! Moet ik vaker doen. Mike had vandaag dan zijn eerste schooldag en Kyra heeft nog een weekje vrij. Tijdens het eten hebben we over Mike’s eerste dag op het middelbaar gesproken (de eerste week is altijd leuk hΓ¨ hahahaha) en nadat ik weer alles had opgeruimd, heb ik de mat weer uitgerold voor wat oefeningen. Gertie kwam nog langs en ik ben weer rond tien uur naar bed gegaan.

Woensdag 26 augustus
Na een halve dag op kantoor ben ik gaan sporten met mijn vader en thuis heb ik nog gepoetst (laat die vetverbranding nog maar lekker doorgaan). Ik heb frietjes gebakken voor de jongens en Kyra en ik hebben groentesoep gegeten. De challenge (leesΒ hier) is begonnen en we zitten pas op dag drie maar het gezeur begon op dag één al hoor πŸ˜› Ze heeft elke avond trek, is gewend om te snaaien, suiker te eten maar dat houdt nu op. Dus haar lichaam weet niet wat er aan de hand is πŸ˜› Ik heb nog nergens last van, dit hou ik wel een tijdje vol. Kyra is naar Semm’s voetbalwedstrijd gaan kijken en ik heb met Joyce tot een uur of tien gekletst. Ik ben daarna nog even beneden gebleven en dat moet ik eigenlijk niet doen. Vind het wel lekker om vroeg in bed te liggen eigenlijk.

Donderdag 27 augustus
Zo, de laatste werkdag van de week en het was een beetje een saaie. Als je helemaal bij bent met je werk dan is het aan het eind van de week wel heel rustig. Na het eten ben ik naar mijn moeder gegaan voor een uurtje yoga en die was pittig! Maar tegelijk ook heel gezellig want heb echt gelachen met mam πŸ˜€ We zijn soms echt een stel stijve mutsen πŸ˜›
Eenmaal thuis ben ik direct naar bed gegaan.

Vrijdag 28 augustus
Vandaag begon dan de eerste lesdag voor Mike. Alle introductie dagen zijn nu voorbij, so the shit is on! Ik ben boodschappen gaan doen en om half twaalf had ik een afspraak bij mijn beul.. euh, mijn fysiotherapeut πŸ™‚
Ik gaf haar aan dat mijn heupen zo stijf zijn en nadat ze even gevoeld had, kwam ze gelijk met de naalden aan. Dat werkt echt wel beter dan een diepe massage, want zo diep kom je met je handen gewoon niet. Ze joeg de naalden er aardig in en ik voelde toen pas hoe vast het eigenlijk zat. Damn! Daarna ben ik nog gaan sporten, maar natuurlijk niet voluit want dan was ik vast door mijn benen gezakt. Na het sporten ben ik nog even de sauna in gegaan en dat moet ik echt vaker doen! Heerlijk was dat. Ook nog gedoucht en zo kwam ik fris en fruitig thuis πŸ˜€
Mike had een leuke dag gehad en is de eerste week gelukkig goed doorgekomen. We gaan zien hoe het hem de eerste periode bevalt πŸ˜›
Ik had om half vijf een afspraak met J. en dat was weer een heftig uurtje.
Toen ik thuis kwam kon ik de kinderen nog uitzwaaien en heb ik mijzelf wat gezonds te eten gemaakt. Alique kwam rond zeven uur en Gertie schoof even later ook nog aan. We hebben echt een hele leuke avond gehad! Ontzettend gelachen ook πŸ™‚

Zaterdag 29 augustus
Ik ben in de ochtend de stad in gefietst en lekker een kop koffie gedronken. Een half uurtje later kwam Joyce ook en we zijn door de stad gestruind en wat winkels in gelopen.

Nadat we afscheid van elkaar hadden genomen en ik alles nog gedaan en gekocht had, ben ik weer naar huis gefietst. Ik heb nog een aantal pakketjes weg gebracht en kon daarna thuis even een uurtje op de bank zitten. Om zes uur ben ik Alique gaan ophalen, Gertie in de auto gegooid en ze alvast naar de stad gebracht. Ik ben Valentina gaan halen, want ik had haar voor haar verjaardag uitgenodigd om te gaan uit eten. Wat ze dus niet wist, is dat Alique en Gertie al in het restaurant zaten πŸ˜€

Ze was blij verrast en we hebben heerlijk gegeten en enorm gelachen! Daarna zijn we uiteraard nog het terras opgegaan (wat echt druk was, maar waar wel afstand werd gehouden) en die paar uurtjes waren hilarisch! Dat is wel te zien aan de foto’s πŸ˜›

Het was een hele leuke, ontspannen en gezellige avond, just what I needed!

Zondag 30 augustus
Nou, dit was mijn ochtend niet hoor!! Om zeven uur ging Mike’s wekker, toen ik die uit had gemaakt begon één van de buren te timmeren!! What the fuck! Toen zij eindelijk klaar waren en ik weer in begon te dommelen, vond een buurtkind het nodig om de longen uit zijn lijf te schreeuwen.. drie kwartier lang !!! Ongelooflijk, als dat mijn kind was, had hij al lang plakband over zijn muil gekregen! Ik ben uit protest tot half tien in bed blijven liggen, waarna ik een stuk ben gaan hardlopen. Ik kwam mijn irritatie niet kwijt helaas. Ik ben nog naar een wedstrijd van Semm gaan kijken en daarna even langs Alique gegaan. Eenmaal weer thuis heb ik gegeten en ben ik als een blok in slaap gevallen op de bank. Ik werd even voor zeven uur wakker, dus net voordat de kinderen kwamen. Voor de rest nog een rustige avond gehad.

Een intensieve week, maar ook hele leuke dingen gedaan. Ontspanning is zo belangrijk !!

XmelX

9 thoughts on “Week 35- 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s