Week 36 – 2020

Maandag 31 augustus
Mijn collega begon vandaag aan zijn vakantie, dus ik zit de komende weken met mijn baas alleen. Voor mij is het nog altijd goed te doen, maar mijn baas heeft handen en tijd te kort! Na het werk gekookt en gezellig gegeten met de kinderen en de rest van de avond heb ik echt niks meer gedaan. 

Dinsdag 1 september
We zitten al in september, pfff! Over een aantal weken wordt mijn dochter al 18 jaar… de tijd ontglipt mij wel. Het gaat echt veel te snel. Vandaag heb ik met Mike alleen gegeten omdat Kyra werken was en daarna heb ik nog wat gepoetst en gestreken (dat krijg je als je dat een avond over slaat hahahaha). Gertie kwam vanavond niet langs dus ik ben samen met Mike naar boven gegaan om half tien. Bedtijd 😛

Woensdag 2 september
Het werd een drukke middag vandaag. Na het werk gaan sporten en direct daarna met de fiets naar Mike’s school. We zijn samen naar de orthodontist gereden (volgende keer kan hij dit dus alleen) en daar liep het een beetje uit. Mike was ook niet blij na die afspraak, want er is één tand die niet wilt wisselen (zit wel los) en die moet er nu echt uit, want hij moet zijn plaatjesbeugel krijgen. Met andere woorden: afspraak maken bij de tandarts en trekken die hap. Ik snap dat hij dat niet leuk vindt, maar het zal toch moeten. Toen we thuis kwamen kon ik gelijk aan het eten beginnen. Kyra was wel thuis maar had nog niks voorbereid en blijkbaar heb ik daardoor wat feller gereageerd dan de bedoeling was. Gelukkig zeggen mijn kinderen dat gelijk en kon ik mijn excuses aanbieden, want dat was natuurlijk niet te bedoeling. Het is soms zo druk, zo idioot druk (ook in mijn hoofd) dat ik door kleine dingen als dit ineens uit het veld geslagen ben :/ 
We hebben wel nog lekker gegeten en later kwam Joyce langs. We hebben nog wat gepraat toen de kinderen in bed lagen en tegen half elf is ze naar huis gegaan. Veel te laat voor mij 😛 

Donderdag 3 september
Leuke dag op kantoor, veel gesprekken met mijn baas gehad. Daar kan ik soms echt goed mee praten, in bepaalde dingen snapt hij mij en kan ik ventileren. Na het avondeten zijn Semm en Kyra naar de bioscoop gegaan en ik had yoga les. Omdat ik nogal last had van mijn buik door de maandelijkse rotzooi (heb ik zelden last van, dus dit was uniek), was die yoga les niet zo prettig voor mij. Ik heb dan ook de kruik mee naar bed genomen en die heerlijk op mijn buik laten rusten. 

Vrijdag 4 september
Ik kreeg vandaag een nieuwe ketel geplaatst, dus moest ik de hele dag thuis zijn. Gelukkig kon Gertie het front even bewaken toen ik naar de fysiotherapeute moest. Rond twee uur was de goede man klaar en daarna ben ik maar gelijk de boodschappen gaan doen. Kyra had tot vijf uur school en toen ze thuis kwam hebben we samen gegeten. ’s Avonds ben ik met Gertie naar de bioscoop gegaan en daar heb ik zelfs een blog aan gewijd want die film was echt een binnenkomer!! Antebellum
Heel indrukwekkend.. aanrader!

Zaterdag 5 september
Om half tien had ik een groepsles bij Fit for free. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar deze sprak mij heel erg aan. Grit Strength (hiit workout). Deze les duurde een half uur en echt hè! Ik ben heel sportief en kan echt het uiterste uit mijzelf halen, maar na een kwartier wilde ik gewoon gaan liggen!! Lieve hemel! De laatste tien minuten heb ik gewoon een aantal keren mijn kots moeten af slikken, want het kwam gewoon omhoog. Ik had duidelijk mijn grens bereikt maar oooooh, wat was dit lekker! Het was lang geleden dat ik zo naar de klote ben gegaan na een training 😀

fbt

Au!

Daarna had ik bij Alique afgesproken dat ik ze ging helpen met planten knippen in de vijver.. ik ben gewoon ín de vijver gesprongen en heb zo alles kort gewiekt 🙂

Ik ben in te huren voor alle werkzaamheden rond het huis 😀 Mike stond de hele tijd te kijken en hoopte toch wel dat ik uit zou glijden, maar dat is niet gebeurd 😉 
Eigenlijk wilden Mike en ik daarna naar de bioscoop, maar hij had geen zin om 2,5 uur daar te zitten dus wilde hij thuis een film kijken.

Ik voelde alle spieren in mijn lijf al protesteren en pijn doen, dus ik vond het prima! Met moeite heb ik mijn ogen open gehouden en toen de film afgelopen was, heb ik toch echt even een uurtje gedut. We zijn nog naar KFC gereden (alleen voor Mike, ik had alleen koffie 😀 )

en daarna weer op de bank gekropen. Ik vond het nu niet erg dat Mike zo’n bankhanger is hahahaha. 

Zondag 6 september
Ken je dat gevoel? Dat je ’s morgens wakker wordt en je op wilt staan om naar het toilet te gaan en bij de eerste beweging die je maakt de tranen in je ogen springen van de pijn???IMG_20200906_092613 (Small)
Spierpijn wel te verstaan! Alles!! Alles deed pijn! Whahahahaha, geniaal! Die foamroller had ik dus echt nodig vandaag! 😛
Na het ontbijt ben ik gaan poetsen (kreunend en steunend) en nog even op de koffie geweest bij mijn ouders. Om twee uur zijn we nog naar een verjaardag gegaan en eenmaal thuis heb ik nog gekookt, gegeten en voor de rest wilde ik niks meer. Elk spiertje in mijn lijf protesteerde.. echt fantastisch! Die training wil ik elke week doen 😀 

Ik ben wel het uiterste van mijzelf aan het vragen, fysiek maar ook mentaal. Even opletten dat ik niet té ver ga!

XmelX

One thought on “Week 36 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s