Week 39 – 2020

Maandag 21 september De dag dat mijn dochter 18 jaar werd. Poe, ik vind het een dingetje hoor. Uiteraard had ik deze dag vrij, zodat ik alles kon regelen wat nog geregeld moest worden en in de ochtend zijn we gelijk begonnen met het klaar maken van de tuin. Partytent opzetten, versieren, kijken wat er nog gehaald moet worden… Om twaalf uur ben ik nog met mijn moeder de stad in gegaan voor de laatste dingen en ik had zelfs in de middag even tijd om een uurtje te zitten. Tegen vier uur zijn we begonnen met het eten klaar te maken en rond half zes begonnen de gasten binnen te druppelen. We hebben rekening gehouden met corona, dus niet teveel mensen gevraagd. Maar ik weigerde dit feestje voorbij te laten gaan. Mijn moeder is Kyra gaan halen en toen ze binnen kwam en er gezongen was, is het feestje begonnen. De kleine groep die er was, hebben het echt heel gezellig gemaakt en Kyra heeft een hele leuke avond gehad! Daar doe je het voor 🙂 Dinsdag 22 september Ik had ook vandaag vrij en ben in de ochtend gelijk begonnen met opruimen. Nog een ontbijtje gemaakt voor Mike en Alique en toen Thomas en Maaike beneden waren, hebben we de partytent afgebroken en kon ik verder met de rest. Het schoot lekker op, we waren vrij snel klaar met alles en in de middag heb ik nog alle spullen van mijn ouders terug gebracht zodat ik de zooi thuis kwijt was. Eenmaal thuis zijn we nog even op de bank geploft en tegen vijf uur moesten Thomas en Maaike helaas naar huis. Het was zo fijn dat ze er weer een aantal dagen waren. Kyra moest in de avond nog werken en toen ze thuis kwam, zijn we ook gelijk naar bed gegaan. Woensdag 23 september Twee dagen werk gemist, dan heb ik uiteraard genoeg te doen op kantoor. De dag vloog dan ook om, zeker ook omdat ik om één uur alweer kon gaan. Ik ben gelijk naar de garage gereden en heb de auto daar neer gezet, omdat er een reparatie nodig was. Daarna ben ik nog met mijn pa gaan sporten en en mocht ik zijn auto lenen om morgen op mijn werk te komen. Het bleef voor de rest nog een rustige avond. Donderdag 24 september Pittig dagje op het werk, op deze manier schiet het helaas niet op :/ Na het werk naar mijn ouders gegaan en daar gegeten. Er was vanavond geen yoga, dus ik kon wederom genieten van een rustige avond. Vrijdag 25 september Om negen uur had ik een afspraak met J. en dat was weer enorm verhelderend. Daarna ben ik langs Gertie gegaan want ze was jarig. Kopje thee gedronken met een stukje koek en na ene half uurtje ben ik naar huis gegaan om mijn koffertje te pakken. Alique is mij komen ophalen, want mijn auto stond nog bij de garage. Die wordt later vandaag opgehaald door mijn ouders, dus daar hoefde ik niet meer naar om te kijken (ze zijn zo lief soms 😛 ). Rond half twaalf zijn we vertrokken richting Giethoorn voor een weekendje genieten met z’n tweetjes. Maar hier kom ik in een andere blog wat uitgebreider op terug 🙂 XmelX

3 thoughts on “Week 39 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s