Week 40 – 2020

Maandag 28 september
Ik ben klaar voor een intense week op kantoor! Bring it on 😀
Na het werk heb ik gekookt en een gezellig etentje met de kinderen gehad. Ongelooflijk hoeveel energie zij mij geven ❤
Mijn ouders kwamen ook nog even langs voor een kopje koffie en nadat zij weg waren heb ik nog even het toilet geschrobt, een wasje gedraaid en toen vond ik het wel mooi geweest. Ik ben op de bank gaan zitten en dan gaat mijn pan weer op volle toeren. Ik heb al drie weken niks gehoord.. nul. Het voelt nog altijd als een steek in het hart maar ik moet het toch gaan proberen los te laten. Lastig

Dinsdag 29 september
Ik was weer eens belachelijk vroeg wakker maar had de energie niet om uit bed te stappen en een rondje te gaan lopen. Jammer, verspilde tijd. 
Op kantoor was het echt gekkenwerk. Een fout gemaakt in de boekhouding en ik kon er natuurlijk achteraan gaan. Pffff, wat een gedoe. Ik had ook behoorlijk hoofdpijn erna. Maar het probleem is gefikst! (hoop ik hahaha)
Na het eten wilde ik dan ook echt even naar buiten en ik heb Mike mee genomen en we zijn een stuk gaan wandelen. IMG_20200929_192558 (Small)Nog een lekker ijsje voor het menneke gehaald (en voor mij een koffie) en na bijna een uur wandelen waren we weer thuis. De hoofdpijn was helaas nog niet weg, maar ik heb de rest van de avond tegen Gertie aan kunnen praten. Dat was wel fijn.

Woensdag 30 september
Na een ochtend werken, ben ik een uurtje met Kyra gaan sporten. Heerlijk! Het was jammer dat we niet langer konden blijven, maar helaas moesten we voor Kyra even een inenting gaan halen. Daarna ben ik thuis al begonnen met het maken van het spandoek voor mijn ouders. Die zijn binnenkort 50 jaar getrouwd en daar wil ik wel iets voor maken. Uiteraard moest ik eten maken voor de hongerige varkentjes en zee wilden daarna een film kijken samen. We hebben Jumanji deel twee gekeken (ik moest bijgepraat worden want ik had deel één nog niet gezien) en het was echt een hele leuke film! 

Donderdag 1 oktober
En zo zitten we alweer in oktober. Tijd gaat snel, ook als het niet leuk is!
Ik heb keihard gewerkt deze week, maar ben uiteraard nog niet bij met mijn achterstand. Volgende week gaan we verder. Ik was uitgeput toen ik thuis kwam en heb snel iets in de airfryer gedaan, zodat ik niet aan het gasfornuis hoefde te staan (nope, ik hou nog altijd niet van koken). Na het eten heb ik met Mike op de bank Friends gekeken (hij is verslaafd aan die serie hahahaha). Ik moet ergens ingedut zijn, want ik werd even voor half 9 wakker en toen was de yoga les al begonnen 😦 
Ik heb nog gewacht op Kyra, die moest werken en daarna ben ik ook gelijk naar bed gegaan. 

Vrijdag 2 oktober
Ik heb Mike vanmorgen naar school gebracht, ben boodschappen gaan doen en heb daarna mijn monteur opgehaald en zijn we naar een andere auto gaan kijken. Ik was stiekem wel een beetje verliefd op de auto en heb mij laten inlichten door mijn monteur. Ik was zo blij dat hij even de tijd had genomen om mee te gaan. Ik heb even contact gehad met mijn ouders en die zeiden dat ik vooral mijn gevoel moest volgen. Daarna heb ik de knoop maar doorgehakt. Na deze spannende ochtend, ben ik Mike van school gaan halen en zijn we de stad in gegaan. Even lekker shoppen met de kerel. Een paar nieuwe truien (uiteraard Friends truien!), een paar nieuwe broeken en een nieuwe winterjas. Hij heeft nog gesmuld van een ijsje en daarna zijn we voldaan weer naar huis gegaan. Ik ben even met de benen hoog gegaan en heb daarna lekker een stokbroodje voor ons gemaakt. ’s Avonds is Gertie gekomen en hebben we een gezellige avond gehad!

Zaterdag 3 oktober
Deze dag begon als een nachtmerrie.. ik werd wakker en zag dat ik een app van mijn moeder had. Daarin schreef ze dat mijn tante overleden was. Ik begreep het in eerste instantie niet, want mijn tante was niet ziek.. er was niks aan de hand. Maar het bleek toch zo te zijn.. overleden aan een hartaanval.. 😦
Ik ben nog gaan sporten (een half uur HIIT training) en daarna heb ik met Mike zijn kleerkast opgeruimd. Daarna moest ik echt naar mijn ouders en mijn broer en vrienden van mijn ouders waren er ook. Daar hoorde ik wat er gebeurd was en hoe vreselijk het ook was om te horen, ik was enorm blij dat ze zelf geen pijn heeft gehad. De pijn is hier op aarde gebleven, want ze laat haar man, haar zoon, familie en heel veel vrienden met heel veel verdriet achter. Het is nog niet te vatten.. 
Eenmaal thuis, kwamen Valentina en Tyler nog langs en ik heb even kunnen praten wat wel fijn was. Maar ik merkte aan mijzelf dat het nog heel onwerkelijk was. Toen ze weg waren heb ik voor Mike en mij gekookt en daarna zijn we op de bank gaan zitten. Gedachtes vlogen door mijn hoofd en wat lijkt alles ineens onbelangrijk op zo’n momenten. De mate waarin mensen problemen maken is zo verschrikkelijk kinderachtig en dit realiseer je je eens te meer als je met zo’n gebeurtenissen geconfronteerd wordt. Deden we maar allemaal niet zo moeilijk..

Zondag 4 oktober
In de ochtend ben ik gaan rennen en dat had ik ook echt nodig! Ik hoef niet snel of lange afstanden te rennen, maar ik geniet elke keer als ik buiten ben. Ik heb wat als een kip zonder kop rond gelopen vandaag.. nog met mijn ouders gebeld om te checken hoe het met mijn oom is en voor de rest kwam er weinig nuttigs uit mij. De gedachtes die door mijn hoofd gingen waren naar, vervelend en heel negatief. Ik kon het niet helpen.. ik kon het niet stoppen en heb het maar laten gaan. Toen Kyra thuis kwam, hebben we eten besteld en samen gegeten. Meer kwam er niet uit vandaag.  

 Het was een intense week… uitermate inspannend en intens verdrietig 😦

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s