Week 42 – 2020

Maandag 12 oktober
Goed begin van de week, lekker gewerkt en zo vloog de dag voorbij.
Thuis ben ik begonnen met koken en Kyra kwam helpen. De jongens dartelden wat om ons heen, dekten de tafel en vielen ons wat lastig. Het was een hilarisch tafereel eigenlijk. We hebben heerlijk gegeten, gelachen tijdens het eten en daarna ben ik de afwas gaan doen. Gek dat niemand dan komt helpen hè 😛
Kyra en Semm zijn nog naar de bioscoop gegaan, Mike heeft nog wat op zijn kamer gehangen en ik heb een rustige avond achter de laptop gehad.

Dinsdag 13 oktober
Na een drukke dag op kantoor ben ik nog een fles goede Port gaan halen, want mijn baas wordt morgen 50 jaar. Daar mag wel een fles port tegenaan gegooid worden vind ik 😛 Thuis heb ik de hardloopschoenen aangetrokken en ben ik nog een stuk gaan rennen. Het eten was bijna klaar toen ik thuis kwam en we hebben nog even aan tafel gezeten. Kyra hoefde eens niet te werken op een dinsdagavond, ook eens leuk. Na een lekkere douche ben ik op de bank gekropen en heb ik nog wat gekletst met Gertie. Gezellige avond.

Woensdag 14 oktober
Ik kon de fles port op het bureau zetten want mijn baas had een dagje vrij genomen, best logisch als je 50 wordt. Na het werk ben ik gaan sporten, boh dat was lekker! Daarna heb ik thuis nog wat gepoetst, samen met de kinderen gegeten en daarna nog even naar mijn oom en neef gegaan. Het was fijn om weer even bij ze te zijn, maar ik wilde niet te lang blijven want ze krijgen nog veel bezoek en dat kost toch best veel energie. Het voetbal hebben we thuis gekeken, maar we hadden beter iets anders kunnen kijken.. verschrikkelijk zeg!

Donderdag 15 oktober
Vanmorgen moest ik eerst naar J. voordat ik naar het werk ging. Ik heb tijdens dit uur de ogen uit mijn kop gejankt. Het is wel duidelijk dat ik mijn emoties nogal vast houd. Poe. Het was dan ook erg lastig om na de therapie naar het werk te gaan en die knop om te zetten. Daar moet ik geen gewoonte van maken, want het was lastig om de concentratie vast te houden. Thuis heb ik wat simpels gekookt en daarna ben ik direct naar mijn ouders gegaan. Ik had yoga maar had ook wel behoefte om gewoon even bij ze te zitten en te kletsen. Toen ik thuis kwam, ben ik direct naar bed gegaan.

Vrijdag 16 oktober
In de ochtend, moest ik met Kyra naar Maastricht, ze had examen van Etos. In de tijd dat zij haar examen heeft gemaakt, ben ik wat gaan wandelen en stond ik ineens midden op het vrijthof 😀thumbnail_IMG_20201016_101513 (Small) Ik ben gelijk de boekenwinkel in gelopen om even te neuzen en toen ik terug wilde gaan lopen belde Kyra al op. Ze was al klaar met haar examen en had het gehaald! Maar ik moest nog even 10 minuten lopen voordat ik bij haar was 😛 Oeps! Ik moest nog een medaille halen en daar reden we ook gelijk even langs. Bleek het in hetzelfde gebouw te liggen als waar Kyra’s vader werkte, dus zijn we daar ook maar een kopje thee gaan drinken. Daarna hebben we Mike naar school gebracht, want hij had een herfstwandeling en zijn we nog naar de supermarkt gegaan voor wat lekkere dingen te halen voor komend weekend. Tegen drie uur zijn we met z’n allen vertrokken richting Mierlo voor een lang weekend met de familie… maar daar schrijf ik nog over in een andere blog 😀

XmelX

4 thoughts on “Week 42 – 2020

    • Ik ben niet volledig leeg maar werken na de therapie is wel te veel van het goede inderdaad. Ik moet even mijn eigen ding kunnen doen en dat is niet te doen als je moet werken.. Helaas moet ik dit volgende week weer doen.. Maar ga aangeven dat het ook de laatste keer is want het is zwaar klote!

      Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s