Hup, Korte vakantie!

Wat jullie niet ontgaan is, is dat mijn ouders dit jaar 50 jaar getrouwd zijn. Om dit te vieren, hadden zij een vakantie naar Spanje geboekt voor elf personen. Mijn ouders, mijn broer met gezin (5 personen) en ik met gezin (4 personen). Helaas door Corona is die vakantie niet door gegaan en een andere vakantie boeken in de herfstvakantie (naar het buitenland) vonden ze te risicovol. Dus hebben zij uiteindelijk gekozen voor een lang weekend weg naar een hotel in Nederland. En niet zomaar een hotel.. Nee! Een Sporthotel! Je snapt dat ik helemaal in mijn sas was 😀

Vrijdag 16 oktober zijn we vertrokken naar Mierlo waar we mooi op tijd konden inchecken. We hebben de spullen snel op de kamer gegooid en zijn daarna eerst eens door het hotel gelopen om te kijken wat er allemaal te doen was. Ohhhhh, ik heb mijn ogen uitgekeken!! 😀
Ik vond het zo leuk! en ik niet alleen hoor 😀 De kinderen vonden het ook helemaal te gek en we zijn dan ook gelijk dingen gaan ondernemen en reserveren (dat moest je natuurlijk wel met al die maatregelen).
De eerste avond hebben we al de ping-pong tafel omsingeld, gevoetbald en met z’n allen tafelvoetbal gedaan (ja echt, met elf personen! Dat was echt hilarisch!). Ook hebben we al wat dingen gereserveerd en hebben we nog wat bij de bar gezeten. Na acht uur mocht er geen alcohol meer geschonken worden dus hadden we bij het eten al een aantal flessen in plaats van glazen wijn besteld. IMG_20201016_204715 (Small)Het personeel zelf stelde dat al voor, wat wij heel erg konden waarderen. Redelijk op tijd zijn we naar de kamers gegaan en hebben de kinderen de matrassen door de gangen gesleept en alles op één kamer gelegd. Met zes kinderen op één kamer.. je snapt dat je geen stap meer kon verzetten in die kamer 😛 Niet dat één van de volwassene dat ook  nog wilde hahahaha 😛  Voor mij was het een rustige nacht dus, want ik had de kamer voor mij alleen.
De hotelkamers waren overigens helemaal te gek!

Een grote bal sierde de kamer (en dat was gelijk Mike’s beste vriend 😛 ), alles was in het sport thema. Zelfs de poten van het bureau hadden sportsokken aan, de tegels op de badkamer leken op voetballen en in de lamp hing een stok met een vlaggetje (golf) 😀 Echt te leuk!

Zaterdag 17 oktober
Het ontbijt voor mijn ouders, Mike en mij was om acht uur. Ook dat moesten we reserveren. Allemaal heel begrijpelijk en niemand vond het erg dat we niet met elf man tegelijk konden ontbijten (vooral Kyra en Semm niet, want die hadden pas om tien uur hun ontbijt dus ze konden lekker uitslapen 😛 ). De tijdelijke ontbijtzaal was niet heel gezellig, maar de koffie was goed en het ontbijt was ook niets op aan te merken. Die gezelligheid maken we dan zelf wel 🙂
Mike vergreep zich aan de worstjes, bacon en pannenkoeken, terwijl ik het bij een sneetje brood, een cracker en twee eieren hield. Een bakje vers fruit erbij en iedereen heeft genoten 🙂 Dit is een van de dingen waar ik het meeste van geniet als ik op vakantie ben.. het ontbijt! 😀
Mijn moeder is met de jongens een uurtje gaan zwemmen, terwijl wij de grote sporthal onveilig aan het maken waren. Ik ben nog met mijn vader gaan fitnessen en de kinderen zijn ook meegegaan (inclusief Mike!).

We hebben nog met een groep getennist en met de hele groep gebowld. IMG_20201017_120916 (Small)Het is natuurlijk erg lastig om met 11 personen samen iets te doen, maar bowlen ging gelukkig wel. Wel op drie banen, maar toch! 😛 De lunch en het diner waren weer heerlijk en na het diner hebben we nog wat gepoold en bij de bar gezeten.

De kinderen hebben weer samen op één kamer geslapen, dus ik had de kamer weer voor mij alleen 🙂

Zondag 18 oktober
Om kwart voor zeven ben ik gaan hardlopen.

fbt

Het was echt nog donker en ik liep ook op een heel donker stuk. Echt eng was het niet, maar achteraf bedacht ik mij dat ik in zo’n gebied beter niet op zo’n donker stuk had moeten gaan lopen, volledig onbekend en niemand die wist waar ik naar toe zou lopen.. Beter over nadenken de volgende keer. Om acht uur weer ontbeten en we hadden ook weer een uur de tennisbaan gereserveerd. Daarna ben ik met de jongens naar het zwembad gegaan en terwijl hun zijn gaan zwemmen ben ik de sauna in gegaan. Dat was even een half uur genieten hoor!

fbt

De kinderen zijn een uur gaan jumpen en om zes uur zijn we met z’n alleen gaan grillen. Ondanks dat we aan drie tafels zaten, was het wel echt heel gezellig! De bediening in dit hotel is echt geweldig, net zoals de barkeepers en de receptionisten. Niks is teveel, alles wordt direct geregeld en echt iedereen is even aardig en behulpzaam.

Na het grillen hebben we weer aan de bar gezeten, maar na een half uurtje zijn de volwassenen naar boven gegaan en zijn de kinderen beneden gebleven en hebben spellen gedaan. Wij hebben ons samen op een kamer gezet en hebben nog wat gekletst. Ik ben wel echt op tijd gaan slapen, want ik was aardig moe!

Maandag 19 oktober
Deze ochtend hoefden we niet zo vroeg te ontbijten, om half tien pas. Dus ik ben rond half 8 uit mijn bed gerold, heb een koffie gemaakt en ben wat oefeningen gaan doen. Aangezien we echt de hele dag bezig en in beweging zijn, voelden mijn spieren behoorlijk pijnlijk en kon ik wel wat rek en strekoefeningen gebruiken. De kinderen konden van elf tot één uur naar Monkey Town en ik ben in die tijd met mijn vader gaan fitnessen. Ook ben ik nog met Mike gaan squashen.

burst

Hij wilde dat wel eens proberen en hij vond het ook echt leuk om te doen. Lucas en Semm kwamen ook nog even meedoen en ik merkte aan mijn knie dat ik dit echt niet moet doen zonder een brace of iets van ondersteuning. Om vijf uur zijn we met z’n allen naar het zwembad gegaan en ik ben weer een half uur de sauna in gedoken. IMG-20201019-WA0010 (Small)Het was heel rustig in de sauna, dus dat was dubbel zo fijn!

Voor de laatste keer hadden we ons diner en het was echt heel gezellig!IMG-20201016-WA0002 (Small) We hebben daarna nog best een tijd tafelvoetbal gedaan met z’n allen en ik daar heb ik bijna bij in mijn broek geplast van het lachen 😀 In de avond hebben we weer met z’n alleen op een kamer gezeten, maar ik ben wat eerder vertrokken. Was even klaar met de drukte en wilde op bed liggen.

Dinsdag 20 oktober
Na het ontbijt heb ik met Mike nog een uur gesquasht en daarna ben ik de koffers gaan pakken. Terwijl de kinderen nog lekker aan het sporten waren, hebben wij alles in de auto’s gegooid, fietsen weer op auto geladen en om half één hadden we nog een laatste lunch voordat we echt naar huis vertrokken. IMG-20201025-WA0000 (Small)We hebben afscheid genomen van elkaar en zijn ieder onze eigen weg gegaan. Mijn ouders hebben mij thuis afgezet en toen ik thuis alles had uitgepakt, ben ik naar de winkel gegaan. Ik was blij toen ik alles aan de kant had en niks meer hoefde te doen. We hebben nog een film samen gekeken en in de avond kwam Gertie langs. We hebben even kunnen bij kletsen, maar ik ben wederom vroeg gaan slapen.

Wat een onwijs leuke en sportieve dagen hebben we gehad. Ontzettend gelachen, genoten en het was ook echt leuk om de kinderen zo samen bij elkaar te zien. Ze zijn niet zo vaak bij elkaar, maar als je ziet hoe vertrouwd en leuk ze het hebben als ze samen zijn, zou je direct geloven als ik zou zeggen dat ze elkaar wekelijks zien 😀
Dit hotel is ook echt een aanrader voor iedereen!! Nog nooit zo ontzettend goed gegeten in een hotel, zelden zo’n leuk personeel meegemaakt en de activiteiten die je hier kunt doen zijn helemaal geweldig!
Mooi weekend! ❤

XmelX

9 thoughts on “Hup, Korte vakantie!

  1. Pingback: Week 43 – 2020 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s