Week 43 – 2020

Deze week begin ik bij de Woensdag, want de Maandag en Dinsdag zijn al beschreven in Hup, Korte vakantie!

Woensdag 21 oktober
De korte vakantie zat er al weer op, dus ik moest vanmorgen weer aan het werk. Op woensdag is mijn werkdag om 13:00 uur al afgelopen, dus het was een snelle ochtend. Ik had nog een afspraak bij de podoloog, maar daar was ik ook zo weer weg. Thuis heb ik mij weer aan de was gegeven, nog wat opgeruimd en daarna nog even langs mijn neef en oom gegaan. Dat was weer even fijn ❤
Daarna was het tijd om eten te koken, dus heb ik voor de kinderen frietjes gebakken. Ik ben zelf begonnen aan mijn nieuw voedingsschema, want ik ben er nu echt wel klaar mee. Nee, ik ben niet te dik, maar ik voel mij lichamelijk gewoon niet lekker met die paar kilo teveel. En zeker na deze vakantie was het echt nodig om wat kilo’s kwijt te raken. Nu moet ik mij aan de calorieën houden volgens het voedingsschema en dus moest ik groente en aardappelen afwegen. Ik had absoluut geen moeite met het feit dat de kinderen lekker aan de friet en snacks zaten en ik een enorme bord gezond voer voor mij had staan 🙂 De kinderen zijn opgehaald door hun vader, waar ze de rest van de herfstvakantie doorbrengen en mijn avond heb ik heel rustig op de bank doorgebracht.

Donderdag 22 oktober
Vandaag kon ik weer een hele dag benutten met werken en dat was ook wel nodig. Na het werk heb ik voor mijzelf gekookt en lekker gegeten. Ik wilde eigenlijk gaan hardlopen, maar aangezien ik een oproep per post, mail en sms had ontvangen of ik alsjeblieft bloed wilde komen geven, ben ik dat maar gaan doen. Prioriteiten hè 🙂 IMG_20201022_190538 (Small)Het was aardig druk, dus ik heb wel even moeten wachten, maar toen ik eenmaal de naald in mijn arm had was ik weer heel snel klaar. Ik ben bij mijn ouders nog een kopje thee gaan drinken en thuis heerlijk vroeg met een boek het bed in gekropen.

Vrijdag 23 oktober
Het is altijd vreemd als je op een vrijdag moet werken, maar vandaag moest ik er weer eens aan geloven helaas. Ik had de dag wel nodig om weer een beetje bij te werken en zo vloog de vrijdag werkelijk voorbij. Ik ben na het werk gaan hardlopen, maar mijn hoofd wilde meer dan mijn lijf. IMG_20201023_180043 (Small)Mijn benen werkten totaal niet mee en voelde alsof ik lood mee sleepte. Jammer.
Thuis heb ik weer gekookt en later op de avond zijn Alique en Gertie nog langs gekomen. We hebben ontzettend gelachen en een heel leuke avond gehad!

Zaterdag 24 oktober
In de ochtend weer een HIIT training gehad en damn.. die zijn toch echt wel heftig hoor! Ik heb de rest van de ochtend lekker rustig gedaan en rond één uur kwam een vriend van mij lunchen en bijkletsen. Dat was wel even gezellig! Daarna ben ik weer verdronken op de bank met een boek en na het eten ben ik naar Alique gegaan om daar wat te kletsen en horror films te kijken! Heerlijke avond dus 😀

Zondag 25 oktober
De klok is een uur terug gegaan, dus ik lag om half zes al wakker. Great!
Ik heb die tijd benut door te lezen (ja, het boek is uit LoL) en na een ontbijt ben ik naar mijn ouders gegaan. Daarna ben ik de boodschappen gaan doen, heb ik thuis gestreken, wat sport gekeken en vreselijk hard op de bank in slaap gevallen tijdens het kijken van sport. Idioot, want als ik ook maar even op de bank zit, vallen mijn ogen heel snel dicht. De kinderen kwamen rond zeven uur weer thuis en hebben we nog gekletst over hun dagen bij hun pa.

Ineens bedacht ik mij dat ik helemaal klaar ben met dit jaar. Dat geldt denk ik wel voor meer mensen.. Of we nog terug gaan naar een “normaal” leven is nog maar de vraag :/

XmelX

One thought on “Week 43 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s