Week 45 – 2020

Maandag 2 November
Weer een productieve dag gehad op kantoor en het was ook nog heel gezellig. Na het werk wilde ik gaan lopen, maar Alique was er al dus dat feest ging niet door. Ik heb ’s avonds wel nog een half uurtje op de mat wat gedaan en dat deed mij ook wel goed. Beter dat, dan helemaal niks doen.
Het was verder een rustige avond.

Dinsdag 3 November
Omdat het een hectische dag was op mijn werk, voelde ik mij echt leeg na het werk. Ik durfde dan ook niet goed te gaan rennen. Daar moet ik dus iets op gaan verzinnen, even overleggen met mijn coach. Ik heb gekookt voor Mike en mij en daarna nog wat grondoefeningen gedaan. Kort maar krachtig! Gertie kwam nog langs en we hebben gezellig gekletst. Ik ben op tijd gaan slapen, maar kwam lastig in slaap. Dat moet echt gaan ophouden.

Woensdag 4 November
Ik had gehoopt vanmorgen het nieuws te krijgen dat Trump niet nog eens 4 jaar president is, maar helaas. Dat gaat nog een lange weg worden ben ik bang. Na het werk ben ik gaan sporten met pap en daarna snel wat opgehaald bij de apotheek voor Kyra. Thuis heb ik nog gepoetst en daarna frietjes gebakken voor de kinderen. Ik had zelf bloemkool! Lekker!  Na de afwas nog een wasje gedraaid en wat geschreven. Soms moet ik nog wel denken aan die gezellige woensdagavonden met Joyce. We hebben echt wel lol gehad altijd.. jammer toch. Ach ja, kan er niks aan veranderen helaas.

Donderdag 5 November
De week weer goed afgesloten op het werk en thuis met de kinderen gegeten. Na de afwas ben ik naar pap en mam gegaan voor een avond yoga. We hebben de boel weer flink opgerekt. Thuis ben ik niet lang meer opgebleven, maar heb ik snel mijn warme bed opgezocht. Ik snak naar het weekend.

Vrijdag 6 November
Ik kon mij voor de afwisseling verheugen op een hele rustige vrijdag. Eindelijk eens geen vrijdag die vol gepland staat met afspraken en die ik nog moet doen, maar ik kon gewoon doen waar ik zin in had. Dus eerst de boodschappen gedaan, daarna een stuk gaan hardlopen en om één uur gaan sporten met mijn vader. Sja, als ik kan doen wat ik wil, dan heeft dat meestal met sport te maken 😀
Toen Mike thuis kwam van school, zijn we aan een opdracht begonnen. Een gezicht maken van groente en fruit. Mike had zijn idee al helemaal in zijn hoofd zitten! Aangezien het nieuws op dit moment allemaal met Trump te maken heeft, heeft Mike gewoon het gezicht van Trump gemaakt 😛 IMG_20201106_162335 (Small)Is nog goed gelukt ook 😀
Tegen vier uur zijn de kinderen naar hun vader gegaan en nadat ik gegeten had, kwam Alique langs. Even later kwam Gertie ook en we hebben echt een hele leuke avond gehad! Ik mocht een gin-tonic drinken (suikervrije tonic) en daar heb ik echt van genoten. Gertie ging rond tien uur naar huis en Alique en ik hebben nog kletsend een film gekeken (je snapt dat we geen idee meer hebben welke film dat nou was hahahaha). Pas om één uur ging ik naar bed! Ik heb Alique niet eens meer naar bed horen komen, dus ik sliep ook heel snel!

Zaterdag 7 November
Half zeven was ik alweer wakker. Dus laat gaan slapen, helpt echt niet om eens wat langer door te slapen 😛 Ik ben pas om acht uur opgestaan en heb een ontbijt gemaakt. Een uurtje later kwam Alique ook beneden en heb ik voor haar ook een ontbijt gemaakt. Toen ze naar huis ging, ben ik gaan stofzuigen, wasje gaan draaien en daarna heb ik mij op de bank genesteld en ben ik gaan lezen.

Ik begon te merken dat ik in begon te dommelen, dus heb ik een rugzak gepakt, wat gewicht erin gegooid en naar mijn ouders gewandeld. Daar heb ik wat gedronken, gekletst, nog met mijn moeder naar de winkel gegaan en daarna heeft ze mij thuis af gezet. Ik ben gaan douchen en ben weer verder gaan lezen. Helaas ben ik niet ver gekomen, want ik viel weer eens in slaap. Ik heb nog gekookt, gegeten en de rest van de avond voetbal gekeken, gelezen en geschreven. What a perfect saturday!

Zondag 8 November
Toen ik wakker werd ben ik gaan hardlopen. Na een douche en ontbijt, ben ik de auto gaan wassen en om elf uur ben ik gaan squashen met Mike en zijn vader.

Dat was wel weer lekker, maar ik voelde ook echt wel de kilometers die ik eerder gerend had. Thuis ben ik nog wat gaan poetsen en toen moest ik echt even gaan liggen. Er was voetbal op dus dat wilde ik kijken, maar helaas werd ik ineens wakker toen het al donker was. Gewoon twee uur knock out gelegen. Misschien toch iets teveel gedaan vandaag 😛
Ik heb nog eten gemaakt en de kinderen kwamen rond acht uur thuis. De rest van de avond heb ik alleen maar sport gekeken. Daar zijn zondagen voor 😀

Genoten van een heerlijk weekend en eigenlijk was de hele week wel heel erg aangenaam 😀 Finally!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s