Week 46 – 2020

Maandag 9 November 
Mijn collega had een weekje vrij dus ik was al voorbereid op een drukkere week, maar vandaag viel het in ieder geval mee. Het wordt wat rustiger in het transport, dat merken we wel. Niet alleen vanwege Covid maar ook omdat we richting het einde van het jaar kruipen, dan is het altijd wat rustiger. Na het werk met Mike bij mijn ouders gaan eten en daar heb ik echt een enorme berg groente gegeten. Heerlijk! Het was ook weer even gezellig 😀 Eenmaal thuis heb ik nog wat gepoetst, nog even bij Mike op de kamer gezeten en daarna op de bank met een kopje koffie en een appel Harry Potter gekeken 🙂 

Dinsdag 10 November
Vandaag was dus wel een pittige dag op kantoor en dus was ik blij dat ik na mijn werk even een rondje kon gaan rennen. Gelijk mijn nieuwe Stox sokken gebruikt en dat loopt voor mij wel een stuk fijner. Na het rennen gekookt en samen met Mike gegeten. Gertie kwam nog langs en Kyra kwam rond kwart over negen thuis. Ik ben vandaag ook begonnen met een nieuw voedingsschema. Eens kijken of ik hiermee nog iets sneller gewicht verlies 😀

Woensdag 11 November
Wat een dramatische dag op kantoor, pffff! Ik kwam pas rond kwart voor twee thuis en was dus te laat voor het sporten, aangezien ik ook nog moest eten. Dat heb ik snel tussen het aankleden door gedaan (paar happen kwark) en gelijk door naar de sportschool. Je moet een tijd boeken en dan is het zonde als je die tijd moet verspillen. Maar omdat ik zo opgefokt was, liep het sporten ook voor geen meter. Ik was niet vooruit te branden en zat veel te veel in mijn hoofd. Dit had geen zin dus. Ik heb er in ieder geval wel voor gezorgd dat ik een nieuw sport schema krijg en daar ga ik dan maar met frisse moed aan beginnen. Thuis heb ik nog maar even wat gegeten en ook alvast de kerstcadeaus ingepakt. Voor de kinderen ben ik al klaar, dat is lekker op tijd. Ik heb nog wat gestoft, eten gekookt en met z’n drietjes gegeten want Semm was ziek. In de avond hebben ze de grote krabpaal opgehaald dus nu hebben we weer wat meer ruimte. Rustige avond verder, heerlijk. 

Donderdag 12 November
Het werd nog een drukke dag op kantoor dus ik was blij toen ik in de auto zat en mijn weekend begonnen was. Samen met de kinderen gegeten en daarna naar mijn ouders gegaan voor een avond yoga. Het was wel echt hilarisch dit keer, ik had gewoon de slappe lach! Maar toen die voorbij was hebben we nog goed mee kunnen doen 😛 Toen ik thuis kwam ben ik gelijk naar bed gegaan. 

Vrijdag 13 November
Ik kon vanmorgen naar de preventie bij de tandarts en heb mijn gebit weer heerlijk schoon. Na de boodschappen ben ik nog even langs mijn oom en neefje gegaan en daar kreeg ik een telefoontje van mijn vader dat hij met mijn moeder naar de Eerste hulp ging omdat ze enorm veel pijn had. Haar galblaas moet er uit maar ze hadden haar deze week al gezegd dat in verband met Covid, ze nog geen idee hadden wanneer ze dat konden doen. Kon een maand duren, kon ook ook drie maanden zijn.. En nu kon ze dus naar de eerste hulp omdat ze al de hele nacht op was met intense pijn. Ik zou naar Purmerend gaan met Mike als hij uit school kwam, maar door dit voorval twijfelde ik wel… Mijn ouders drukten mij beiden op het hart dat ik gewoon moest gaan en dat heb ik dan ook maar gedaan. Onderweg belde mijn vader nog op dat mijn moeder geopereerd werd en dat ze haar galblaas eruit gingen halen (gelukkig!!). Aan de ene kant was ik opgelucht, aan de andere kant wilde ik liever naar huis om daar te zijn voor mijn moeder als ze weer naar huis mocht. Nou ja, we waren er bijna en zijn dus doorgereden en toen we in Purmerend waren ben ik met Maaike eerst een stuk gaan wandelen. Na de wandeling zijn we gaan douchen en hebben in die tijd gewoon door gekletst. Eerst ik in de douche en daarna Maaike 😀 en gewoon doorpraten de hele tijd 😀 Dat krijg je als je elkaar te weinig ziet hahahaha. We hebben daarna nog een lekker avondje op de bank gehad.

Ik kreeg nog bericht van mijn vader dat de operatie prima was gegaan en dat mijn moeder morgenvroeg weer naar huis mocht. Godzijdank!

Zaterdag 14 November
Ik had nogal beroerd geslapen dus in de ochtend besloten om niet te gaan hardlopen, maar rustig op de bank nog wat te lezen. Toen Maaike en Mike beneden kwamen, ben ik mijn ontbijt gaan maken en toen de rest ook klaar was met ontbijten, zijn we de stad in gegaan. Mike moest naar de kapper en in Purmerend zit gewoon een hele goede kapper dus daar maken we maar gebruik van. Daarna zijn we nog een aantal winkels in gelopen, maar het was nogal vries en druilerig weer dus nadat we de oliebollen in the pocket hadden, zijn we weer richting huis gegaan. We hebben geluncht (ik met kwark en de jongens met oliebollen!… boh die roken lekker hahahahaha) en daarna is Maaike even gaan liggen en ik heb mijn op de bank genesteld. De jongens zaten te gamen, ik heb gelezen (en nog even gedut) en dus was het een heerlijke chille middag! Terwijl de rest frietjes aten met het avondeten, had ik mijn berg groente en kip klaar gemaakt 😀  We hebben allemaal heerlijk gegeten en nadat alles opgeruimd was hebben we een spelletje kolonisten van Catan gedaan. Dat vind ik echt één van de beste spellen ooit bedacht en ik ben er dan ook dol op! Het was voor Mike de eerste keer dat hij dit spel speelde en hij vond het ook best leuk. Echt heerlijk om weer eens te doen (je moet het met minstens drie personen doen en helaas zijn er zelden twee anderen die met mij willen mee spelen)
Daarna nog wat voor de tv gehangen, gelachen en gekletst en weer op tijd gaan slapen. 

Zondag 15 November
Ik had gelukkig wat beter geslapen, maar ik ben toch niet gaan hardlopen. Mijn nieuwe hardloopschoenen waren aangekomen en die wilde ik thuis graag uitproberen. We zijn ook direct na het ontbijt naar huis gereden, want ik wilde naar mijn moeder. Ik had het hele weekend contact proberen te houden, maar ze was echt nog behoorlijk beroerd dus ik wilde er gewoon zo snel mogelijk naar toe. De terugreis verliep prima, het was niet druk dus we konden lekker doorrijden. Mijn moeder was ook echt nog beroerd van de operatie en dat kon ook wel nog een tijdje duren. Ze voelde in ieder geval die “steen” in haar lijf niet meer en dat was wel een prettig gevoel. Nadat ze naar bed was gegaan zijn Mike en ik ook naar huis gegaan en daar ben ik gelijk in mijn hardloopkleren en nieuwe schoenen geschoten. Ik voelde al gelijk dat ze waarschijnlijk te strak waren, maar ik wilde ze toch een kans geven. Na die run wist ik het wel zeker, deze schoenen waren te klein! Verdorie! Ik had ze in de uitverkoop gekocht en kon ze voor dat bedrag helaas niet meer ruilen. Pech. 
We hebben voor de rest niet meer veel gedaan, lekker rustig aan gedaan. En aangezien ik een cheat mocht doen, heb ik een pizza taco besteld want daar had ik echt enorm veel zin in!

IMG_20201115_164441 (Small)

Ziet er wel lekker uit hè

Mike had pasta en we hebben echt heerlijk gegeten! Ik heb er bijna twee uur over gedaan, maar de hele pizza was op! 😀 
Dat ga ik morgen vast zien op de weegschaal hahahahahaha.  

Drukke week, maar dat voelde niet vervelend. Ik hoop wel dat mijn moeder snel opknapt.

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s