Week 47 – 2020

Maandag 16 November
Mijn collega was er weer na een weekje vrij en dus waren we weer compleet. Dat werkt toch altijd net iets lekkerder. Na het werk heb ik gegeten met Mike en ben ik nog langs mijn moeder gegaan. Ze was nog altijd heel beroerd en dat is ook echt normaal. Uiteraard is dat behoorlijk klote voor haar, maar het is nu eenmaal zo. Thuis heb ik nog even met een poetsdoek rond gerend en toen Kyra eenmaal thuis was, ben ik ook meteen naar bed gegaan.

Dinsdag 17 November
De dinsdagen verlopen eigenlijk altijd hetzelfde. Werken, hardlopen, eten koken, eten met Mike, afwassen, douchen en dan op de bank de hele avond met Gertie kletsen 😀

Altijd meteen naar het toilet bij thuiskomst 🙂

Vind ik dat vervelend? Nope ! Ik hou van regelmaat en routine. Ik ben ook wel heel impulsief, maar de tijd voor impulsieve dingen is er nu gewoon niet. Helaas..

Woensdag 18 November
Ik ben na het werk weer gaan sporten, maar dit keer alleen. Pap durfde mijn moeder nog niet alleen te laten en is dus heel trouw thuis gebleven. Ik ben aan mijn nieuwe schema begonnen en die was behoorlijk pittig! Nieuwe oefeningen (daar hou ik van!) maar ook oefeningen waar ik meer gewicht bij moest gebruiken en ik merkte tijdens het sporten al dat mijn benen het heel moeilijk hadden! Directe overbelasting dus.. dat ging ik morgen echt wel voelen! Maar het is een leuk schema, dus ik ben er blij mee.
Thuis heb ik nog wat gepoetst en daarna al het eten voorbereid. Toen alle kinderen present waren, heb ik het eten gemaakt en hebben we gezellig samen gegeten. Ik heb nog aan de laptop gezeten en ben heel vroeg (half tien) gaan slapen. Lekkah!

Donderdag 19 November
Fijne werkweek gehad en alles afgemaakt. Zeer bevredigend gevoel altijd 😀 Toen ik thuis kwam, was Kyra al aan het koken, dus ik hoefde alleen de tafel nog te dekken. Als ik met die twee alleen eet, dan hebben we echt de grootste lol. Heerlijke gesprekken, slappe lach en heel veel eerlijkheid. De openheid in onze familie is echt te gek. Ik had weer yoga en uiteraard is dit voor mijn moeder een no go, dus heb ik het alleen thuis gedaan. Ik heb wierook aangemaakt, wat rustige muziek erbij aangezet en een heerlijk uur yoga gehad. Enige nadeel: Noah vond het ook heel interessant 😛

Nieuwsgierige kat 😛

Daarna nog een kop koffie gedronken en lekker vroeg het bed in gerold.

Vrijdag 20 November
Ik voelde gisteren al wat spierpijn, maar vanmorgen was het tien keer erger! Toen ik naar het toilet wilde, moest ik mij gewoon vasthouden aan de muur om te gaan zitten 😮  Niet te doen, echt! De trap weer oplopen was een hel en ik wist dat ik vandaag niet veel zou klaar spelen in de sportschool. Toen Mike naar school was, ben ik gelijk naar de winkel gegaan en heb mijn ouders verse broodjes gebracht. Mam at al wat meer en voelde zich iets minder beroerd, maar ik kon wel zien dat ze toch nog pijn had. Ik ben om twaalf uur gaan sporten en kwam mijn fysiotherapeute tegen. Die zag al hoe moeilijk ik liep en na een kort gesprek had ik een afspraak bij ‘r gemaakt en zei ze dat ik alleen moest fietsen en op de crosstrainer moest gaan. Dat heb ik dus ook gedaan (heel eerlijk: veel meer kon ik ook niet! 😛 ).

buikspieren trainen

Mijn hamstrings staan echt strak en die spierpijn is niet te harden!! Leuk.. zo’n nieuw schema hahahaha. Thuis heb ik snel een cake gemaakt, in de oven gezet en in de douche gesprongen. Om twee uur kwamen Valentina en Tyler en nadat we een plakje warme cake hadden gegeten (ik niet ofcourse), zijn de jongens boven gaan gamen en konden Valentina en ik even rustig praten. Het was echt een hele fijne middag! Toen Mike opgehaald werd, zijn Valentina en Tyler ook naar huis gegaan en ben ik gaan koken en eten. Daarna had ik een filmpje gepland met mijzelf en ben ik dus naar de bioscoop gegaan (Freaky, leuke film!). Heerlijk was het, weer eens alleen naar de bios.

filmpje loeren

Dat was al even geleden! Eenmaal weer thuis ben ik gelijk mijn bed in gekropen en heb ik nog wat gelezen. Ik ben begonnen aan de reeks van de Zeven Zussen. Ben wel benieuwd hoe die boeken zijn.

Zaterdag 21 November
Ik had eigenlijk een groeps-les HIIT opstaan om half tien, maar ik merkte al toen ik opstond dat het niks ging worden. Die les heb ik dus moeten afzeggen 😦 Ik baalde er enorm van, maar ik kon nog niet één squat doen, laat staan dat ik een half uur alles moet geven. In plaats daarvan heb ik mijn schoenen aangetrokken, mijn rugzak gevuld en ben ik naar mijn ouders gewandeld. Dan maar de pijn uit de benen lopen. Na drie kwartier kwam ik daar aan en hebben we eerst wat zitten kletsen. Daarna ben ik met mijn moeder een stukje gaan wandelen. Buitenlucht zal haar goed doen. We zijn naar de winkel gewandeld en weer terug en dat ging op zich wel goed. Ik merkte wel aan het einde van de wandeling dat ze ook echt genoeg gelopen had en dat ze blij was weer thuis te zijn. We hebben samen nog geluncht en toen ben ik naar huis gegaan. Ik heb thuis een wasje gedraaid, makkelijke kleren aan getrokken en heb een film opgezet (Split). Daarna gegeten en vervolgens de docu “Heal” gekeken. Prachtige documentaire! Absolute aanrader. Rond half tien lag ik gewoon weer in mijn bed en heb ik nog wat pagina’s gelezen.

Zondag 22 November
In de ochtend rustig aan gedaan en om elf uur gaan squashen met mijn ex man. Ik had hem gezegd dat ik zware en pijnlijke benen had (vooral de hamstrings) dus we hebben in het begin rustig aan gedaan. Maar wij kunnen dat niet zo goed.. rustig aan doen als we sporten. Dus halverwege zijn we toch een standje hoger gegaan en hebben elkaar wel alle hoeken van de ruimte laten zien 🙂 Op sportief gebied halen we altijd het beste bij elkaar naar boven 😀 Thuis heb ik gedoucht en ben ik even op de bank een dutje gaan doen. Mike kwam eerder thuis want we moesten voor school een opdracht maken: Duitse koekjes bakken en daar een filmpje van maken. Het ging heel goed!

Thüringer spitzbuben

We hebben ook echt wel gelachen, maar het was vooral heel goed gelukt! En de koekjes smaakten echt super lekker. Toen Kyra ook thuis kwam, heb ik een wasje gedraaid en ben ik sport gaan kijken. Weer op tijd naar bed gegaan, want er staat weer een nieuwe werkweek op mij te wachten.

Pijnlijke week (lichamelijk gezien) maar voor de rest niks te klagen!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s