Week 48 – 2020

Maandag 23 november
Na een aangename werkdag, kon ik bij mijn ouders aanschuiven en hoefde ik niet zelf te koken 🙂 Altijd prettig. Ik begin het koken minder vervelend te vinden maar het is toch wel fijn als je bij moeders aan kunt schuiven. Eenmaal thuis heb ik nog even wat gepoetst alvorens ik lekker met kopje koffie op de bank ben gaan zitten.

Dinsdag 24 november
Vanuit mijn werk gelijk in de hardloopkleren gesprongen en een stuk gaan hardlopen. Ik ben nog altijd aan het opbouwen naar een 5k. Rustig aan, één of twee keer per week, want ik heb geen zin straks weer te horen dat ik moet “rusten”. Dat heb ik wel genoeg gedaan. En dit werkt prima voor mij. Toen ik thuis kwam ben ik gaan koken en heb ik met Mike gegeten. We hebben nog wat geouwehoerd na het eten en toen ben ik maar gaan afwassen. Douchen, koffie maken en gezellig met Gertie de rest van de avond vol gekletst.

Woensdag 25 november
Mijn vader is vandaag weer meegegaan naar de sportschool. Hij durfde mijn ma nu wel een uurtje alleen te laten en dus konden we weer samen de gewichten trotseren! 🙂 Ik heb mijn nieuwe schema weer gedaan en dit keer kwam er gelukkig niet zoveel protest van mijn benen. Het ging best lekker eigenlijk.
Na het sporten thuis wat opgeruimd, gepoetst, eten voorbereid, opgefrist en uiteindelijk met de jongens gegeten. Kyra was sporten, dus die had ik haar eten al voorgeschoteld. Na de afwas heb ik mij op de bank genesteld met de laptop. Wat geschreven en alvast een aanloop gemaakt naar een nieuw fotoboek.
Chille avond.

Donderdag 26 november
Ik heb weer een heerlijke taak toegewezen gekregen op het werk, NOT! Nou ja, daar begin ik volgende week wel aan. Toen ik thuis kwam was Kyra al aan het koken en hebben we samen gegeten. Het was weer eens gezellig aan tafel, als we zo met z’n drieën samen eten, liggen meestal helemaal in een deuk 😀 Geniale kinderen heb ik. Het is wel apart dat ze zo snel alle kanten op vliegen na het eten, waardoor ik er vaak alleen voor sta als de afwas gedaan moet worden 😉 Het is maar goed dat ik afwassen niet erg vind.
Mike is naar boven gevlogen, Kyra ging naar een vriendin en ik had nog yoga. Ik heb na de yoga nog een kopje koffie gedronken en ben vervolgens naar bed gegaan.

Vrijdag 27 november
Ik heb Mike vandaag op school afgezet en daarna direct naar de winkel gegaan. Nog snel wat broodjes bij mijn ouders afgegeven en om tien uur had ik een afspraak bij mijn fysiotherapeute. Mijn hamstrings waren nog altijd strak en die hadden wel een flinke massage nodig. En die heb ik ook gehad!! Lieve hemel. Ik schoof steeds meer van de bank af, want het deed oprecht pijn. Ik ben geen mietje en kan heel wat hebben, maar ik heb echt 20 minuten op mijn tanden gebeten! Een uur later zagen mijn benen er zo uit..

Dus je snapt waarom ik pijn had 😛 Ik ben twee uur later gaan sporten en merkte wel meteen dat mijn benen een stuk losser waren, dus de pijn was het wel waard. Na het sporten hebben Kyra en ik Mike van school gehaald en zijn we naar Hornbach gegaan voor nieuw kerstballen (ik heb kerstballen voor 3 bomen denk ik, maar Kyra wilde andere.. zucht!). We zijn daarna nog even snel de stad in gegaan want Kyra wilde nog een nieuwe jas halen. Mike en ik dan ook maar gelijk een nieuwe trui en we hebben nog een heerlijke milkshake en koffie gehaald. Thuis hebben we KFC gegeten. In overleg met mijn voedingscoach mocht ik wat kipstukken eten (af en toe moet je gewoon cheaten), maar dat vulde mij niet echt. IMG_20201127_173648 (Small)Ik mis dan toch die berg groente. ’s Avonds hadden we een leuke film op staan, dus ik ben pas rond half elf naar bed gegaan (dat is echt laat voor mij!)

Zaterdag 28 november
Om half tien kon ik weer naar de HIIT les en die ging echt lekker! Ik merk dat ik conditioneel echt wel steeds beter word. Love it! Na die les moest ik mij een beetje haasten, want mijn ouders kwamen langs om te helpen met mijn nieuwe kastje. Ik heb mijn computer vermoord, het computermeubel weg gedaan en een nieuw kastje besteld. Ik had al gelezen dat het een ellende was om deze in elkaar te zetten (helaas geen Ikea) dus ik vond het wel leuk als mijn ouders kwamen helpen. Als ik dit met mijn vader had moeten doen, dan had ik alleen maar in een deuk gelegen dus was ik blij dat mijn moeder hielp en mijn vader zich met Mike bezig hield. Het was inderdaad een klote kast om in elkaar te zetten (gaapt ook aan alle kanten hahahaha), maar het is ons gelukt! 😀IMG_20201128_145715 (Small) We hebben nog samen geluncht en daarna zijn mijn ouders naar huis gegaan. Ik ben verder gegaan met de boel opruimen, alles omgooien in de kasten en langzaam alle kerstspullen naar beneden halen. Tegen vier uur ben ik even op de bank gaan zitten… en om half zes schrok ik wakker! Godverdomme, gebeurt mij zo vaak de laatste tijd! Ik ben gelijk gaan koken en ’s avonds heb ik voor de kids nog wat lekkers op tafel getoverd. Zelf was ik doodmoe en ben om half tien al gaan slapen. Ik hoorde de kinderen boven nog gieren van het lachen, dan val je echt met een heel fijn gevoel in slaap!

Zondag 29 november
Ik werd pas om half acht wakker 😮 !! Half acht!! Dat is echt lang geleden 😀 Gelukzalig ben ik naar beneden gegaan en heb eerst gemediteerd. IMG_20201129_081815 (Small)Daarna een ontbijtje voor mij gemaakt en toen Mike beneden kwam, voor hem een broodje spek gemaakt. We zijn om elf uur gaan squashen en dat was wel lachen! Mike is niet zo sportief aangelegd en heeft een conditie van een visstick dus ik had nog geen verdwaalde zweetdruppel gezien, terwijl hij na 40 minuten helemaal gaar was hahahahaha. Ik vind het allemaal prima, ik ben al lang blij dat hij zo nu en dan met mij mee gaat en toch iets doet. Toen ik thuis was moest ik de servicelijn bellen van mijn ketel want ik had geen warm water. Die lui stonden echt binnen no time aan de deur en het was ook zo gefikst. Kon ik tenminste douchen. In de tussentijd heb ik de kerstboom opgezet en de lampjes er in gehangen. De ballen, frutsels en slingers doen de kinderen altijd en zo ook dit jaar.

Ik moet zeggen: de boom ziet er weer mooi uit ❤ (als ik de boom zelf zou optuigen, dan hing hij vol met verschillende kleuren en aparte ballen… Beetje gekkigheid!) Ik ben ook blij met mijn nieuwe kastje erbij, dat ziet er echt zoveel beter uit!
In de middag kwam nog een klasgenoot van Mike, want ze moesten voor school iets filmen. Ze hebben daarna nog wat gegamed en ik heb voor de afwisseling eens gekeken naar Formule 1. Enorme crash gezien (die hebben jullie vast ook gezien) en dat was wel even schrikken! Lieve hemel..
Ik ben gaan koken en hoefde alleen voor mijzelf te koken, want de kinderen wilde iets bestellen. Terwijl ik dus aan mijn gehakt met bloemkool zat, genoten zij van hamburgers, frietjes en schnitzel met champignon roomsaus! 😮

Gemeen hè.. 😦
Ik ben trots op mijzelf dat ik gewoon mijn eigen plan trek en mijn doel voor ogen houd (tussenstand 64,8 kilo dus al 5,5 kilo kwijt!). De volgende cheat eet ik wel een paar hamburgers 😛

XmelX

3 thoughts on “Week 48 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s