Week 49- 2020

Maandag 30 november
Morgen begint alweer de laatste maand van het jaar.. tijd vliegt, zelfs in de Corona tijd! Ik weet gewoon dat volgend jaar een beter jaar wordt. Better mindset, better life! 
Na het werk zijn Mike en ik bij mijn ouders gaan eten. Heerlijk en gezellig weer. Toen we thuis waren heb ik nog wat huishouden gedaan en daarna ben ik op de bank geploft. Omdat Harry Potter op tv was, lag ik weer veel te laat in bed (ik moet dat gewoon kijken als dat op tv is, kan er niks aan doen!)

Dinsdag 1 december
En ja hoor.. ik had niet naar Harry Potter moeten kijken hahahaha. Kwam slecht mijn bed uit, pff!
Maar nadat ik eenmaal gemediteerd had, kon ik de dag weer helemaal aan! Ik ben na het werk nog gaan hardlopen en heb daarna pas eten gemaakt. Gelukkig is Mike flexibel 😛 We hebben lekker gegeten en daarna ben ik gaan douchen. Heerlijk fris op de bank gehangen met Gertie. Altijd gezellig.

Woensdag 2 december
Mijn ouders hadden ineens besloten een aantal dagen weg te gaan (dat is het fijne leven van gepensioneerde mensen 😀 ) en dus moest ik alleen sporten. Dat deert mij niet, want ik knal net zo goed in mijn eentje. Mijn nieuwe schema zit er lekker in. Nog een paar keer en dan kan ik wat gewichten verhogen. Thuis heb ik nog wat gerommeld en al eerder wat voor Kyra gekookt, want zij ging nog sporten. Ik heb daarna alleen met de jongens gegeten, voor hun frietjes en voor mij groente en kip. Na de afwas moest ik met Mike naar de pedicure, want hij had last van zijn teennagel. De nagelbeugel was eraf en dat merkte hij wel, dus hebben we een nieuwe laten zetten. Even in de gaten houden of dit zo over gaat, want anders moet hij aan die teen ook nog geopereerd worden. Eenmaal thuis heb ik nog even aan de laptop gezeten en dit keer ben ik wél op tijd naar bed gegaan. 

Donderdag 3 december
Ik hoefde vandaag niet de hele dag te werken, want ik moest met Mike om 14:20 uur naar de tandarts. Gek is dat als je laatste werkdag ineens eerder is afgelopen. Mike’s gebit is weer helemaal schoon, geseald en klaar voor de beugel die over anderhalve week geplaatst wordt. We zijn nog even snel naar de winkel gegaan en thuis hebben we samen nog wat huiswerk gemaakt. Even met een paar dingen op weg helpen, dan schiet het een stuk beter op merk ik! Het is nog lastig genoeg voor hem om te leren, want hij denk dat als hij een paragraaf in de les gedaan heeft, hij de stof wel kent. Maar als je daar een proefwerk voor moet maken, zie je wel dat er nog veel is wat niet is blijven hangen 😛 Dat is hem nu wel duidelijk, dus nu beseft hij zich wel dat je soms wat beter moet leren. You live and you learn 😀
Gezellig weer met de kinderen gegeten en later op de avond had ik nog yoga. Ik ben niet snel daarna naar bed gegaan. 

Vrijdag 4 december
Rond kwart over acht was ik al in de winkel en omdat mijn ouders nog niet terug waren, hoefde ik ook geen broodjes af te geven. Ik moest om half twaalf naar de fysio en ze heeft mijn kuiten wat gemasseerd (niet zo pijnlijk als mijn hamstrings gelukkig, die zijn nog altijd niet geheeld!). Ik ben daarna een uur gaan sporten en thuis nog wat met Kyra gekletst en met Mike aan school gewerkt. Nadat Mike en Kyra waren opgehaald heb ik gegeten en ben ik langs mijn ouders gegaan, die inmiddels thuis waren gekomen. Mijn oom en neefje waren er ook (gezellig!!) en mijn oom stond er van te kijken hoeveel ik was afgevallen 😀 (streelde mijn ego wel!). We hebben wat gedronken en ontzettend gelachen en om negen uur ben ik nog met Gertie naar de bioscoop gegaan. Ik was moe, al voordat we in de bios zaten en de film was zo ontzettend goed, dat mijn ogen af en toe gewoon dicht vielen hahahahaha. Ik was blij toen ik in bed lag, 

Zaterdag 5 december 
Vanmorgen weer een HIIT les en die ging lekker hoor! Ohhhh, wat hou ik toch van sporten, ik word er echt gelukkig van. Ken je dat?? 😉
Daarna had ik afgesproken naar Alique te gaan en daar heb ik hun ook geholpen in de tuin. Ze hebben een enorme tuin, dus het was best veel werk. Maar ik help ze graag, haar ouders zijn mij ook ontzettend dankbaar daarvoor en alleen al daarvoor doe ik het graag! Ik had ze ook nog een schaal met lekkers mee genomen 🙂 Gewoon omdat het leuk is 😀 En ze konden het enorm waarderen ook! Thuis heb ik even op de bank gezeten en toen heb ik mij helemaal in het zwart gekleed en ben ik de zak van Sinterklaas bij Gertie voor de deur gaan zetten. Met heel hard gebonk op de deur natuurlijk, want de kleinkinderen van haar moeten wel van hun stoel springen van de schrik 😛 (missie geslaagd). Daarna ben ik mijn oom gaan ophalen die bij zijn schoonbroer was en daar heb ik nog een kopje koffie gedronken. We zijn daarna bij mijn oom voetbal gaan kijken en dat was echt een hele leuke avond! Voetbal, biertje, goed gezelschap en goede gesprekken… perfecte zaterdagavond als je het mij vraagt. 

Zondag 6 december
In de ochtend heb ik lekker rustig gedaan. Kerstmuziek opgezet, beetje gepoetst, wasje gedraaid en rond de middag met mijn moeder de stad in gegaan. Mijn moeder moest nog cadeaus kopen en is geslaagd. Het was een gezellige middag maar toen ik thuis kwam, merkte ik ook wel dat ik moe was. Ik ben op de bank gaan zitten en voetbal gekeken. Niet in slaap gevallen dit keer (apart) maar wel genoten van die rust in de middag. De kinderen kwamen rond zeven uur weer thuis en ik heb de rest van de avond sport gekeken (American Football)

Mijn weken worden steeds relaxter. Ook al heb ik genoeg te doen, het lijkt wel alsof het allemaal veel meer vanzelf gaat 😀 

XmelX

One thought on “Week 49- 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s