Week 50 – 2020

Maandag 7 december
Ik had vandaag BHV, maar aangezien je niet meer bij elkaar mag komen met zoveel mensen, hebben ze een online platform hiervoor gemaakt. Ik vond het briljant, want kon alle modules thuis al afmaken en zo hoefde ik alleen maar naar de locatie te gaan om te laten zien wat ik er van bakte. Aangezien dit mijn elfde of twaalfde jaar is als BHV-er, verliep dat prima. Ik was binnen een half uur klaar en daarna ben ik maar gewoon naar mijn werk gegaan. Eigenlijk had ik de hele dag hiervoor in gepland en mijn baas was dan ook blij verrast toen hij mij zag. Ik heb een dagje lekker gewerkt en na het werk gegeten met Mike. Daarna ben ik nog even naar de winkel gegaan voor een aantal boodschappen, zodat ik morgen wat wijzigingen kon aanbrengen aan mijn ontbijt. Thuis heb ik gedoucht en verder weinig meer gedaan. Kyra kwam rond negen uur thuis en we hebben nog een tijd gekletst, alvorens ik ben gaan slapen. 

Dinsdag 8 december
Het was echt koud vanmorgen!! Brrr, ik moest gewoon krabben! Op kantoor weer flink door gewerkt en ik was toch wel blij dat ik gisteren ook een hele dag kon werken, anders had ik weer met een achterstand gezeten. Na het werk ben ik gaan hardlopen en dat ging wel oke. Voor Mike en mij nog eten gemaakt en daarna heerlijk in de douche gesprongen. Met Gertie de hele avond gekletst en op tijd naar bed gegaan. 

Woensdag 9 december
De ochtend werken vloog werkelijk voorbij en na het werk ben ik met mijn vader gaan sporten.IMG_20201209_134907 (Small) Ik heb de gewichten wat verhoogd en het voelde vanaf het begin wel lekker. We zijn na het sporten nog even naar de winkel gegaan samen (is normaal nooit een goed idee, want wij twee samen in een winkel zorgt meestal voor commotie hahahaha). Thuis heb ik nog met Kyra zitten kletsen en toen Mike helemaal verkleumd thuis kwam, heb ik een kopje thee voor hem gezet. Nog een wasje gedraaid, het eten voorbereid en samen gezellig gegeten. We hebben samen nog een kerstfilm gekeken en ik ben heel vroeg naar bed gegaan. Zo ontzettend moe de laatste tijd! 

Donderdag 10 december
Het schoot weer op met werk vandaag. Als ik zo door ga, kan ik misschien nog een paar dagen vrij krijgen tussen Kerst en Nieuw 🙂 Ik zou niet prettig thuis zitten als ik vrij heb en er ligt nog een bonk werk op kantoor. Zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar. Kyra stond al te koken toen ik thuis kwam en we hebben samen gegeten. Na het eten is ze naar een vriendin gegaan en Mike is naar boven vertrokken zodat hij mij niet stoorde tijdens de yoga les. Die was weer heel ontspannend en ik ben kort daarna ook gelijk mijn bed in gerold. 

Vrijdag 11 december
Ik had om half negen een afspraak bij de fysio en daarna ben ik naar de winkel gegaan. Snel nog verse broodjes bij pap en mam afgeleverd en door naar huis. De boel opgeruimd, omgekleed en met mijn pa gaan sporten. Na het sporten zat Kyra thuis met een vriendin, te werken aan school. Ik moest helpen met een opdracht dus we hebben een aantal uur aan tafel gezeten en dat was met vlagen hilarisch. Die twee samen zijn echt maf 😛 Kyra verraste mij nog met een kaartje, omdat ik mijn doel vandaag behaald had! Dat vond ik echt zo lief van haar ❤ IMG_20201211_162359 (Small)
We hebben met z’n drieën wat gegeten en daarna zijn we naar de film gegaan. 
Judeska in tha House! IMG-20201211-WA0003 (Small)
Mike trekt overigens altijd zo’n gezicht, hij had het echt wel naar zijn zin 😛
Wij zijn echt dol op Judeska en hebben ons dan ook dik geamuseerd tijdens de film! Ook de weg naar huis was hilarisch 😛 Toen we thuis waren hebben we nog wat gedronken en zijn we alle drie redelijk op tijd naar bed gegaan. 

Zaterdag 12 december
Ik was alweer vroeg wakker en om zeven uur zat ik al beneden te mediteren. Ik heb op mijn gemak de katten verzorgd, ontbijt gemaakt en afgewassen en om half tien had ik een HIIT les. Dat was weer een half uur knallen met een flinke hoge hartslag! Echt lekker. Nadat ik Mike een ontbijt had gemaakt en gedoucht had, ben ik naar mijn moeder gegaan. Kopje thee gedronken, even naar wat winkels gegaan en daarna weer naar huis. Alique kwam nog spontaan langs en we hebben een tijdje zitten kletsen. Toen ze weg was, heb ik met Mike nog een kerstfilm gekeken en tijdens het koken kwam Kyra ineens thuis. Ze zou eigenlijk de hele dag bij een vriendin zijn en daar ook blijven slapen, maar die plannen waren ineens veranderd. Dus met z’n drietjes gegeten en ’s avonds heb ik sport gekeken. Mike wilde weer eens bij mij slapen, dus ik had een logé 🙂 Dat was nog gezellig ook! 

Zondag 13 december
Wederom vroeg wakker en om zeven uur beneden. Best lekker als je zo vroeg aan je dag kunt beginnen. Ontbijtje gemaakt en daarna wat gaan doen in het huishouden. Ik heb Mike ook nog geholpen met iets voor school en nadat ik nog een rondje in de zon gerend heb, ben ik de hele dag zo’n beetje bezig geweest met poetsen, opruimen, wassen en Kerstfilms kijken! IMG_20201213_121651Gek, maar normaal kijk ik zelden kerstfilms in deze periode. Maar nu heb ik er bijna elke dag wel eentje op staan 😀 Je zou zomaar kunnen denken dat ik zin heb in Kerst hahahaha (is ook zo!!). Kyra moest werken en na haar werk hebben we samen gegeten. Ze moest daarna nog even langs een vriendin van ons en ik heb de rest van de avond genoten van sport op tv. 

Goede week, ik zat er lekker in met sporten en zit inmiddels onder de 63 kilo. Zo blij als een kind was ik toen ik die cijfertjes op de weegschaal zag staan 😀

XmelX

2 thoughts on “Week 50 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s