NN Running day New Year’s Edition

Zoals jullie wellicht weten is hardlopen één van mijn wekelijkse bezigheden wat met sport te maken heeft.
Ik ren een aantal keer per week en tijdens dit Corona jaar heb ik ook al een aantal virtuele runs gedaan. Heel erg leuk, het stimuleert ook om net iets beter je best te doen, want er staat meestal een mooie medaille tegenover.

Tijdens kerst heb ik de NN Runing day Christmas Edition gelopen en hier kreeg je dan wel geen medaille voor, de run zelf was ontzettend leuk, omdat je tijdens je hele run leuke dingen hoorde. Screenshot_20201219_094743 (Small)
Het begon al met het aftellen en het startschot, je kreeg bij elke kilometer je tussenstand te horen. Soms werden er Kerstliedjes gezongen en ook kreeg je leuke Kerstweetjes te horen. Dit maakte deze run echt ontzettend leuk!

Ik had mij ook al ingeschreven voor de New Year’s Edition en daar kreeg ik een aantal dagen geleden een email van.
Blijkbaar kunnen andere mensen een boodschap voor je inspreken die je dan tijdens deze run te horen krijgt!! Hoe leuk is dat !!! 😀
Een nieuwjaarswens, gewoon een “Hoi” of wat je dan ook aan mij kwijt zou willen.
Ik werd er gelijk enthousiast van en ik hoop dan ook stiekem dat er toch een aantal mensen zijn die een leuk berichtje voor mij achterlaten 😀

https://app.mytrace.eu/nl/ticket/18fa48f8-890c-4abe-ad60-f7043f048dd0/personal-motivation

Zeer waarschijnlijk loop ik deze run op 2 januari om 09:00 uur.
Ik kijk er naar uit! 😀

XmelX

4 thoughts on “NN Running day New Year’s Edition

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s