Week 51 – 2020

Maandag 14 december
Ik had vanmorgen de nodige moeite met mijn meditatie. Ik kreeg mijn gedachten niet op orde en ze bleven rond vliegen. Beetje jammer, alsof ik aanvoelde dat het een aparte dag zou worden. Nou ja, morgen weer een nieuwe kans. Mike moest vanmorgen naar de orthodontist en kreeg zijn beugel geplaatst. In verband met Corona mocht ik dus niet meer naar binnen (echt.. je kunt ook te ver gaan!). Na drie kwartier kreeg ik een belletje dat het gefikst was en Mike kwam stralend naar buiten. Hij had gedacht dat het pijn zou doen, maar hij had nergens last van (wist hij veel dat die pijn nog wel ging komen..) Ik heb hem vervolgens naar school gebracht en ben gelijk doorgereden naar mijn werk. Daar kreeg ik vervelend nieuws over een aantal collega’s die een familielid hadden verloren 😦 Om het nog erger te maken, kwam het bericht ook nog dat er een lockdown ging komen en alles dicht moet tot 19 januari. Alleen essentiële winkels blijven open (supermarkten, apotheken e.d.) en de rest moet de deuren sluiten. Klote dat de sportscholen weer dicht gaan, want ik was net lekker bezig. Wat ook wel heel zuur was, is dat ik eigenlijk 14 januari mijn tatoeage zou krijgen.. en daar had ik al 7 maanden op moeten wachten (zucht). Nou ja, het is niet anders.

Dinsdag 15 december
Weet je wat ik als enorm nadeel ondervind van het afvallen? Ik heb het zo vaak koud!!
Boh! Gewoon steenkoude vingers, die weigeren warm te worden, op kantoor zit ik vaak gewoon te razelen van de kou! Ik wilde na het werk gaan hardlopen, maar ik had het echt te koud en ben onder een dikke deken gekropen. Aangezien ik morgen toch niet naar de sportschool kan, verschuif ik het hardlopen wel naar morgen.

Woensdag 16 december
Na het werk ben ik even langs mijn ouders gegaan en daarna ben ik gaan hardlopen. Het zonnetje kwam nog even door dus het was echt wel een lekkere run. Als ik ren, heb ik het dus totaal niet koud! Misschien vaker rennen hahahaha. Ik heb samen met de kinderen gegeten en die vlogen daarna alle drie naar boven. Ik ben dus maar wat gaan schrijven nadat de afwas gedaan was en rond half negen kwamen ze ineens naar beneden. Ik ben een uurtje later naar bed gegaan en heb in bed nog wat gelezen.

Donderdag 17 december 
We moesten vanmorgen naar de psycholoog van Mike voor een gesprek over zijn komende therapie. Het was een leuk gesprek en het was leuk zijn nieuwe psycholoog te leren kennen. In het nieuwe jaar start zijn nieuwe therapie en we hopen alle drie dat het hem gaat helpen. Op kantoor kon ik lekker doorwerken en we kregen ook nog een kleinigheid van een aantal klanten. IMG_20201217_174856 (Small)Zo ontzettend lief! Eenmaal thuis ben ik gaan koken en gelukkig eet Mike al een stukje makkelijker. De pijn door zijn beugel begon maandag uiteraard al en het was wel even afzien voor hem. Zacht brood, geprakt eten en vooral veel yoghurt en pudding heeft hij gegeten hahahaha. Arme knul! Na het werk kreeg ik ik een enorme dip en ben ik op de bank in slaap gevallen. Ik werd om vijf over acht wakker en ben snel naar boven gerend om mij om te kleden voor de yoga les! Half verslapen heb ik de yoga les doorlopen en het was wel lekker. Kyra kwam met een vriendin thuis en nadat we nog even gekletst hebben, ben ik mijn bed in gerold.

Vrijdag 18 december
Ondanks het feit dat Mike niet meer naar school hoeft en ik vrij ben op vrijdag, stond ik toch gewoon om kwart over acht in de supermarkt (ik hou van mijn routine). Ik heb mijn ouders verse broodjes gebracht, een kopje koffie gedronken en ben toen weer naar huis gegaan. Ik ben thuis aan de slag gegaan met poetsen en het vloerkleed eens naar buiten gegooid.. de boel goed gedweild, het kleed flink uitgeklopt en alles weer op z’n plek gezet. IMG_20201218_121113 (Small)Ik heb de kids nog lunch gemaakt en ben door gegaan met poetsen. Voordat ze naar hun vader gingen, hebben ze ook nog thuis gegeten en toen ze weg waren heb ik even in alle rust gezeten. Totdat Gertie kwam, de avond gekletst, tv gekeken en om tien uur gaan slapen.

Zaterdag 19 december
Ik had vandaag weer een verplichte cheat dag. Ik was vanmorgen 61,4 kilo! Zo laag was ik nog niet gekomen 🙂 Maar ik stond bijna kwispelend een boterham met pindakaas te smeren en toen ik de eerste hap nam, leek ik wel een klein kind zo blij!! Die smaakte zo vreselijk lekker!! IMG-20201219-WA0000 (Small)Genot! Ik heb daarna een Kerstrun gedaan (die echt heel leuk was) Screenshot_20201219_094743 (Small)en toen ik daarvan thuis kwam, heb ik scones gegeten die mijn moeder gebakken had. IMG_20201219_103050 (Small)Die waren ook gruwelijk lekker. Ik heb lekker gedoucht en ben daarna met mijn moeder nog de stad in gegaan. We moesten groente van de markt hebben en even naar de drogist. Er was ook een opening van Royal Donuts en die heb ik ook nog even meegepikt. IMG_20201219_124917 (Small)Een doos met zes donuts die allemaal naar mijn lachtten 😀
Thuis heb ik twee donuts gegeten en toen was ik vol! Ik heb er nog twee aan mijn moeder meegegeven voor mijn vader en de andere twee zijn voor Mike. Ik ben nog even langs een vriendin gegaan voor een kopje thee en om hun huisje te bewonderen en daarna ben ik thuis op de bank gecrasht. Suiker is niet zo goed voor mij geloof ik hahahaha. Ik ben in slaap gevallen en een paar uur later werd ik wakker en heb ik mijn eten besteld. Dat werd rond zes uur gebracht en dat was ouderwets genieten.

Een vette hamburger, chili cheese fries en een red velvet cheesecake 😀 Ik kreeg het uiteraard amper op en heb er weer eens uren over gedaan. Maar je laat het ook niet staan als je dit maar af en toe mag eten 😛 Ik ging als een vol varken naar bed en geloof maar dat dat niet lekker slaapt!

Zondag 20 december
Zo.. +1,9 kg ! Hahahaha, dat was wel te verwachten. Hier schrik ik ook niet meer van, want ik weet hoe snel het ook weer weg is als ik consequent blijf. So no worries. Mijn ontbijt heb ik gehalveerd want ik zat nog een beetje vol van gisteren. Ik ben de auto gaan poetsen en even op de koffie gegaan bij mijn ouders. Daarna heb ik thuis gelezen, geschreven, sport gekeken en genoten van een hele rustige zondag. Met de kinderen nog bij gekletst toen ze thuis waren en de rest van de avond sport gekeken.

Het is bizar stil op straat sinds die lockdown. Het is bijna triest als je door de stad loopt, ik heb echt te doen met alle eigenaren van de bedrijven die moeten sluiten 😦
Rare tijden zijn het.. rare tijden.

XmelX

7 thoughts on “Week 51 – 2020

  1. Dat is soms nog het moeilijke om te aanvaarden. Dat je sneller koud hebt. En zoals je schrijft als je in beweging bent heb je dat minder. Omdat je bloed dan optimaal circuleert. Maar ook dat zal met de tijd minder worden de koude.
    Ik lees dat het je toch nog goed afgaat hou vol.

    Karakter speelt altijd een belangrijke rol hierin.

    Aum Shanthi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s