Week 52 – 2020

Maandag 21 december 
Nog maar een paar dagen werken en dan is het al Kerstmis.. gaat snel, vind je niet? Ik ben vandaag met mijn baas gaan kijken naar onze nieuwe locatie. Nog even en dan gaan we verhuizen. Ik vind het wel spannend, want ik ben helemaal niet goed met zulke veranderingen. We gaan zien hoe het gaat bevallen. Ik heb gas gegeven op kantoor, want het zijn korte weken en wil toch wel mijn werk af hebben (voor zover mogelijk). Na het werk gekookt en lekker gegeten. Om zeven uur deed ik een meditatie en daarna heb ik lekker op de bank gezeten totdat Kyra thuis kwam. Gekletst en op tijd naar bed gegaan.

Dinsdag 22 december
Zo enorm slecht geslapen!! Pfff, gewoon een aantal uren wakker gelegen. Dat is al lang niet meer voorgekomen (gelukkig!), maar vannacht moest ik er weer aan geloven. Ik was dus ook behoorlijk moe vanmorgen, maar heb mij gewoon aan mijn routine gehouden. Ik merk het vanavond wel. Na het werk ben ik gaan hardlopen, want dat had ik echt even nodig (slechte dag op kantoor) en daarna heb ik gekookt voor Mike en mij. Nadat de afwas gedaan was en ik gedoucht was, merkte ik inderdaad dat ik nogal moe was. Toen Gertie er was en we zaten te praten, knikte mijn hoofd gewoon af en toe naar voren. Ik ben dan ook om kwart voor tien naar bed gegaan want ik kon mijzelf niet wakker houden.

Woensdag 23 december
Je zou denken dat ik zou slapen als een roosje, maar helaas lag ik weer een hele tijd wakker. Zo frustrerend. Het was wel moeilijk om uit bed te komen, maar het moest toch gebeuren. Gelukkig hoefde ik maar tot één uur te werken en na het werk had ik met Gertie afgesproken bij de Jumbo. We hebben nog wat boodschappen gedaan en daarna naar huis gegaan. Ik ben ook nog even langs mijn ouders gegaan voor een kopje thee en wat gelul en daarna thuis op de bank gewacht totdat Kyra thuis was (geslapen dus hahahahaha). Toen alle kinderen er waren, ben ik aan het eten begonnen. We hebben samen gegeten en daarna heeft Kyra mijn wenkbrauwen gedaan. Ik heb vervolgens mijn gezicht gescrubd en een masker op gedaan. IMG_20201223_193844 (Small)Heerlijk even genieten van die verzorging. Vol goede moed ben ik gaan slapen, want het kan toch niet zo zijn dat ik nóg een nacht wakker lig!

Donderdag 24 december
Ik wilde perse nog iets afmaken op kantoor, dus zat ik om half negen al aan mijn bureau. Om half elf ben ik naar huis gegaan en toen ik thuis kwam, waren de kinderen al naar mijn ouders. Ik heb thuis nog gezogen, wat opgeruimd, de cadeaus in de auto gelegd en rond twaalf uur was ik ook bij mijn ouders. We hebben mijn moeder geholpen met alle voorbereidingen, want ze had zelf weer teveel hooi op haar vork genomen. Ze is nog naar de huisarts moeten gaan en ze moet toch echt eens gaan leren dat ze rustig aan moet doen!! Samen met Kyra alles gesneden, gebakken, klaar gelegd op serveerschalen en de tafel gedekt. Ik moest mij nog omkleden toen mijn broer en familie binnen kwamen en nadat alles en iedereen klaar was, zijn we aan tafel gegaan. Het was heerlijk!

Zeker ook omdat ik mocht eten wat ik wilde (ik heb toch wel opgelet wat ik at 😉 ) en ook echt genoot van al dat lekkers wat in mijn mond roerde. Na het eten zijn we de cadeaus gaan uitpakken (wachten tot middernacht is voor de kinderen echt niet leuk) en we hebben allemaal ook hele leuke cadeaus gekregen!

burst

De rest van de avond hebben we Weerwolven van Wakkerdam gedaan (echt een top spel! Maar je moet met minstens acht personen zijn om dit spel te spelen) en rond half één zijn we naar huis gegaan. Iedereen was echt blij met zijn cadeaus en ik lag zelf ook met een brede glimlach in bed.

Vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag)
Die brede glimlach had ik vanmorgen nog, want ik kon mediteren op mijn nieuwe meditatiekussen die ik van Mike gekregen had 😀 Daar was ik echt intens blij mee! Ik ben het ontbijt daarna gaan voorbereiden want om tien uur zouden we samen nog ontbijten voordat de kinderen naar hun vader zouden gaan. We hebben nagepraat over de Kerstavond en hoe gezellig het was, dus het was een heerlijk ontbijt! Rond half twaalf zijn ze vertrokken naar hun vader en nadat ik alles opgeruimd had, ben ik op de bank gaan zitten en vrijwel direct in slaap gevallen. Pas na vier uur werd ik wakker en ik schrok er echt van.. heb ik zo lang geslapen?

fbt

Jeetje.. dan moet ik wel heel moe zijn geweest. Dat was ik ook echt.. de lunch had ik volledig overgeslagen, ik heb wel een paar glazen water gedronken toen ik wakker was. Maar het kostte mij echt moeite om van de bank af te komen en mijn avondeten te maken. Wat een ellende zeg! hahahahahaha. Ik heb wel gewoon gegeten, half wakker de afwas gedaan en volgens mij lag ik om negen uur alweer in bed. Was dat even een perfecte Eerste Kerstdag of niet 😛

Zaterdag 26 december (Tweede Kerstdag)
Ik werd pas om kwart over zeven wakker! Dat is echt laat voor mij. Daarna heb ik een krachtige meditatie gedaan en een lekker ontbijt voor mijzelf gemaakt. Ik was na de dag van gisteren een kilo lichter, wat slaap al niet met je kan doen. Nog een wasje gedaan, gedoucht en rond elf uur ben ik nog naar mijn ouders gegaan. Mijn oom en neef zouden ook nog komen en we hebben de tafel maar weer gedekt.

IMG_20201226_135448 (Small)

Heerlijke schaal met bonbons! (zelf gemaakt door mijn schoonzus en nichtje)

Allemaal veel te lekkere dingen en ik heb heerlijk gegeten! Na het eten hebben we nog spellen gedaan samen en het werd echt een leuke middag. Maar omdat ik gisteren al de hele dag binnen had gezeten en vandaag dus ook nog niet echt buiten was geweest, heb ik thuis gelijk mijn hardloopkleren aan gedaan en ben ik nog een stuk gaan rennen. Daar knapte ik echt van op! Het avondeten heb ik overgeslagen (in overleg!) omdat ik echt nog vol zat van de lunch en ik dit wel kon hebben. Ik ben op tijd in mijn bed gaan liggen en heb nog wat gelezen.
En zo was de Kerst alweer voorbij… jammer.

Zondag 27 december
Ik ga normaal nooit op een zondag naar de winkel, maar omdat ik oen groente en fruit vergeten was te halen, kon ik niet anders. Om negen uur was ik al bij de Jumbo en daar was het echt enorm rustig. Ik stond gewoon helemaal alleen aan de kassa.. alle kassa’s! Dat is nog eens lekker boodschappen doen 😛  Thuis heb ik maar weer eens gepoetst, wasjes gedraaid en nog heerlijk gelezen en geschreven. Wat een heerlijke relaxte zondag was dit! De kinderen kwamen rond zeven uur thuis en hadden ook mooie cadeaus gekregen bij hun vader.
We hebben nog een leuke avond gehad saampjes 😀

Kerst was voor mij niet anders dan anders. We waren met de familie bij elkaar (allemaal kerngezond) en ik was ook veel alleen, wat ik prima vind. Ik hoop dat iedereen toch heeft genoten van deze dagen, ondanks de beperkingen die er toch wel zijn geweest.. ❤

XmelX

One thought on “Week 52 – 2020

 1. Bij jullie mocht je nog familie op die dagen hebben.
  Dat was hier zeker het geval niet.
  Maar al bij al hebben we ook genoten maar op een andere manier.
  Dit jaar is voorbij gevolgen vind ik ook.

  Aum Shanthi

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s