Week 53 – 2020

Maandag 28 december
De laatste werkweek van dit jaar… Ik wilde graag nog een aantal dagen vrij, omdat de kinderen ook thuis zitten en ik dan ook wel tijd met hun wil doorbrengen. Dus dat wil zeggen, nog een paar dagen flink door werken en dan moet het kunnen! Ik heb weer alleen met Mike gegeten en na de afwas ben ik even bij hem op zijn kamer gaan zitten terwijl hij aan het gamen was. Ik vind het wel eens leuk om te kijken wat hij allemaal speelt en hij kan er dan ook zo enthousiast over praten 😀 
Kyra was op tijd thuis en had haar vriendin ook weer bij zich. We hebben nog wat op de bank gekletst en ik ben op tijd gaan slapen. Sinds kort draag ik oordoppen, omdat ik echt een hele lichte slaper ben en van werkelijk elk geluidje wakker word. Als de wind waait, dan hoor ik het zeil wapperen in de tuin. Als het regent dan hoor ik de regen op het raam (die altijd open staat). Als Mike zijn geluidjes in zijn slaap maakt, dan hoor ik die. Het geklets van Kyra in haar slaap, hoor ik.. Ik word van alles wakker en vond het misschien wel eens een goed idee die doppen te gebruiken. Ik hoor in ieder geval minder, dus dat scheelt 🙂 Nu nog beter gaan slapen en dan ben ik helemaal blij!

Dinsdag 29 december
Het ging echt lekker op kantoor en ik vroeg of ik misschien de komende twee dagen vrij mocht. Geen probleem en dus reed ik voor de laatste keer dit jaar van mijn werk naar huis. Ik wilde eigenlijk gaan rennen na het werk, maar Kyra had gekookt en ik vond het eigenlijk fijner om bij de kinderen te zijn vanavond. Ik had ook nog een cadeau voor ze gekocht en daar waren ze heel blij mee! Wachten tot na de Kerst en dan hoor je wat ze jammer vinden dat ze iets niet gekregen hebben en Bingo! 😀 Brede smiles en dikke knuffels kreeg ik, daar doe je het toch voor! 😀 

Woensdag 30 december
Ik had vandaag dan wel vrij maar toch ging de wekker om vijf uur. Kyra’s vriendin was blijven slapen en ze moest om vijf uur opstaan voor haar werk. Ik ben mee opgestaan en heb haar een broodje opgewarmd in de oven en samen met haar nog aan tafel gezeten. Toen ze om zes uur de deur uit ging, ben ik mee naar buiten gegaan en ben gaan hardlopen. sporthealth-0-20201230-064138 (Small)Heerlijk was dat zeg! Rond kwart over acht ben ik gelijk boodschappen gaan doen en nog bij mijn ouders broodjes langs gebracht. Thuis ben ik even op mijn kont gaan zitten en rond de middag kwam een vriendin van mij langs met haar zoon. Mike is gelijk naar buiten gegaan met hem en ze hebben met zijn drone gevlogen. Wij hebben weer bij kunnen kletsen tot kwart voor twee, want toen moest ik snel iets ophalen. Daarna ben ik een ijskast met mijn vader gaan ophalen en die is de vriendin van Kyra later op de dag komen ophalen. Ze gaat op zichzelf wonen en heeft echt niks! Dus we hebben haar hier en daar geholpen aan wat spullen. Alle begin is moeilijk en dan is alle hulp welkom! Toen de kinderen allemaal thuis waren, heb ik frietjes voor ze gebakken en zelf heb ik mijn groente en kip gegeten. We hebben ’s avonds nog een spel gedaan. Kolonisten van Catan!

Al jaren probeer ik ze dit te laten spelen, want ik speel dit al dik 15 jaar! (zelfs online heel actief geweest, met toernooien enzo! 🙂 ). Ze vonden het alle drie heel leuk en ik denk dat we dit nog wel vaker gaan spelen. Gezellig!!

Donderdag 31 december
Ik ben vandaag iets langer blijven liggen, maar rond half 8 vond ik het goed geweest. Ik ben op de weegschaal gaan staan en zag 60,9 kilo! Ik kan die 60 kilo dus al ruiken! 😀
Gemediteerd, ontbeten en alvast met Mike oliebollen en strikken gehaald 😀 Tegen de middag zijn we met z’n vieren naar mijn ouders gegaan en daar hebben we ook nog een oliebol gegeten 🙂 (jaja, vandaag mocht het weer!). Thuis hebben we nog een paar spellen Kolonisten van Catan gedaan en om zes uur ben ik de bestelde borrelplank gaan halen.

We hadden honger dus zijn gelijk aangevallen. Ik had zelf nog wat kleine dingen erbij gezet en we hebben echt heerlijk gesnoept! Daarna kwamen de gekke spellen naar boven en we hebben echt enorm gelachen! Je gezicht wassen met bloem, je gezicht inwikkelen met wc papier, de nagels van je hand zwart lakken, met je tanden de sokken van je buurman uittrekken… van zulke gekke dingen!

Hilarisch! Maar echt! 😛  Semm is rond half tien vertrokken en wij zijn gewoon doorgegaan met spelletjes. Koptelefoons op met harde muziek en dan proberen te raden welk woord de ander zegt.. Mike viel bijna van zijn stoel van het lachen hahahaha. Niet alleen vanwege het geschreeuw en de rare woorden die zijn zus schreeuwde, maar ook hoe de meiden op de muziek aan het dansen waren, terwijl wij natuurlijk geen muziek hoorden 😛 
Het was een heerlijke avond en om 12 uur heb ik ze allemaal geknuffeld en zijn we even buiten gaan staan. Ik was nog naar het vuurwerk aan het kijken (vuurwerkverbod?? hahahahaha, jowww!) en begon te praten toen ik door kreeg dat die andere drie al naar binnen waren. Apart momentje 😛
Om kwart over één ben ik naar boven gegaan en ik hoorde de dames beneden nog dansen en zingen 😛 
Welkom 2021!

Vrijdag 1 januari 2021
Ik was toch redelijk op tijd mijn bed uit en heb beneden gelijk puin geruimd. Er stonden toch behoorlijk wat lege flessen 😮 (fles Malibu, fles gin waar nog 3 glazen in zaten, 2 flessen champagne en nog een fles peach rotzooi waar gelukkig ook maar 2 shotjes in zaten) Ik heb 3 glazen gin-tonic gehad en 3 glazen champagne, de rest hebben de dames getankt. Why nut hè! 
Rond elf uur was ik bij mijn ouders en om twaalf uur ben ik met mijn moeder naar een zwemgelegenheid gegaan waar ik mijn Nieuwjaarsduik kon doen. Georganiseerd of niet, duiken wil ik!

Het was koud!! Goeie god, het was echt koud! Maar een heerlijke verfrissende duik was het!

Bij mijn ouders nog lekker gedoucht en een grote bel thee gedronken. Toen ik thuis kwam ben ik lekker bij Mike op de bank gekropen en heb ik nog even gedut. Semm kwam rond drie uur langs en had ook een behoorlijke kater hahahahaha. De kinderen hebben vette hap besteld en ik heb gewoon mijn groente en kip gegeten. Na het eten nog Catan gespeeld en we zijn allemaal vroeg naar bed gegaan 🙂

Zaterdag 2 januari 
Ik was om zeven uur beneden en om negen uur had ik de New Year’s Run. Die was echt leuk en ik kreeg tussendoor een aantal berichten van mensen. Toen ik het eerste bericht hoorde, keek ik eerst verbaast om mij heen… ik wist niet goed of het bij de Run hoorde of niet, ik moest echt even schakelen. Maar toen het kwartje gevallen was, wist ik dat dit maar één persoon kon zijn 😛 En dat is degene die mij altijd zit te jennen omdatik niet van clowntjes hou! En al helemaal niet van Pennywise! (het bericht was dit: Hai Georgie, doop you want a balloon?). Geniale actie, dat dan weer wel 😀 02.01.2021 (Small)
Het laatste bericht was van Forever38 en die kwam in de laatste kilometer. Dat bericht gaf mij een enorme boost en met een brede glimlach rende ik de laatste 800 meter een tandje sneller (Dank je wel ❤ ). 
Ook dank aan de andere lieve mensen die een bericht achter lieten! Zo ontzettend lief..
Na de run heb ik ontbeten en daarna ben ik nog wat spullen gaan ophalen voor Kyra’s vriendin. We zijn samen naar haar nieuwe stekkie gegaan en hebben nog wat gepoetst. Ramen gelapt, vloer gedweild en nog een lekker kopje koffie gedronken. Eenmaal thuis zijn we weer Catan gaan spelen en kwamen mijn ouders ook nog op de koffie. Het was een heerlijke dag! 

Zondag 4 januari 2021
Vroeg wakker en nadat ik mijn ontbijt op had en de afwas weg gewerkt had, ben ik de kerstspullen gaan opruimen. Het was inmiddels al tien uur en omdat iedereen nog sliep, ben ik naar mijn moeder gegaan en ben ik met haar een stukje gaan wandelen. We zijn ook nog even langs mijn oom en neef gewandeld. Rond één uur was ik thuis en heb ik nog even bij Kyra en Semm gezeten. Kyra had een fotoshoot en de rest van de middag waren Mike en ik dus alleen. Ik heb de woonkamer lekker gepoetst (het is ineens wel heel leeg 😛 ) en voor de rest heb ik een rustige avond gehad met vanaf zeven uur American Football op tv. 

Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik het jaar heerlijk heb afgesloten! 2020 is voorbij, het dramajaar!
Maar ik haal toch liever de positieve dingen eruit en kijk dan ook niet zo donker terug. 
Ik heb wel zin in 2021, want die kan alleen maar beter worden! 😀

XmelX

3 thoughts on “Week 53 – 2020

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s