Thee-vragen #11

Onvoorstelbaar dat het al bijna twee en een half jaar geleden is dat ik de laatste Thee-vragen online gegooid heb. Ik heb echt wel veel thee gedronken tussendoor (niet alleen Pickwick, dat is dan wel zo), maar ik kreeg ook heel veel dezelfde vragen op die theezakjes dus ik heb gewoon rustig (en lang) gewacht tot ik weer leuke nieuwe vragen zag 🙂
Dus hier gaan we weer!

IMG_20200502_120130 (Small)

Met wie zou je een wereldreis willen maken?
Oei, ik weet niet eens of ik überhaupt wel een wereldreis zou willen maken.. 
Ik hou absoluut van reizen en zou ook nog best veel willen zien van de wereld, maar ik zou het eerder op een manier doen waardoor ik elk jaar iets nieuws zie in plaats van alles in één vakantie proppen. Enfin, om de vraag dan toch maar te beantwoorden, áls ik een wereldreis zou maken, dan denk ik dat ik dat met Alique zou willen doen. Met haar durf ik dat absoluut, zonder enige twijfel, aan! Maar ik moet eerst even checken of zij dat ook met mij aan durft 😛

IMG_20200503_184056 (Small)

Wie is de laatste persoon waar je gisteren aan dacht?
Voor mij was gisteravond, zondagavond en de laatste persoon waar ik toen aan dacht, waren Kyra en Semm.
Dat was een kort en bondig antwoord 😀

IMG_20200906_114408 (Small)

Hoe sta je bij je vrienden bekend?
Waarschijnlijk als een mafkees 😛 
Maar ik hoop vooral als een goede vriendin, die goed kan luisteren en waar het altijd gezellig mee is (wishful thinking 😛 ) Maar als mijn vriendinnen dit lezen, dan hoor ik graag van hun, hoe ik bij ze bekend sta 😉

IMG_20201108_203423 (Small)

Wat is een gekke eigenschap van jou?
Wauw, euh.. ik kan nogal impulsief zijn dus als ik ineens opspring en gek ga doen (dansje ofzo) dan is dat wel iets wat redelijk normaal is bij mij. Kan gewoon soms een kolder in mijn kop krijgen en dan doe ik wel eens gekke dingen. Dus hou het maar op mijn impulsiviteit 😛

IMG_20201108_203429 (Small)

Wat is jouw lievelingsplek?
Als we het hebben over een plek in huis, dan is dat in de woonkamer op de bank of stoel. Is dat een random plek in de buurt, dan is dat in de koffiebar waar ik heerlijk rustig kan lezen of schrijven (en dat mis ik nu echt heel erg!)
Maar in het algemeen, is de plek waar ik het liefste ben het strand! Als ik moet visualiseren dan zet ik mij ook altijd op een strand, met een rustige zee en geen mens om mij heen. Geluiden van de golfjes, een zachte bries en de geur van vrijheid…. de ideale plek ❤

Zo, misschien weer wat gelezen wat je nog niet van mij wist 🙂
Hoe denk je dat jouw vrienden jou zien?

XmelX

One thought on “Thee-vragen #11

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s