Week 01 – 2021

Maandag 4 januari
School begint weer (online, maar toch) en werk begint ook weer. Toen ik op mijn werk kwam, waren er al wat meubels weg en begon het er al leeg uit te zien. Mijn hart maakte gelijk een sprongetje.. het gaat daadwerkelijk heel snel gebeuren! Ik kon mij gelukkig wel op mijn werk concentreren en heb ook veel gedaan gekregen. Er ligt ook wel een bom werk nog. Bij een nieuw jaar komt altijd weer veel kijken. Na het werk kwam ik thuis en zag ik dat Kyra al aan het koken was. Ik ben haar gaan aflossen en we hebben in de keuken nog wat gepraat en daarna met z’n drieën gegeten. Kyra is daarna naar een vriendin gegaan en ik heb de avond gespendeerd op de laptop en kijkend naar American Football wedstrijden. 

Dinsdag 5 januari
Mike kwam al vroeg naar beneden, al voordat ik de deur uit ging. En dat terwijl hij eigenlijk wat langer kon blijven liggen, maar dat lukte hem dus niet. Op mijn werk heb ik alles voor 2020 klaar gezet en kon ik al beginnen aan de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. Na het werk ben ik een klein stukje gaan hardlopen en daarna ben ik eten gaan koken. Gelukkig is Mike heel makkelijk hierin en wacht hij altijd tot ik mijn rondje gerend heb 🙂 Nadat we gegeten hadden, ik de afwas gedaan en en lekker een douche had genomen, kwam Gertie langs en hebben we weer een leuke avond gehad. 

Woensdag 6 januari
Toen ik vanmorgen op de weegschaal ging staan zag ik tot mijn grote verbazing dat ik een kilo zwaarder was dan de dag ervoor.. dat is bijna onmogelijk dus ik ben eens even op de agenda gaan kijken en ik zit dus midden in mijn eisprong. Wat die kilo dus kan verklaren. Maar even afwachten wat hij morgen zegt 😉
Halve dag gewerkt en daarna ben ik naar de podoloog gegaan. Ik heb al zooltjes voor in mijn gewone schoenen, maar ik wilde ook zooltjes voor in mijn hardloopschoenen en die zijn vandaag dus aangemeten. Ik ben daarna om de hoek snel de winkel nog in gegaan voor wat boodschappen en om vier uur hadden we een gesprek met Mike’s mentor. Ze zijn op school zeer tevreden over hem en zien ook echt wel dat hij helemaal op zijn plek zit daar. Nu goed gaan werken aan zijn doelen en daar ook echt serieus mee bezig gaan zijn.. dat wil er nog wel eens aan schorten. Maar vooralsnog mogen we zeker niet klagen! Ik ben aan het eten begonnen en we hebben met z’n vieren gegeten. Na de afwas en nog wat dingen in het huishouden, ben ik op de bank geploft en ineens zat ik alleen. De kinderen waren alle drie naar boven gevlucht en kwamen pas tegen acht uur naar beneden. Ze wilden nog een spel Kolonisten van Catan doen en die hebben we dan ook gespeeld. Mike en ik zijn daarna naar bed gegaan. 

Donderdag 7 januari
Dit was mijn laatste volledige werkweek in Maastricht. Waarschijnlijk gaan we volgende week ergens al naar de nieuwe locatie. Ik heb weer goed door kunnen werken en was wel blij toen ik om vijf uur naar huis kon gaan. Ik was kapot moe! We hebben thuis samen gegeten en daarna kwam een vriendin van Kyra nog langs om even haar hart te luchten. Dat gesprek duurde langer dan gepland, dus ik kon niet meer naar mijn moeder voor yoga les en heb het thuis maar gedaan. Ze zaten hier nog te praten toen ik gewoon midden in mijn yoga les zat 😀 Ik was wel echt moe daarna en ben dan ook meteen gaan slapen na de les. 

Vrijdag 8 januari
Ik ben een half uur langer in bed blijven liggen dan normaal. Aangezien Mike online les heeft, hebben we in de ochtend wel wat meer tijd. Toch was ik om kwart over acht al de deur uit voor de boodschappen en ben ik mijn ouders verse broodjes gaan brengen 🙂 Daar kunnen ze wel aan wennen hoor!  Thuis ben ik wat gaan opruimen en poetsen en in de middag kwam Kyra’s vriendin nog langs. Mike is later opgehaald door zijn vader en Kyra en ik zijn nog even bij haar vriendin langs gegaan. We hebben nog wat dingetjes meegenomen voor haar en daar een lekker bakje koffie gedronken. Rond zeven uur zijn we vertrokken en heb ik Kyra bij haar vader afgezet. Thuis ben ik nog op de bank geploft met een boek, voordat Gertie kwam. We hebben een horror film gekeken (Jessabell) en die was wel leuk. Na de film ben ik gelijk mijn bed in gerold. 

Zaterdag 9 januari
Ik was veel te vroeg wakker, ben maar gaan lezen en daardoor weer in slaap gedommeld. Dat gebeurt mij niet vaak dus ik was bij verrast! In de ochtend heb ik lekker rustig gedaan en om half twee heb ik de kinderen en hun vader opgehaald voor een rondleiding op mijn nieuwe werklocatie. Mike had zijn drone meegenomen en is buiten over het hele terrein gaan vliegen. Het kantoor is groot.. de bureaus stonden er al en de meeste van mijn spullen stonden ook al op mijn bureau.. Het ziet er wel allemaal super uit! Echt een prachtige nieuwe locatie, kan niet anders zeggen. Na de rondleiding hebben we een kopje thee gedronken, stukje vlaai gegeten (ik niet nee 😛 ) en nog wat gekletst. Rond drie uur zijn we weer vertrokken en heb ik ze allemaal weer thuis afgezet. Ik heb thuis nog wat geschreven, gelezen en alle dekens en kussens gewassen. Tegen half negen lag ik al in bed en heb ik in bed nog wat sport op mijn iPad gekeken. 

Zondag 10 januari
Omdat ik zo vroeg in bed lag (en dus ook vroeg in slaap was gevallen), was ik al vroeg wakker en ben ik na een kopje koffie gaan hardlopen. 10.01.2021 run (Small)

Ik heb een rustige 5k gerend en na een welverdiende douche heb ik een heerlijk ontbijt gegeten. Alle dekens en kussens weer op zijn plek gelegd en in de middag wilde ik nog een stuk gaan wandelen want het was prachtig weer!! Ik heb gelijk koffie gehaald bij mijn favoriete koffie tent en toen ik thuis kwam, merkte ik wel dat mijn benen het nu wel goed vonden. Ik heb nog een korte meditatie tussendoor gedaan en vooral veel voetbal gekeken. Tijdens het voetbal kijken, heb ik nog een wasmand gestreken, die gelijk die middag ook is opgehaald (vriendendienst 😀 ). De kinderen kwamen om zeven uur thuis en ik heb nog lang met Kyra gepraat die er een beetje doorheen zat. Ik ben blij dat we zo makkelijk en fijn kunnen praten ❤ In bed heb ik nog wat NFL wedstrijden gekeken, dus ik ben wat later dan normaal gaan slapen. 

Het was voor mij een gespannen week op het werk, maar dat heeft alles met de verhuizing te maken. Ik probeer mijzelf elke keer te zeggen dat ik er heel snel aan ga wennen (goede mantra!). 

XmelX08

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s