Week 02 – 2021

Maandag 11 januari
Het was eigenlijk de bedoeling dat ik direct naar de nieuwe locatie moest gaan, maar mijn baas belde al vroeg dat ik eerst nog naar Maastricht moest. Mijn bureau helemaal leegmaken, klappers in dozen doen. Er was nog genoeg te doen dus daar ben ik in de ochtend mee begonnen. Nadat de dozen allemaal zijn opgehaald, kon ik ook naar de nieuwe locatie en daar ben ik begonnen met de dozen uitpakken, alles een beetje installeren. Kijken waar alles staat, waar alles nog moet gaan staan en ook geprobeerd al een beetje te gaan werken. Ik heb nu ook 2 schermen voor mijn neus staan! Eens kijken hoe ik daar mee om ga 😛 Ik was behoorlijk gaar toen ik thuis kwam, want ik had nogal wat indrukken gehad. Ik heb thuis eerst 5 minuten gezeten en met Mike gekletst en daarna ben ik aan het eten begonnen. Na het eten en de afwas, ben ik gaan douchen (lang!) en daarna ben ik nog in de pen gedoken. Kopje koffie erbij, appeltje erbij, lekker! Ik ben heerlijk op tijd naar bed gegaan en heb nog een beetje gelezen.

Dinsdag 12 januari
Vanmorgen weer eerst langs Maastricht gereden om wat dingen op te halen en daarna pas naar de nieuwe locatie. Het was wel een fijne werkdag, de dag vloog voorbij. Niet dat ik het gevoel had dat ik veel gedaan had, maar oké. Ik ben na het werk nog gaan rennen, 25 minuten rustig tempo. Beetje een mindfulness run. Daarna met Mike gegeten en naar de persconferentie gekeken. Ik wist het natuurlijk wel, maar toen Rutten zei dat we nog 3 weken langer in lock-down moesten, zakte de moed mij toch wel aardig in de schoenen. Ik ben er wel bijna klaar mee hoor. Ik wil weer graag naar buiten, een drankje doen, een filmpje kijken.. gewoon weg! Echt klote! Maar ja, het heeft geen zin om bij de pakken neer te zitten dus we houden vol! Ik heb nog met Gertie de avond door gekletst en ben daardoor ook wat later naar bed gegaan.

Woensdag 13 januari
Ik had vanmorgen wel wat moeite met opstaan! Poe. Ga ik ook eens een half uur later naar bed hahahaha. Het afvallen is gestagneerd bij mij, helaas. Hoe weinig calorieën ik ook binnen krijg, ik val niet meer af. Dus mijn voedingscoach zei dat mijn lichaam moe was. Ik had in zo’n korte tijd ook zo ontzettend veel bereikt, dat het niet gek was dat het moe was. Dus ik moet nu wat meer calorieën gaan eten, zonder aan gewicht bij te komen, maar er ook voor te zorgen dat ik niet af val. Opladen dus. Ik zit rond de 60,8 kg… dus die laatste kilo wil niet! Onvoorstelbaar! 😛 Weer eerst naar Maastricht gegaan en daarna nog een halve dag gewerkt. Thuis heb ik wat gegeten en daarna ben ik met Mike gaan wandelen (vond hij echt heel leuk 😛 ). We hebben een aardig stukje gelopen en het was echt gezellig! Mijn vader heeft ons daarna naar huis gebracht en daar hebben we met z’n vieren een paar Tik-Tok filmpjes gemaakt. Dat was namelijk een opdracht voor Mike’s school. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo’n filmpje gemaakt heb en we hebben ontzettend gelachen! Geniaal was het. Maar ben er gelijk ook wel klaar mee 😛 We hebben nog samen gegeten en om zes uur ben ik met Gertie een aantal Too-good-to-go boxen gaan halen.

Echt een aanrader om regelmatig te doen! En deze keer was het ook zeker de moeite weer waard. Thuis heb ik voetbal gekeken en ben ik vroeg naar bed gegaan.

Donderdag 14 januari
Vandaag ben ik dan voor het eerst direct naar de nieuwe locatie gereden en qua afstand is het echt wel goed te doen. Misschien een paar kilometer verder, maar gewoon autosnelweg dus qua tijd merk je dat niet eens. Ik lijk op het werk nog zoekende waar mijn prioriteiten moeten liggen, want 2020 moet nog afgesloten worden maar er moeten ook al dingen klaar gemaakt worden voor 2021.. lastig is die overgang altijd. Ik ging dan ook uitgeput naar huis en ben thuis eerst 5 minuten gaan zitten. Even op adem komen. Ik heb met Mike gegeten en ben daarna naar mijn ouders gegaan, want mijn moeder wilde weer meedoen met yoga. Het ging best goed, ondanks dat ze bijna twee maanden niet mee heeft kunnen doen. Ik ben daarna vrijwel direct naar huis gegaan en daar ook meteen in bed gekropen.

Vrijdag 15 januari
Mike had gewoon online les om half negen en ik was om kwart over acht de deur weer uit voor de wekelijkse boodschappen (mijn wekelijkse uitje! hahahaha). Nog bij mijn ouders geweest en samen met mijn moeder naar de Plus gegaan. Daar ga ik normaal niet naar toe (geen idee waarom ik dat nu wel deed), dus ik liep ook als een kip zonder kop door die winkel. Wist niet waar alles lag, dus ben alle rijen wel drie keer af gegaan 😛 Verschrikkelijk is dat zeg. Daarom ga ik dus altijd naar dezelfde winkel, dan weet ik tenminste waar alles ligt 😀 Eenmaal thuis heb ik de zooi opgeruimd en ben ik begonnen met poetsen. Een vriendin van Kyra kwam nog langs en dus waren we de hele middag en avond met ons vijven thuis. Om vijf uur ben ik met Mike nog een bestelde doos donuts gaan halen. IMG_20210115_173016 (Small)Nadat we gegeten hadden (niet alleen de donuts 😛 ), hebben een film gekeken en heb ik nog een lekkere tapasplank op tafel gezet. IMG_20210115_194940 (Small)Na nog wat gekletst ben ik redelijk op tijd naar bed gegaan. Het was wel echt een hele gezellige middag en avond!

Zaterdag 16 januari
Ik ben rond zeven uur opgestaan en heb na de meditatie en een kop koffie, toch maar besloten om een rondje te gaan rennen. Daarna heb ik een ontbijt gemaakt en ben ik in de douche gesprongen. De kinderen zijn tegen de middag de stad even ingelopen en dat gaf mij de tijd en rust om de badkamer op mijn gemak te doen. Daarna nog mijn slaapkamer onder handen genomen en toen ik net klaar was, kwamen de kinderen ook weer thuis… met allemaal eten natuurlijk! Ze hadden alle vier een broodje van Subway en Mike had nog een doos donuts gehaald! IMG_20210116_141449 (Small)Oh mijn god, die zagen er heerlijk uit en ik heb wederom één donut gegeten… die was hemels! Ik had voor de avond grieks eten besteld voor de kinderen en heb zelf mijn groente en kip gegeten. Na het eten is Kyra’s vriendin weer naar huis gegaan en hebben we de rest van de avond voetbal gekeken. Om half elf begon de American Football wedstrijd die ik wilde zien en die ben ik in bed gaan kijken.. dat was natuurlijk dom, want ik sliep binnen een kwartier! Echt dom.

Zondag 17 januari
Ik was alweer vroeg wakker en had een rustige ochtend. Kyra is met Semm naar de kerk gegaan en in die tijd wilde ik met Mike eigenlijk even naar mijn oom wandelen. Maar ik kreeg een bericht dat hij zich niet lekker voelde, dus die wandeling ging niet door. Ik ben zelf in de middag nog 50 minuten gaan wandelen, want wilde niet weer een hele dag binnen zitten en het was echt prachtig weer! Tegenwoordig zet ik een luisterboek aan als ik ga wandelen en dat is echt chill. Dat ik daar nooit eerder aan heb gedacht. Ik lees ook nog gewoon elke avond op mijn e-reader, maar tijdens wandelingen is dat wel echt fijn om zo’n boek te luisteren. Toen ik thuis kwam van de wandeling kwamen mijn ouders net aangewandeld. Die hadden ook een uur flink gestapt en kwamen een kopje koffie drinken. Dat was wel even gezellig. Toen ze weg waren heb ik voor de kinderen gekookt en toen zij aan het eten waren, ben ik aan mijn eigen eten begonnen. We hebben samen de afwas gedaan en daarna heb ik nog sport gekeken. Dit was echt een heerlijk weekend, echt fijn met al die kinderen om mij heen! 😀

De drukke werkweek werd volledig weg geveegd door het heerlijke weekend wat ik met de kinderen heb doorgebracht. Zoveel energie krijg ik daarvan.. love it!

XmelX

2 thoughts on “Week 02 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s