Week 04 – 2021

Maandag 25 januari
Ik ging al een beetje gespannen naar kantoor. Dat is niet goed, dat weet ik. Maar ik weet wat er allemaal op mij ligt te wachten en samen met het hele nieuwe waar ik duidelijk moeite mee heb, hik ik een beetje tegen van alles aan.
Komt wel in orde allemaal, ik moet gewoon mijn draai vinden. Na het werk heb ik met de kinderen gegeten en voor de rest niks meer gedaan. Simpelweg omdat ik de puf niet meer heb.

Dinsdag 26 januari 
Vandaag had ik na het werk zelfs de puf niet meer om te gaan hardlopen.. dat is helemaal niet de bedoeling! Maar het ging gewoon niet. Voornemens is dan om morgen te gaan, maar of ik dat ook daadwerkelijk ga doen is nog maar de vraag. Ik heb gegeten en afgewassen en daarna half slapend op de bank gehangen. Gelukkig snapt en ziet Gertie het heel snel als ik echt moe ben, dan gaat ze meestal een half uurtje eerder naar huis.. te lief die vrouw!

Woensdag 27 januari
Ik was wel een potje blij dat ik om één uur al naar huis mocht. Ik had om twee uur een afspraak bij de podoloog en heb mijn nieuwe hardloopzooltjes gekregen. Daarna ben ik even voor een vriendin boodschappen gaan halen en vervolgens naar huis gegaan. Ook ben ik nog langs mijn ouders gegaan en toen ik thuis kwam had Kyra met iemand een weegmoment (ze is aan het werk met Herba Life). Ik mocht ook even op de weegschaal gaan staan, omdat ik graag wilde weten wat mijn vetpercentage was. Die was gezakt naar 23,3% en daar was ik echt heel blij mee! Het was voor de rest nog een rustige avond en ik ben ook alweer vroeg gaan slapen. Ik lees altijd nog wat voordat ik ga slapen, maar deze week heb ik dezelfde pagina wel drie keer gelezen.. voordat ik het blad om moet slaan, slaap ik al 😛
Zo kom ik dus nooit door mijn boek heen.

Donderdag 28 januari
Vandaag was de beste dag van de week. Scheelt wel als je op zo’n manier je werkweek kan afsluiten. Ik reed met een lekker gevoel naar huis, want mijn weekend ging beginnen! We hebben gezellig met z’n vieren gegeten en daarna kon ik tijdens de afwas op mijn gemak afschakelen (dat is echt vaak mijn momentje). Ik ging even bij Mike op de bank zitten en ben blijkbaar in slaap gevallen (gebeurt vaker op donderdag). Even na acht uur schrok ik wakker en kon ik nog half in slaap alles klaar leggen voor de yoga les. Ik was ook echt net op tijd (maar nog niet helemaal wakker). Daarna ben ik direct mijn bed in gerold, want ik was echt kapot moe.

Vrijdag 29 januari 
Al vroeg boodschappen gaan doen en een tussenstop bij mijn ouders gemaakt. Zij broodjes, ik lekker koffie 😀
Toen ik thuis was van de boodschappen doen, heb ik met Mike lekker een donut gegeten en om één uur had hij een afspraak bij de psycholoog. Ik heb in die tijd wat geschreven en toen we weer thuis waren heb ik wat tosti’s gemaakt. Ik ben op tijd begonnen met het eten, want ik wilde nasi maken en dat had ik nog nooit gemaakt. Het was eigenlijk best wel simpel, maar het moet ook nog goed smaken hè 😉 Semm en Kyra moeste house-sitten bij haar vader, dus zijn ze rond half zes een bak nasi met anderhalve loempia komen halen en ik kreeg naderhand een bericht dat het heel lekker was! En dat vond ik zelf ook 😀 Missie geslaagd!
Als toetje had ik eens wat anders geprobeerd.. soya ijs. Lekker man!IMG_20210129_183520 (Small)

’s Avonds ben ik eens een verhaal gaan schrijven wat in mijn hoofd zat. Een short-thrill. Met tips van een schrijfster hoe je dit het beste kan doen, heb ik al een kladje gemaakt.

IMG_20210129_203252 (Small)
Ik vond het heel leuk om te doen en ook nog best goed gelukt. Maar dat is mijn bescheiden mening hahahaha. Tegen tien uur zijn Mike en ik naar bed gegaan.

Zaterdag 30 januari
In de ochtend (tussen half tien en half één) werd mijn nieuwe droger gebracht, dus ik heb in de ochtend lekker rustig aan kunnen doen. Gelukkig had ik wel tijd om de boel nog even schoon te maken op de badkamer. Rond twaalf uur kwamen de mannen en ze hebben hem netjes neer gezet. Ik heb met Mike ’s middags nog aan school gewerkt en daarna zijn we nog even naar mijn ouders gegaan. IMG_20210130_154630 (Small)We hebben een paar potjes Catan gespeeld en samen gegeten. Ze had mac and cheese gemaakt (zooooo lekker!) maar ik heb kip met spruiten gegeten.. dat is ook lekker!! 😀

Daarna hebben we nog een paar spellen Sequence gedaan. Tegen zeven uur zijn we naar huis gegaan en daar heb ik de hele avond voetbal gekeken, terwijl Mike zijn eigen ding deed. Heerlijke dag gehad.

Zondag 31 januari
Vanmorgen ben ik dan eindelijk gaan hardlopen en begonnen aan een nieuw schema voor de 10 kilometer. sporthealth-0-20210131-093334 (Small)Lijfelijk gaat het heel goed, dus ik wil echt graag kijken of ik naar de 10k kan opbouwen. De rest van de dag gepoetst, met Mike huiswerk gemaakt, voetbal gekeken, geschreven en Kyra en Semm waren op tijd thuis op mee te eten. Heerlijke dag, lekker ontspannen en klaar voor een nieuwe werkweek.

Ik vind mijn rust en balans toch echt wel in de weekenden, maar moet er echt voor gaan zorgen dat ik mijn draai op kantoor vind.

XmelX

5 thoughts on “Week 04 – 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s