Week 05 – 2021

Maandag 1 februari
Vandaag zijn mijn nieuwe collega’s op kantoor begonnen en dat was een gezellig begin. Ze zitten meestal in hun eigen kantoor, dus je hoort ze amper. Maar ze lopen ook vaak rond en dat is wel gezellig. Het zijn gelukkig geen collega’s waar ik heel erg aan moet wennen, ze zijn gewoon heel chill. Ondanks dat was het wel echt een drukke dag, dus toen ik thuis kwam wilde ik heel graag een stukje gaan wandelen. Echter regende het aan één stuk door, dus heb ik de mat maar uitgerold en heb ik wat oefeningen gedaan. Om half tien met Mike naar boven gegaan en gaan slapen.

Dinsdag 2 februari
Vandaag was een extreme dag voor mij op kantoor. De hele dag liepen er mensen rond, stonden er mensen in mijn buurt te praten en had ik echt geen moment van rust om mij heen. Toen ik even een momentje wilde pakken in de kantine, zat die ook vol. Dus toen heb ik mij even moeten terugtrekken op het toilet.. ik kon wel janken! Mijzelf herpakt en de werkdag vol gehouden, maar ik was zo blij dat ik thuis mijn hardloopkleren aan kon doen en naar buiten kon. Regen of niet, maar ik moest echt naar buiten. 45 minuten mijn hoofd leeg gerend en dat was helemaal te gek! sporthealth-1-20210202-185730 (Small)Toen ik aan het eten was kwam Alique even langs en ze gaf mij dus absoluut geen mogelijkheid naar de persconferentie te kijken, want ze bleef de hele tijd praten hahahahaha. Eigenlijk was dat best hilarisch 😀 We hadden elkaar ook wel al even niet meer gezien, dus genoeg om over te kletsen. Na een douche kwam Gertie nog langs en nog voor tien uur ben ik naar boven gegaan. Kapot moe!

Woensdag 3 februari
Gelukkig was vandaag een rustigere dag. Weinig mensen over de vloer en ik kon mij volledig op het werk storten. Na het werk ben ik nog langs mijn ouders gegaan en eenmaal thuis heb ik nog wat huishoudelijke taken gedaan. Moet tenslotte ook gebeuren. We hebben lekker gegeten samen en nadat de afwas weg gewerkt was, hebben we nog een chille avond gehad.

Donderdag 4 februari
Nog een dagje flink geknald op kantoor. Het vooruitzicht op een langer weekend gaf mij wel de nodige energie. We hebben samen gegeten en daarna nog een potje Catan gespeeld. Toen mijn yoga les begon, hebben de kinderen zelf nog een spel gespeeld en mij uitgelachen hoe ik in allerlei posities over de mat ging. Ik ben niet lang na de les naar boven gegaan. Vroeg slapen zit er volledig in gebakken bij mij. Heb ik ook echt nodig.

Vrijdag 5 februari
Ondanks dat ik vrij had, had ik een idioot drukke dag! Nadat ik thuis was van de boodschappen heb ik met Mike een filmpje gemaakt voor school (wiskunde opdracht). Dat kostte best wat tijd maar het was goed gelukt! Daarna had hij therapie en we zijn vervolgens nog met de auto door de wasstraat gereden. Het was echt prachtig weer vandaag en ik had een rondje hardlopen in mijn schema geduwd. Heerlijk was dat zeg!

Daarna heb ik thuis gepoetst en gekookt en zo goed als ik kon alles al klaar gemaakt voor de gasten. Thomas en Maaike kwamen dit weekend, want het was Superbowl-weekend!! Tegen half acht waren ze er al en ze waren heel blij verrast toen ze zagen dat de kinderen er ook waren. Die zijn bij mij gebleven in plaats van naar hun vader. Gelukkig kunnen we dat altijd goed regelen, zonder gezeur of gezever. Na wat gekletst, zijn de kinderen met Thomas Catan gaan doen en ik ben met Maaike op de bank gaan zitten en wij hebben nog wat meer gekletst.

We hadden elkaar echt al te lang niet meer gezien.

Zaterdag 6 februari
Ik heb best redelijk geslapen op het matrasje in Kyra’s kamer. Ik was vroeg op dus kon in de ochtend nog genieten van de stilte. Tegen tien uur ben ik met Maaike en Kyra naar de stad gegaan. Langs de Etos, naar de markt (lekker tapas gehaald) en nog naar de Jumbo. In de middag zijn de kinderen met hun vader nog naar hun tante gegaan, Maaike is even gaan liggen en ik heb met Thomas op de bank gezeten en voetbal gekeken. Vanwege de komende sneeuw, waren alle wedstrijden vervroegd dus we konden al vroeg wedstrijden kijken. Ik ben nog even in slaap gevallen en toen alles weer beneden was, ben ik eten gaan maken. Goulash en 2,5 kilo friet! Toen ik alles afgewassen had zijn we spelletjes gaan doen. Eerst blind verstoppertje. Kennen jullie dat? Alles donker maken in huis, de zoeker blinddoeken en je dan ergens in huis verstoppen.

Hilarisch, echt waar! Daarna hebben we ook nog 30 seconds gespeeld en Catan. Lekkere hapjes op tafel en de avond was compleet ❤

Zondag 7 februari 
SUPERBOWL SUNDAY !!! Zo heb ik een aantal keren door het huis gerend. Ik ben een idioot als het op deze dag aankomt 😛
Ik ben in de ochtend eerst gaan hardlopen (hier lag maar heel weinig sneeuw, dus dat was prima te doen) en na een douche heb ik nog even een doekje door de woonkamer gehaald. We hebben het tot vijf uur vrij rustig gehouden en toen ben ik met Naomi donuts gaan halen en zijn Kyra en Semm naar KFC gegaan. De eerste rond van het eten kon beginnen 😀 IMG_20210207_173048 (Small)

Rond half zeven werden de drie pizza’s gebracht en dat was het begin van ronde twee!

IMG_20210207_183714 (Small)
Geen tijd voor uitbuiken, want het was weer tijd voor blind verstoppertje. We hebben nog met vier man buiten gestaan om Kyra te halen schrikken en dat was werkelijk hilarisch! 😛 Dat kind schrikt heel snel, dus het was niet zo moeilijk om haar de stuipen op het lijf te jagen 🙂

Nadat we uitgelachen waren, heb ik een tapasplank op tafel gezet en zijn een aantal Catan gaan spelen en een aantal zijn op de bank gaan zitten.IMG_20210207_224455 (Small) Rond elf uur kwam mijn ex man ook nog en werden de met kaas overbakken nacho’s op tafel gezet. Om half één was het eindelijk zover en begon de Superbowl! IMG_20210208_001534 (Small)
De eerste afhakers waren na de half-time show (Kyra en Naomi).

Toen het vierde kwart begon, zijn Semm en Maaike ook naar boven gegaan en Thomas, mijn ex en ik zijn de die-hards! Wij hebben de hele Superbowl af gekeken 😀 Het laatste half uur deed ik dat wel met pijn en moeite (ogen vielen dicht), maar ik heb het gehaald.
Helaas verliep de wedstrijd niet zoals ik gehoopt had. De Kansas City Chiefs waren helaas niet opgewassen tegen een idioot sterke verdediging van de Tampa Bay Buccaneers en het was wel al redelijk snel duidelijk dat de Buc’s gingen winnen.
Het was een vrij “snelle” Superbowl, want om half vijf lag ik al op de bank.

fbt

goodnight..

Boven lagen alle bedden en matrassen vol, dus ik had alleen nog de bank vrij 😛 Dit was overigens mijn eigen keuze om zelf op de bank te gaan liggen. Ik moest weer op tijd op, want Kyra had stage en Mike had gewoon les om negen uur.. En nee, dit had ik niet slim gepland 😛

Ik hou van Superbowl-Sunday maar baal altijd enorm als het weer afgelopen is 😦 (hoe moe ik ook ben!)

XmelX

6 thoughts on “Week 05 – 2021

  • Het advies is één persoon visite per huishouden. Maar dat is een advies, dus geen plicht. We waren allemaal gezond en waren niemand tot last dus niks aan het handje!
   Ik was zeker blij toen ik mijn ogen eindelijk kon sluiten..ze moesten helaas wel veel te snel weer open 😂😂

   Geliked door 1 persoon

   • Dan mogen jullie meer als wij. Wij mogen maar een iemand zien. Dat maakt dat ik al heel lang mijn kids en kleinkinderen niet echt heb kunnen zien. Juist mijn jongste zit in onze bubbel.

    Hahaha weer slecht geslapen of aan het dromen geweest 🤣🤣🤣

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s